Аз също съм я виждала няколко пъти, също преди много години.
Всички пъти съм я виждала на Сл.Бряг, не знаех, че са я спрягали с М.Велчев. Но пък него го спрягаха, че има хотели там.
Той няма нищо общо! Много беше красива тогава, после вече само по списания разни, но ми е вече прекалено слаба, което на мен винаги ми е било обратното на красиво. Но наистина рядко красиво момиче беше. Не съм говорила с нея, явно по-добре.

Не са участвали нито майка му, нито баща му на Милен Велчев в дружествата. Участваше брат му, но отдавна излезе от тях. Понастоящем брат му има 1-2 хотела по морето и това е. Тези, които са известни като “хотелите на Велчеви”, всъщност нямат нищо общо с тях!
За Есил Дюран - къде я видяхте естествена с тия мигли, вежди, устни и очна линия, не знам?! Има най-малко перманентен грим. Вярно по-добре е направен от Тоциния, но все пак..... И чак пък умна 🧐
Обикновена чалга “пръчка” си е, просто е малко по шлифована и не си изпуска простотиите по телевизията!
Днес съм бяла и добра 😜
Толкова ѝ отива на напудрения вид, тип "Мария-Антоанета", да готви облечена, гримирана и с тая прическа, че това дюдюкане над тиганЯ, просто е за завършване на образа... 
Но той и Фикито учи нещо подобно
-шапки,панталони,палта