Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 840
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Търся скраб за тяло от м-н ДМ. Да ли сте ползвали нещо такова и да ме насочите какво и къде в магазина да търся?
С домашни скрабове не искам да се занимавам.
Благодаря.

# 466
Търся скраб за тяло от м-н ДМ. Да ли сте ползвали нещо такова и да ме насочите какво и къде в магазина да търся?
Благодаря.

И все пак за мен няма по-добър вариант от утайката от кафе. И няма какво да му се занимаваш - просто си отделяш малко и ползваш Grinning

# 467
Виждала съм ето този

Мисля че беше на цена около 6-7 лева, тук имаше момичета, който са го ползвали. Обаче е от сол и може да предизвика щипене ако го използваш след бръснене, аз използвам само на захарна основа тези на Рефан.

# 468
  • на последния етаж
Благодаря.
Препоръчвам този - страхотен:

# 469
  • София
Здравейте, не знам тук дали е само за похвали, но аз да се оплача. Взех си едно брашно от намалението на Био продукти и то вътре беше хванало буболечки... Срока му изтичаше сравнително скоро, но още си беше в срок. Малко разочароващо, защото иначе съм редовен клиент и харесвам техните продукти.

# 470
Много неприятно, иди да го върнеш би трябвало да ти приемат рекламацията

# 471
  • София
Ами то не ми е за парите защото беше два лева, а и вече го изхвърлих.  Изглежда нещата наближават срока си на годност и затова е промоцията, но не очаквах вече да са развалени. За съжаление това се вижда чак като се отвори пакета. 

# 472
Че 2 лева за брашно малко ли е? Вие парите от дърветата ли ги берете?

# 473
Ами то не ми е за парите защото беше два лева, а и вече го изхвърлих.  Изглежда нещата наближават срока си на годност и затова е промоцията, но не очаквах вече да са развалени. За съжаление това се вижда чак като се отвори пакета. 
Просто за информация. Не зависи само от срока на годност. Може да развъди молци или други твари, ако е било заразено преди опаковането му или не е съхранявано правилно.

# 474
Трябвало е да го върнеш. Аз си купих доста неща от промоцията (кафе, крекери, оризовки и т.н.) и всичко си беше перфектно.

# 475
  • София
Трябвало е да го върнеш. Аз си купих доста неща от промоцията (кафе, крекери, оризовки и т.н.) и всичко си беше перфектно.
Да, аз също до сега за нищо не съм имала проблеми. Изглежда е било инцидентно и те е нямало как да знаят, тъй като не се вижда с просто око, а са си в срок.

# 476
Да, именно, че се случват такива неща (някой наскоро се оплака от течния шоколад), а там не правят проблеми при връщането, така че, ако не е голяма трудност чисто логистично, трябва да се използва тази опция.

# 477
С много добри чувства съм към политиката на тези магазини.Наблюденията са ми, че ако има проблеми , търсят ефективни начини за да ги отстранят.Поради тази причина смятам, че продуктите трябва да се връщат, защото иначе те откъде ще знаят, че са развалени, за да вземат адекватни мерки и да няма и други потърпевши клиенти.

# 478
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате шампоан за мазни корени? Използвах Balea Ultra Sensitive и съм много доволна. Скалпът ми се успокой, не ме сърби, но пак се омазнява много бързо. Ще се радвам, ако някой е намерил решение за мазната коса и сподели опита си.

# 479
И на мен ми се е случвало с брашно - от Балев и от дм. За съжаление наистина няма как да знае човек.

Общи условия

Активация на акаунт