Звездни компромати - 350 част

• 103 994
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • На ръба..
 А устните..не мога да си отделя очите от толкова зле направените и устни.

# 346
  • Sofia
Скоро ги е правила май,не ми харесва с новите "подобрения"...прилича малко на Алисия Confused

# 347
  • Варна
Гледах ги Бони и Радост.
И двете госпожи са зле.

# 348
NBM, благодаря, че сподели новият мъж на Каролин Возняцки. Рядко ми остават очите в някой мъж Hug Точно по мой вкус.

# 349
NBM, благодаря, че сподели новият мъж на Каролин Возняцки. Рядко ми остават очите в някой мъж Hug Точно по мой вкус.

И по моя, и по моя!

Някой ще ме осветли ли що е това Бони?
Преди Бончо, сега Бони или преди Бонка, сега Бони?
Видях снимки, но не мога да определя към коя категория е нещото Бони.

# 350
  • Mediterraneo
Бонка равно на певицата Бони.
Мис Бони равно на някакъв гримьор.

# 351
Много Бонита, много чудо!
Мерси за разяснението на мистерията.

# 352
Коя е любовницата на Дянков, която се вее в Лондон? Rolling Eyes

# 353
# 354
  • Sofia

Въпреки очевидно скъпата поддръжка, в нея има нещо изключително дразнещо и неприятно, чисто визуално. И Дянков е доста нелицеприятен, та са си лика-прилика.

# 355
  • Sofia
Не разбрах -  с него ли се вее в Лондон? Simple Smile
Нещо не виждам пръстена на последните снимки Rolling Eyes

# 356
Нямаше ли слух, че на ДЯнковь са му обяснили, че ако продължава с тази госпожица и лекциите ще са мираж. ..

# 357
  • София
Вече две теми не знам с какво да се запиша, затова да отбележа позитивната история на Каролин Возняцки, която току-що спечели първата си титла от големия шлем - Australia open, 3 години след като годеникът й Рори я заряза преди сватбата, след като поканите бяха вече изпратени.
Миналата година тя се сгоди отново, за този левент, който за мен е сто пъти по-хубав от предния, а сега постигна и най-големия успех в кариерата си. Човек не знае какво печели, когато губи.

И аз се радвам за Вожняцки, че спечели. Годеникът ѝ е много симпатичен, даваха го няколко пъти, на живо е още по-впечатляващ.  Wink

# 358
Как се казва на Каролин Возняцки любимия? Искам да му търся още снимки да му се любувамммммм....

# 359
А бившият й ми прилича на някакъв лигльо и женчо, но новият е... Heart Eyes

Издирих го: David Lee, бивш NBA играч

Явно е влязъл в полезрението И на журналистКИТЕ Who is Caroline Wozniacki’s NBA star fiance David Lee, and when  … Rory McIlroy end?

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 00:34 от Мишелин

Общи условия

Активация на акаунт