Звездни компромати - 350 част

• 103 364
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Ей, тази Рийз няма остаряване! Страхотно изглежда!

# 61
Дано винаги бъдат заедно Тасевски.Адмирации и за това,че веднъж не се забъркаха в триъгълник.
Е, щот Дарко не другарува с моето овчарче "малко коте...."!

# 62
  • До морето
Много ми е симпатична тази Ромина.  Гледа си мъжа, децата. Живеят си на другия край на света, рядко се прибират, не ходят по чалготеките да демонстрират лайф стайл. Умно момиче излезе. Дарко и той де, то най-голямата оценка за един мъж е това каква жена си е избрал!!!

# 63
  • Once there was a Hushpuppy...
Много са сладки Тасевски!
Точно, като Бербатови. Не съм я чула и видяла Елена да се развява по фейсове, чалготеки, топ коафьори и подобни Хай лаф изцепки.
Точно на две снимки съм я видяла по тениска и дънки, а да говори - никога!
Като някои други съпруги, дето се надпреварват коя да ни е по-смешна с изказванията си.

# 64
Е, тя Елена си е походила. Сега обаче е за пример вярно.

# 65
Може, аз не знам абсолютно нищо за нея, пълна мистерия ми е. Прави хубаво впечатление, че не показва всеки ден какви Шанели си е купила, въпреки възможностите им.

# 66
Нещо обаче Бербатов съвсем залезе, а толкова го харесвах Sad

# 67
Нещо обаче Бербатов съвсем залезе, а толкова го харесвах Sad
Доколкото знам от мм силната му част във футбола приключи. Той вече беше на върха, взе си признанията и Златната топка и сега го дава вече лежерно.
Напоследък и много се снима за инстаграм, а по времето, когато правеше кариера не си е позволявал.
Като,  манекена на Денси - шмъ прущаваш Hug  Той, на пример само се снима, не рита, прави и деца. А,  после му ги гледа един негов колега, също толкова умен май ще излезе Laughing

# 68
Бербо тези дни прави 37г, нормално е вече да залязва. Добра кариера направи, браво!

# 69
  • София
Лиляна изглежда много по-добре на живо. Детето и учи в държавно училище и се държи много възпитано и мило със съучениците си. Съпругът на Лиляна е обикновен човек, който се грижи много за детето - нормално впредвид графика на Павлова. Облича се добре жената, но доколкото знам цял живот е разполагала с пари така че не се учудвам, че си купува скъпи дрехи. Позицията и предполага приличен вид, предполагам че имат и представителни разходи по министерските постове. Макар че не съм привърженик на ГЕРБ нея я познавам лично и съм с добро впечатление от нея. И аз съм на мнение че богати и успели хора трябва да влизат в политиката и да ни управляват, а не случайни хора, които лесно могат да бъдат корумпирани и манипулирани.

# 70
  • Вестерос
Много зависи. Пример- Тръмп- богат и успял, но с какви политически изцепки.

# 71
Златка Димитрова
Скрит текст:
Скрит текст:
Сори нямам идея как да я сложа в скрит текст ако някоя добра душа знае да ми поправи поста.🌸

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 19:52 от Няма смисъл

# 72
Лиляна Павлова ако си оправи/промени веждичките ще ми допадне повече. И аз потвърждавам, че на живо изглежда с по малки размери Simple Smile
Тасевски за сега много са ми симпатични.
Златка не ми харесва.

# 73
  • София
Вместо запис - не знаех, че Бербатов е носител на Златна топка. От това, което качва във фб като че ли го влече актьорството, току-виж сме го видели в някоя роля.

За Лиляна Павлова - на мен ми е симпатична в лице. Ако вземе, че отслабне малко ще стане направо хубавица. С крадене или без, политиката си има нейните жертви, като да не може да си видиш детето.

# 74
  • До морето
Бербатов няма Златна топка. Единственият български притежател на такава е Стоичков.

Познавам Бербатов и съм имала бегли контакти със Стоичков. Първият е с около 3 вселени по-интелигентен от вторият, но Камата със сигурност е по-успял!

Общи условия

Активация на акаунт