Звездни компромати - 350 част

• 104 007
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Rock & Roll feeling ...
Андрей Слабаков и Жени Калканджиева за Истанбулската конвенция : https://www.youtube.com/watch?v=WwWi-hFjGu0

Андрей може да е брутален, но пък казва нещата както са,  от мен.

# 421
  • Once there was a Hushpuppy...
Леле!
Пуснах си кака ви Венетка. Ми, тя говори толкова натъртено и накъсано... Като, че ли гостите й са бавноразвиващи се! И непрекъснато е
... "Ъъъъъ, важно е, аааа начи това да го уточниме, Ъъ, аааааа.....
ОТВРАТИТЕЛНА!
Голяма журналистка няма що, че и писателка.

# 422
  • Стара Загора
Джефри Стар с новата палитра

# 423
  • София
Ужас! Сузанита при Венета. Много си е повярвало това момиче. Отвратителна е, гади ми се като си помисля, че процент от днешното поколение расте такова. Голи задници и претенции за пеене /а специално тя тук е пълна 0/ и вече "кой съм аз".
"Искам да ви кааа...", "Майната ви на всички завистливи хора...", "Шъ съ шара, `щот така ми харесва..." Отвратена съм, наистина. Гледа отвисоко, макар да е никой.

# 424
За това са виновни родителите й!

# 425
Мария Шарапова има ново гадже - английски предприемач Александър Гилкс, страхотно изглежда 😄

# 426
Мария Шарапова има ново гадже - английски предприемач Александър Гилкс, страхотно изглежда 😄

Доста нежно излъчване има английският предприемач.

# 427
Емилия при Мариян Станчев - https://www.vbox7.com/play:2b9bb687b8&start=1092

Хареса  ми. Въпреки това,че е била наранявана многократно,до обезличаване, не е изпълнена с жлъч и озлобление. Носи ми полъх за почти отминала болка и все пак събрана сила да поемеш в друга посока.
 Дано наистина е много,много щастлива Two Hearts

# 428
На мен също ми хареса Емилия. Аз продължавам да не разбирам как може една жена да търпи толкова години лошо отношение, липса на подкрепа и уважение. Обаче я поздравявам, че в това интервю е откровена и си личи, че вече има самочувствие на обичана и подкрепяна от половинката си жена. Дано наистина е открила щастието и да успее да го съхрани! 

ПС: В този жанр останаха ли певици, които да са си още с бащите на децата си и да са създали нормални семейства без триъгълници, рев по медиите и т.н ? Само за Галена и Камелия се сещам, че са още с дългогодишните си партньори.  newsm78

# 429
Есил Дюран. Синът й доста прилича на баща си, според мен Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 00:58 от Летящ Кактус

# 430
Много е сладък синът на Есил Дюран. А тя си е едно кюфте - къси крака и широки бедра. Типичната структура на туркините.

# 431
Едил Дюран - кюфте? Anguished 'Ептен се побъркахте...

# 432
  • Пловдив
Есил Дюран има прекрасна фигура и няма нищо общо с определението "кюфте".

# 433
На мен също ми хареса Емилия. Аз продължавам да не разбирам как може една жена да търпи толкова години лошо отношение, липса на подкрепа и уважение. Обаче я поздравявам, че в това интервю е откровена и си личи, че вече има самочувствие на обичана и подкрепяна от половинката си жена. Дано наистина е открила щастието и да успее да го съхрани! 

ПС: В този жанр останаха ли певици, които да са си още с бащите на децата си и да са създали нормални семейства без триъгълници, рев по медиите и т.н ? Само за Галена и Камелия се сещам, че са още с дългогодишните си партньори.  newsm78
Андрея също

# 434
Есил Дюран наистина се облича добре.

Общи условия

Активация на акаунт