Звездни компромати - 350 част

• 103 830
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Готина е Есил и ми е направила впечатление, че е една идея по-умна от колежките си.

# 91
  • Once there was a Hushpuppy...
Разгледах снимките на Есил Дюран и според мен си е правила нещо много добро по лицето. И преди младееше, но сега е, като кукла по всички снимки.
Иначе съм съгласна, че е може би най-умната фолк певица.

# 92
Милен Велчев /така ли беше името на министъра на финансите от правителството на царя/,нали му свързваха името с нея.Красива е !

# 93

Аз също съм я виждала няколко пъти, също преди много години.
 Всички пъти съм я виждала на Сл.Бряг, не знаех, че са я спрягали с М.Велчев. Но пък него го спрягаха, че има хотели там.  Laughing Всъщност, те не са негови, да не си помисли някой нещо. Те са на акционерно дружество, в което не учавства той, а майка му!  Crossing Arms Той няма нищо общо!
  Много беше красива тогава, после вече само по списания разни, но ми е вече прекалено слаба, което на мен винаги ми е било обратното на красиво. Но наистина рядко красиво момиче беше. Не съм говорила с нея, явно по-добре.  Simple Smile

# 94
  • Rock & Roll feeling ...
Разгледах снимките на Есил Дюран и според мен си е правила нещо много добро по лицето. И преди младееше, но сега е, като кукла по всички снимки.

Ако не е плод на някаква обработка,филтри и т.н. , наистина за годините си много младее.
Според при нея е и ген. Въпросът е,че по снимки няма как да се добие реална представа.

# 95

Аз също съм я виждала няколко пъти, също преди много години.
 Всички пъти съм я виждала на Сл.Бряг, не знаех, че са я спрягали с М.Велчев. Но пък него го спрягаха, че има хотели там.  Laughing Всъщност, те не са негови, да не си помисли някой нещо. Те са на акционерно дружество, в което не учавства той, а майка му!  Crossing Arms Той няма нищо общо!
  Много беше красива тогава, после вече само по списания разни, но ми е вече прекалено слаба, което на мен винаги ми е било обратното на красиво. Но наистина рядко красиво момиче беше. Не съм говорила с нея, явно по-добре.  Simple Smile

Ами така де, ти си харесваш Шиши  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 96
 И Ким Кардашиян  Laughing

# 97
  • София
ай моля ти се, че и без това превечерях
Grin

# 98
BTW,  вчера Денис Ризов е бил рожденик.
Така съм свикнала с вида на бившата му Наталия Симеонова, че сега направо не ми се вярва, че някога беше такава 
Те разведоха ли се окончателно или още не са?

# 99
# 100
Че тя Наталия Симеонова скоро никъде не се е показвала

# 101
Мисля, че се подвизава в Щатите Наталия С. Която никога не ми е била красавица, с тази перхидролена коса, но хайде.

# 102
Че тя Наталия Симеонова скоро никъде не се е показвала

Дъщеря ѝ май замина да учи в Щатите и Наталия замина с нея. Пък и Денис Ризов е там, тази жена ще го преследва до края на живота му...

# 103
  • Sofia
Имат твърде много бизнеси и имоти за подялба, чисто финансово не им е изгодно да се разведат.  Laughing

# 104
  • Пловдив
Сашо Кадиев и семейство  Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт