Звездни компромати - 350 част

• 103 356
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Хм златна палма от фестивала на Кан беше получил един филм с Брад Пит. Дали не се казваше Дървото на живота, ако си спомням правилно. Какво да ти кажа-за мен и той не беше за награда.

# 46
Как не знаете, че Лилито има щерка?! Завела я веднъж на някакво събрание в министерски съвет и Бойко нещо казал на детето да не прави/ или да пази тишина, не помня точно/, а дъщерята му се сепнала "Ти не си ми шеф, че да ми казваш какво да правя! Шеф си на мама"

# 47
Както и може би не знаят, че по майчина линия е от руски произход. На това може би се дължат и азиатските черти.

За темата: Flowers Hibiscus

# 48
Точно по руски азиатски ми биеше, но не знаех, че наистина го има като произход.

# 49
  • София
Том Харди - страхотен и много луд ...  Heart Eyes
Скрит текст:
ай, ай, ай  Heart Eyes
Kissing Heart
Heart

# 50
Нищо азиатско не виждам в Лилето, кръгло лице като поничка с малки очички

# 51
Ами те рускините обикновено не се окръглят толкова, сигурно затова.

# 52
Оо аз един монголец или онези от руските републики, които са с азиатски черти не знам да е с четвъртито лице Joy Всичките са като питки!

# 53
Веднъж гледах Лиляна Павлова в сутрешен блок и ми хареса начинът й на изразяване по някакъв проблем, свързан с нейния ресор (аз ТВ не гледам, това беше случайно и беше отдавна). И това е всичко, което мога да кажа за нея:grinning:

За Оскарите - нямам търпение да гледам роклите, филмите отдавна спряха да ме интригуват.

Гледах скоро новият филм за Тор - ах, любимецът ми Крис Хемсуърт на какво го бяха направили (екранният образ имам предвид) - значи, това - човекът, за пари - всичко прави. Голям палячо беше там (то и целият филм, де) Confused

# 54
  • срещу двата комина :)))
благодаря за темата, аз Адам не съм го гледала в много филми, но го одобрявам и по снимки , и във филми  Mr. Green

# 55
  • Варна
Малко за Лиляна Павлова
Скрит текст:

# 56
  • София
Кейт Мидълтън
Скрит текст:

# 57
Дарко и Ромина Тасевски с всите дечиня, ма много са им нагъсто сякаш? Браво на Ромина:)
https://instagram.com/p/BeS5hKhlHQU/

# 58
Четох че, Пам Ан се е преместила да живее в Париж със своята половинка
Харисън Форд
Мила Кунис и с Аштън
Джеймс Франко, и той май от ниските, ама ще се прежаля
Натали Портман
Рийз

# 59
  • Русе/София
Дано винаги бъдат заедно Тасевски.Адмирации и за това,че веднъж не се забъркаха в триъгълник.

Общи условия

Активация на акаунт