Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 88 998
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Намалената в момента Розова спирала на Мейбълин ли е харесваната от всички? Има ли значение дали опаковката е Матова или лъскава?

# 721
  • София
Няма,лъскавата беше лимитирана.

# 722
Скраба за тяло на Балея, за моята суха кожа е разкош, много ми допада, макар, че напоследък ползвам сода за хляб. Ако не се лъжа, съдържаше и магнезий.
На Ривана маслата май не са от много добрите, макар, че пък за моето не съм ровила да търся инфо, на ОлиВитал е:
http://www.cbn.bg/store/olivital-masla/maslo-ot-shipka/flypage.tpl.html

# 723
  • София
Момичета, да питам маската за крехка и чуплива коса с мед на Garnier Ultra Doux подходяща ли е за боядисвана коса. Не мога да си уцеля маска, която да не ми свали боята моментално...  Twisted Evil Rolling Eyes hahaha

# 724
izoma, защо не си вземеш серия специално за боядисвана коса.
Никога до сега не ми се е случвало, маска да ми свали боята

# 725
  • София
Ами защото досега не съм се сетила за този вариант - нали съм блондинка  Joy Joy Joy Благодаря за идеята!!!

# 726
  • Вестерос
За маска ползвай кокосово масло, разтапяш, мажеш , стоиш 5,10 мин и влизаш да се капеш.

# 727
Lemy, и аз за първи път използвам масло на Ривана. Не знам колко са добри, просто го мярнах в ДМ непосредствено след като започнах да обмислям закупуването на такова масло и го взех. Попива добре и ми омекотява кожата, така че ще го изразходвам, но бих пробвала показаното от теб, поне опаковката му е по- хубава и удобна за ползване. А ти цяло лице ли мажеш или отделни зони?
Между другото при мен плочките в банята не бяха мазни след душа със скраба, може би се къпя с наистина гореща вода и мазното не може да се задържи Laughing

# 728
  • Стара Загора
Преди време си бях взела масло от шипка на Ривана, мажех си зоната около очите, мисля, че вършеше работа. Ароматът му беше малко странен (аз го оприличавам малко като на лисиците в зоопарка, но и в едно видео го бях чула Grinning ). Не успях да го изразходя и то вече се развали. От скоро използвам на  Зоя - при него този аромат го няма. Също попива доста бързо.

# 729
Цялото лице мажа, и шията. И на мен много ми харесва, че попива, а на сутринта сухата ми кожа е направо чудна.
Имаше някъде тема за маслата, там момичетата са по запознати, но не ми се рови.
Я, това шипково масло на Зоя е доста изгодно, моето е 15 лв за 30 мл.
Аз съм харесала да пробвам още няколко масла - от Бабасу, от Мурумуру, от Таману, Моринга, Бораго...  Sunglasses Laughing

# 730
  • Варна
Маслото от Зоя е хубаво, но много цапа. Вместо нощен крем го ползвах - калъфка, завивка, пижама, всичко беше оцветено.

# 731
Така ли, цветно ли е?
Моето е почти прозрачно  Thinking

# 732
  • Варна
Доста, оранжево.

# 733
  • София
Този 8in1 ,ако е като заздравите лв за нокти ще е много добре Simple Smile Ще чакам още отзиви преди да купя
На мен ми люти на очите и ми изправя миглите. Иначе, както са казали останалите, е чудесна база за спирала.

# 734
  • МАРС
Днес се заплеснах по това в ДМ, някакви отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт