Звездни компромати - 350 част

• 103 843
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Златка Димитрова

Сори нямам идея как да я сложа в скрит текст ако някоя добра душа знае да ми поправи поста.🌸
Не ми харесва Златка, няма никаква талия. Започна да възмъжава и тя като Маги Желязкова Whistling

# 76
  • Rock & Roll feeling ...
Няма смисъл, ако пишеш от мобилната, трябва да напишеш на ръка (без интервалите) [ spoiler ] [ /spoiler ]. Може да си редактнеш поста само ти или модератор.

Николчето Божинова, да вземат да я запишат на английски и испански. И после малко престой в съответно-езичната държава и от нищото ще научи 2 езика. На таткото езиците се отдават, като гледам май и на малката.

Пред Адам  Tired, Том е 100 пъти по-мъжествен, с все малкият му ръст и малокалибрен член !

# 77
  • София
Вместо запис - не знаех, че Бербатов е носител на Златна топка. От това, което качва във фб като че ли го влече актьорството, току-виж сме го видели в някоя роля.

За Лиляна Павлова - на мен ми е симпатична в лице. Ако вземе, че отслабне малко ще стане направо хубавица. С крадене или без, политиката си има нейните жертви, като да не може да си видиш детето.

Това лято, мисля че се снима във филм. Дали не беше продължение на Революция Z.
Намерих трейлър. Grinning https://www.youtube.com/watch?v=dREynvoo02M

# 78
# 79
  • Once there was a Hushpuppy...
Моя е грешката, няма такава Златна топка Peace
Сетих се, че само Стоичков има от нашите футболисти.
Бохо - благодаря, че забеляза Hug

# 80
  • Пловдив
Гледах скоро новият филм за Тор - ах, любимецът ми Крис Хемсуърт на какво го бяха направили (екранният образ имам предвид) - значи, това - човекът, за пари - всичко прави. Голям палячо беше там (то и целият филм, де) Confused

Не съм гледала Тор, но тези дни гледах "Ловци на духове" - новият от миналата година. Там ловците са жени и си наемат малоумен "секретар" - пародия на безмозъчна блондинка, та ролята се изпълнява от Крис. Точно това си помислих - какво ли не прави човек за пари  Laughing
Не знаех, че жена му е по-голяма от него.

Скрит текст:

И се чудя как точно се превежда - първите официални снимки на двойки в кралското семейство:

http://www.spletnik.ru/buzz/monarchy/80475-10-obrazov-korolevskikh-nevest.html

# 81
  • Варна
Разгледах и другите снимки.
Много е красива!

# 82
  • Sofia
Роси съм я виждала веднъж на живо - вярно, преди десетина години беше, но ми спря дъха... а съм жена. Хората около мен реагираха по същия начин.  Grinning

# 83
Характера и компенсира красотата. Страхотна е, докато не отвори уста. Не трябва никога да говори. Ужасно неприятна, претенциозна и глупава жена.

# 84
  • Once there was a Hushpuppy...
На тази снимка прилича много на Анджелина, и по слабост

Не се вижда, охх..
дали стана

# 85
  • Rock & Roll feeling ...
Последното, да Simple Smile

# 86
Есил Дюран се събужда.
Напълно естествена и неподправена!
https://www.instagram.com/p/BeOhpBzDCY9/

# 87
Оо много ми е красива тази жена. За пръв път придобих впечатления от нея на някакви Идоли като учавстваше. От там разбрах, че е певица, но не я знам какво пее. Страхотно впечатление ми направи тогава освен физически красива, беше много тактична, не обиди никого, на никого не се подигра, не можех да си отлепя погледа от ТВ тогава като беше на ред тя да се изказва.

# 88
  • София
Според надписа под снимката не става, а си ляга. Иначе да, много е семпла и натурална. Grinning

# 89
Според Уикипедия е на 48 година. Евала!

Общи условия

Активация на акаунт