Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 883
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • В свой си свят :))))
Днес видях от тях в ДМ, имаше два вида - едните, които наподобяват ефект на рисуване със свещ (оставят бяла следа) и други, които оставяха блестящ гел. Около 5 и нещо май бяха.
Мерси, аз питех за съвсем нормални, плътни цветове като за рисуване на лист изглеждат. Но каквото-такова, късно се сетих, те и тук щели да ги приберат, че е минаю великден.
А този чай има ли го  в бг магазините
https://www.dm.de/dmbio-gewuerz-tee-chai-tee-klassik-20x2g-p4010355300782.html

Обожавам кардамом, с удоволствие бих го пробвала ако го има Simple Smile

# 496
  • София /Абсурдистан

# 497
  • Ст Загора
За чая ще видя днес.

# 498
Не съм го виждала този чай .Вчера минах през Дм и погледнах ,но няма

# 499
И ММ си взе слънчеви очила. Има от там други и е много доволен.
Аз заредих с доста неща от каталога и извън него, като ползвахме и отстъпка рожденик.

# 500
  • София
Мерси момичета, аз си взех една кутия чай, пък дано и у нас го има да си купувам и натам, ако не ще търся други подобни, но много ми хареса.
А и се опитваше да ме боли гърло, с две чаши се оправих. Grinning
Хората от чужбина си купуват сувенири за спомен, аз си нося 6 кутии различни чайове. Blush

# 501
Какво ще препоръчате от продуктите dmBio, които са на промоция?

# 502
  • Бургас
Утре в ДМ магазините в Бургас ще има -15% на всичко. "Празнуваме заедно 9 години ДМ в Бургас." Записано е, че остъпката не се съчетава с други талони и отстъпки (вкл и рожден ден) и не важи за покупка на карта за подарък. Така, че нападайте.
Аз днес се взъползвах от последния ден намаление на омекотителите ленор 50 пранета за 4,95 лв.
Но утре пак отивам, защото в сила ще е нова брошура.

# 503
Днес видях от тях в ДМ, имаше два вида - едните, които наподобяват ефект на рисуване със свещ (оставят бяла следа) и други, които оставяха блестящ гел. Около 5 и нещо май бяха.
Мерси, аз питех за съвсем нормални, плътни цветове като за рисуване на лист изглеждат. Но каквото-такова, късно се сетих, те и тук щели да ги приберат, че е минаю великден.
А този чай има ли го  в бг магазините
https://www.dm.de/dmbio-gewuerz-tee-chai-tee-klassik-20x2g-p4010355300782.html

В Била ги видях Simple Smile

# 504
  • София
Елмайра - супер, благодарности, утре отивам до била да потърся Simple Smile

# 505
  • Ст Загора
Чая го няма.

# 506
  • София
Тя  серията изобщо е с много интересни чайове Simple Smile Ще разгледам какво има по нашите магазини, пък иначе, предполагам ще мога да си поръчвам по габко, ако толкова се пристрястя и не намеря заместител Simple Smile

# 507
  • Бургас
С флумастерите в Била да имате едно на ум и да ги пробвате на място! Взех за дечко комплект с жълто, розово и синьо, но розовото се оказа сухо и непишещо. Като отидохме да ги сменим, се оказа че всичките 10 пакетчета, които пробвахме на място, са със същия проблем Sad (Пликчето е със залепващо се целофанче, така че не е проблем да се отваря и затваря). Другият вид - оранжево, зелено и лилаво, си беше ОК. Така че пробвайте преди да платите/излезете, за да не се окаже цялата партида такава и да има разочаровани.

# 508
  • Бургас
Флумастри за рисуване върху яйца има и в Лидл. Цената е същата, 1,99 лв. за 3 бр.

# 509
  • София
Взех от лидл едни и от била едни, та имаме 6 цвята - благодарности. Пробвах в магазините, всичко пише... само яйца трябва да купя.
Чайовете наистина ги няма, аз освен горният за който ипсах, днес опитах и другият с какао и той е много приятен.
https://www.dm.de/dmbio-gewuerz-tee-chai-tee-schoko-20x2g-p4010355300805.html като свършат, ако не са ни втръснали, ще поръчваме от немско, какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт