Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 143 758
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Знам ,че беше около 1.50 ,но не помнех цената точно.пълнителят беше около 1 лв.
Аа, сега те разбрах. Ти имаш предвид препарата в шишето, а аз за пълнителя си помислих, че пишеш  Grinning

# 136

Аз съм много доволна от този шампоан. Има изключително изчистен състав (без SLS, силикони и парабени) и почиства добре скалпа. Цената е около 3 лв. Препоръчвам го.

# 137

Аз съм много доволна от този шампоан. Има изключително изчистен състав (без SLS, силикони и парабени) и почиства добре скалпа. Цената е около 3 лв. Препоръчвам го.

Аз също го използвам, страхотен е!

# 138
  • При децата ми

Подкрепям! Купих го ей така, почти на майтап, а се оказа много хубав шампоан!

# 139
Момичета, препоръчайте ми балсам за боядисана коса.     

# 140
Другия път може да пробвам ДМ-ския който показахте.
Вземи си го сега, че е на промоция до 7 февруари. А много рядко го пускат намален.
На каква цена е?

# 141
  • Добрич
Взех от рол-он кристалът на ДМ, който уж трябва да неутрализира миризмата на пот, но вече 10 дни го ползвам и пътите, в които съм се изпотилиа, миризмата се усеща, не е неутрализирана. По принцип нямам някакви сериозни проблеми с изпотяване. Мокря кожата и го нанасям, или мокря него.
Само при мен ли е така?

# 142
Взех от рол-он кристалът на ДМ, който уж трябва да неутрализира миризмата на пот, но вече 10 дни го ползвам и пътите, в които съм се изпотилиа, миризмата се усеща, не е неутрализирана. По принцип нямам някакви сериозни проблеми с изпотяване. Мокря кожата и го нанасям, или мокря него.
Само при мен ли е така?
И аз нямам проблем с потенето, но не ми хареса изобщо кристала,ползвах го около две седмици и така си и седи. Аз мокрех самия кристал и тогава слагах. Аз също си мисля, че не го ползвах правилно, понеже много го хвалеха тук в темата.

# 143
  • Русе
Аз съм доволна от кристала. Почти 2 години го ползвам. Неприятната миризма при потене изчезна, а иначе си се потя(в рамките на нормалното, де), но това не ми е проблем.

# 144
Няма много какво да му е "неправилно" на използването, явно просто не действа на всекиго еднакво. Имах такъв преди няколко години, бях сравнително доволна, едва ли да са ги променили нещо. Зарязах го защото ми омръзна, не за друго.
На напълно мокра кожа, не просто влажна, трябва да се натрие добре, ако трябва и повече от веднъж да се мине, но да няма пропуснати места. Мен това ме дразнеше че търкай, пък после чакай да изсъхне, че тогава се обличай.. с нормален рол-он ми е по-бързо и удобно и пак на тях минах.
Потенето си го има, тези кристали не действат против изпотяване, а само против бактериите които предизвикват миризма. Но пък аз и с нормален рол он не съм се видяла да са ми сухи мишниците като ми стане топло.

# 145
  • Добрич
Да, да, искам да неутрализира миризмата, не да спре потенето, но не. Ще му дам шанс, ще търкам по- упорито. Ако не стане, не е моят продукт.

# 146
  • Русе
Да, да, искам да неутрализира миризмата, не да спре потенето, но не. Ще му дам шанс, ще търкам по- упорито. Ако не стане, не е моят продукт.
А го ползвам непосредствено след баня, докато мишниците ми са мокри. Търкам 3-4-5 пъти.

# 147
Бих искала да попитам има ли прах за пране от ДМ, който е без миризма. Мисля беше от бебешката серия. Ако някой знае, ще съм благодарна, защото мисля да сменям този, който ползваме Simple Smile Благодаря.

# 148
Да, бебешкият сензитив няма миризма, но на опаковката пише, че е за бяло. Аз го взех по препоръка тук, досега съм го ползвала веднъж, но ако започнат да избеляват дрехите, ще му търся алтернатива.

# 149
  • Бургас
Кристала върши чудесна работа за миризмата при изпотяване, но трябва да се мажете повече пъти с него. Аз мажа на мокро, веднага след баня. Или го намокряте хубаво  и тогава действате. Минавам  всяка мишница по 30 пъти. Иначе и аз мислех, че няма ефект.

Общи условия

Активация на акаунт