Звездни компромати - 350 част

• 103 884
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
А той е известен с това, че е съпруг на Пенчева? И за какво да коментира.
Не съм го гледала, но във Фб профила си бе едно мърморещо старче, та ми се наложи да спра проследяването...

# 121
Рут Колева в "Преди обед" - много променена - с нов нос, устни и скули. Много умерено и с идеален за нейното лице ефект. Може и скулите да са си нейните, но заради другите, много фини корекции, и заради това, че е поотслабнала, да са по-изразени.

# 122
  • До морето
Караньотов ми е мноооооого противен, точно колкото сина му (с мотора), жена му, дъщеря й и бащата на дъщеря й!!!! 🤢🤢🤢

# 123
Караньотов старши първо е известен като син на майка си, после като мъж на жена си, накрая като баща на сина си, но пък е такъв разбирач, мен ми е забавен колко си вярва.

На Рут скоро ми попадна тази снимка с червена коса с плитка, много ми хареса, смятам, че този цвят много ѝ отива.
Скрит текст:

# 124
  • Berlin
Караньотов ми е мноооооого противен, точно колкото сина му (с мотора), жена му, дъщеря й и бащата на дъщеря й!!!! 🤢🤢🤢

И неговата дъщеря. Laughing

# 125
Много сте бели и добри днес  Laughing. И в този ред на мисли да продължа с едно рядко неприятно девойче, ярък пример за подрастващите ни дъщери. Изцепките на Сузанита: https://news.plovdiv24.bg/771151.html   14-годишна била  Shocked

Аз пък харесвам Петя Дикова и Карина Караньотова.

# 126
  • София

Добре ги нареди всичките!  Joy И правилно, така си е.

# 127
  • София-в сърцата на моите деца
Що пък всички да са противни? Караньотов-възпитан мъж , симпатичен и държи на всички в семейството си.Мое мнение.

# 128
  • София
Преди по-малко от месец гледах интервю на Ивето Софиянска с Караньотов и човекът ми се стори напълно нормален и симпатичен. Сподели, че е като обслужващ персонал на всички от фамилията, но определено говореше с много любов за жена си и децата си.

# 129
Много сте бели и добри днес  Laughing. И в този ред на мисли да продължа с едно рядко неприятно девойче, ярък пример за подрастващите ни дъщери. Изцепките на Сузанита: https://news.plovdiv24.bg/771151.html   14-годишна била  Shocked

Сигурна съм,че ще са безкрайно влюбени до живот..
И понеже съм безкрайно ограничена..тия деца за къде бързат да се изпо...натискат с целия свят на 14 години, да се татуират , да пушат и така нататък..?

# 130
  • София
Рут Колева в "Преди обед" - много променена - с нов нос, устни и скули. Много умерено и с идеален за нейното лице ефект. Може и скулите да са си нейните, но заради другите, много фини корекции, и заради това, че е поотслабнала, да са по-изразени.

Ох, тази така да не можах да я харесам. Много претенциозна и лигава ми идва на моменти, понякога не знае кога да спре да говори. Някак си и външният ѝ вид ми е противен.

# 131
Чудя се като гледам дали не прибързах със заключенията за корекциите? Thinking Хванах я буквално минута и половина преди да свърши предаването. Ама сега пуснах запис и като гледам... Thinking Може просто от различния грим да е... де да знам. Но май носът ѝ е друг! Абе, друга е някаква, не се заблуждавам.
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/rut-koleva-klip … vori-za-nego.html

# 132
  • софия
Според мен е отслабнала и лицето ѝ се е поиздължило. Изглежда свежо.
Снимки от 2016
Скрит текст:
2015
Скрит текст:

# 133
  • София
73-годишният Герхард Шрьодер ще се жени за пети път за 47-годишна южнокорейка.

Скрит текст:

# 134
Разгледах Инстаграма на Рут, но не успях да установя дали нещо е променено.  Залагам на отслабване и начина на гримиране.

Общи условия

Активация на акаунт