Звездни компромати - 350 част

• 103 877
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Аз също съм я виждала няколко пъти, също преди много години.
 Всички пъти съм я виждала на Сл.Бряг, не знаех, че са я спрягали с М.Велчев. Но пък него го спрягаха, че има хотели там.  Laughing Всъщност, те не са негови, да не си помисли някой нещо. Те са на акционерно дружество, в което не учавства той, а майка му!  Crossing Arms Той няма нищо общо!
  Много беше красива тогава, после вече само по списания разни, но ми е вече прекалено слаба, което на мен винаги ми е било обратното на красиво. Но наистина рядко красиво момиче беше. Не съм говорила с нея, явно по-добре.  Simple Smile

Не са участвали нито майка му, нито баща му на Милен Велчев в дружествата. Участваше брат му, но отдавна излезе от тях. Понастоящем брат му има 1-2 хотела по морето и това е. Тези, които са известни като “хотелите на Велчеви”, всъщност нямат нищо общо с тях!

За Есил Дюран - къде я видяхте естествена с тия мигли, вежди, устни и очна линия, не знам?! Има най-малко перманентен грим. Вярно по-добре е направен от Тоциния, но все пак..... И чак пък умна 🧐
Обикновена чалга “пръчка” си е, просто е малко по шлифована и не си изпуска простотиите по телевизията!

Днес съм бяла и добра 😜

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 08:45 от DonaFlor

# 106
  • София
За Есил Дюран - къде я видяхте естествена с тия мигли, вежди, устни и очна линия, не знам?!
И аз не знам как може да има някой, който да не схване, че беше написано с ирония.  Wink

# 107
Сашо Кадиев и семейство са ми много приятни, усмихнати и непринудени.

# 108
  • София
Напълно разбрах, но заваляха постове колко естествена, красива и умна е! Та затова и аз се включих. Първият пост със снимката си беше ироничен, разбира се!

# 109
  • София
Дона, симпатична си е жената. В тия среди трудно може да се види някоя без грим, така че съдим по това, което ни се предоставя.

# 110
И на мен ми се нрави Есил Дюран и не намирам, че е средностатистическа селска пръчка от краткия ми досег с нея, благодарение на чудото наречено телевизия. Най-малкото е расла в друго време и среди, та все нещо е попила от там. Иначе не съм запозната с творчеството ѝ, но предполагам че има гласови данни, все пак е завършила Консерваторията.

# 111
  • София
Аз не я харесвам и грам. Като мишка ми е в главата. А поведението в предавания и в реалния живот е доста различно, та няма как да ми се понрави и по този показател.......

# 112
Само като я слушам Есил какво нарежда над манджата в анонса на Черешката за следващата седмица и ми е ясно колко е интелигенгна. Забравих какво беше, но е аналог на "има ли лудиииии?", което им е любимо на певачките из чалготеките Joy Толкова ѝ отива на напудрения вид, тип "Мария-Антоанета", да готви облечена, гримирана и с тая прическа, че това дюдюкане над тиганЯ, просто е за завършване на образа... Grin
Единствено ѝ признавам, че е от тези, които знаят колко да се явяват по телевизора и колко да говорят, така че на драгия зрител да няма време да му се изясни "дали пък не е умна, или наистина си е тъпа, ама не мога да го схвана някак си" и докато дойде ред на следващото ѝ явяване да е забравил какво му е казвало подсъзнанието.

# 113
  • Viena
Аз не я харесвам и грам. Като мишка ми е в главата. А поведението в предавания и в реалния живот е доста различно, та няма как да ми се понрави и по този показател.......
точно

# 114
Може би си мислят, че е умна, защото е учила джаз пеене newsm78 Но той и Фикито учи нещо подобно Crazy

# 115
  • Sofia
Само като я слушам Есил какво нарежда над манджата в анонса на Черешката за следващата седмица и ми е ясно колко е интелигенгна. Забравих какво беше, но е аналог на "има ли лудиииии?", което им е любимо на певачките из чалготеките Joy ...
Shocked seriously?  Rolling Eyes
На Есил харесвам елегантният стил на обличане  Peace-шапки,панталони,палта  Peace.Някак дразнещ и претенциозен ми е говорът й. Поглед над творчеството й нямам. Що ми се струва,че пееше и джаз? newsm78
Роси Иванова ми е една от най-красивите миски, както и Гуркова и Теди Бургазлиева  Peace.

# 116
Само дето на Есил Дюран баща ѝ не е Тони Стораро и преполагам е влязла в Консерваторията по стандартния начин. Фики е завършил Музикалното училище. Нямам голямо мнение за Есил, освен че изглежда превъзходно за годините си, но не бих я приравнила с навъдилите се през последните години малоумни същества, които дори не могат да пеят.

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 14:02 от Анонимен

# 117
А не бе! Те ги поканят в някакво предаване по телевизора от време на време да изпеят по една песен и толкова са свикнали с кръчмарското си поведение, или това по концертите от площада в Тутракан (нищо лично към градчето!), че се провикват и тогава по този начин. Иначе по чалготеки не ходя. На 1-2 коледни банкета преди време имах честта да ми пее веднъж Илия Михов и веднъж някогашната му дуетна половинка Бойка Дангова, щото май само те се подвизават в кръчмите в Ст.град. А другите, вървежни, се бутат за връО в изкуството - МегаМи (или както там се зове).

# 118
  • Sofia
Тия дни гледам Ивайло Караньотов (?) в предобедния блок на бтВ и освен,че се чудя защо е поканен  newsm78,като какъв...се присетих,че и жена му-Аня Пенчева,сякаш отдавна не е споменавана.Залезе ли тая вечна хубавица...боледуваше по едно време. Той е ми е ужасно неприятен  Sick

# 119
  • Mediterraneo
Много неприятен тип, да. И аз го гледам тази седмица, че той не дава думата на никого друг, егати коментатора, набутали са се Деси и Сашо да го поканят.

Общи условия

Активация на акаунт