Любители на Котки - Тема 120

• 55 382
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Гризането на кашони е едно от нещата, които не си обяснявам при котешкото поведение. Мислех, че само Пухчо го прави, но явно не е негов патент Joy Имах едно клипче, трябва да го изровя. Много е смешен. Лежи върху кашона с тенджера за бавно готвене, който е върху кухненския шкаф - руфа и плюе, ръфа и плюе... Голям терминатор Joy

# 46
  • София
аа и Джуджи така
колкото по-дебел кашона, толкова по-хубаво
Сиси обича тиксо, не е е само Топче
ама на кашона тиксото
харесва си единия край и дърпа, тегли, ръпа....
и двете обожават ластици за коса, все се притеснявам, че ще глътнат някой и им ги взимам
и телчетата за завързване на плика с хляба, нарязания
леле, като им попадне някое
пак все им се притеснявам

ха, архивни снимки
бебе Джуджи

казах ви аз, че някотета са сладки, други не
тумбаче

спинкащо Джуджи

и тримата ми красавци, когато бяха трима де

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 23:51 от possessed

# 47
  • Варна

Като говорите зя гризане на хартия, да споделя новата занимавка на Късметка: разчиствах скоро библиотеката и съм натрупала купчина листи, а върху тьх - раница стои.
Котзилата уж се опитва да докопа едва каишка на раницата, а паралелно гризе листите и сякаш имам мишки Simple Smile
Едва нова снимка имаме ей тука:

# 48
  • Козлодуй
Аууу ама те кашоните и листите били много хранителни Simple Smile

# 49
  • Sofia
Здравейте, от скоро си имаме малко бяло персийче, почти на 3 месеца е. Освен, че е мноого палаво, обича да се завира в обувките поради което стана мърляво.😊  На тази възраст може ли да го изкъпя или да процедирам със сух шампоан?

# 50
Какъв бебешор е Джуджии Blush possessed, ти излекува ли се вече?

Мирааа, давай бързо адрес, идвам ти на гости. Късметка е като магнит... Heart Eyes

ivben, честито котенце, много да ви радва, а вие много да го обичате Simple Smile Ще се радваме да ни ги покажеш Hug Иначе аз по-скоро не бих го къпала, то ще се почисти само. Но да се включат и другите мацки, те са с по-голям опит Simple Smile

# 51
  • Sofia
Благодаря, Мишелин!
Това е Цезар.😊

# 52
  • Варна
Цезар е прекрасен пух Simple Smile
Мишелин, Варна морето е адреса Simple Smile

# 53
Късно се включвам Котьо видях , че си питала как е Катнис. Благодаря добре, много е палава , но и по-гальовна. Малко се сърдеше на приятели ми, помни че той я е завел. Не го е съскала или нещо такова, но някак си го избягваше. Много му е мъчно. Раничката ми изглежда добре, с коричка, не съм я хващала да я ближе.

Бебе Катнис HeartHeart EyesHug

# 54
  • Варна
Как минава съботния ден при вас?
Ние сме така:

# 55
  • В един копнеж!
От час и половина Рижко си има кутия за игра.

Познайте колко време ще си има кутия за игра? Joy

Откъде я купи?

# 56
В магазини СВА, ако купиш два пакета паучове (от тези по 4 броя вътре) на Уискас, ти дават кутия. На мен ми я подари касиерката, вероятно, защото съм редовен клиент и вече ме познава. Във въпросния ден купих храна, но друга марка, Уискас не ми харесва.

# 57
  • В един копнеж!
Благодаря все пак! До кутия няма да се добера. Grinning

# 58
  • Варна
Ей ме и мен, с котките Simple Smile

# 59
Хах, много забавно!
Вчера си мислех за вас Hug

Общи условия

Активация на акаунт