Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 143 745
  • 760
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Гес,  тоя Fleckensalz сериозно  ли е против  посивяване?  Гледам пише, че става и за цветно пране. Не избелява ли цветното?

# 121
Този ФДТ Мейбълийн дето го рекламират,на какви пари е в ДМ и наистина ли е Superstay 24h?

# 122
Гес,  тоя Fleckensalz сериозно  ли е против  посивяване?  Гледам пише, че става и за цветно пране. Не избелява ли цветното?
За спорадично премахване на упорити петна върху цветни дрехи става. За редовна употреба – не.
За бяло е много добре, защото съдържа манганов катализатор.
Скрит текст:
Това е сложен химичен процес, но най-просто обяснено йоните на преходните метали, сред които е и мангана, образуват с водородния пероксид хидроксилни радикали, които са мощни оксиданти (избелители) при стайна температура.

# 123
Има ли интимен гел на балеа или алверде ?

Има 2 интимни гела на тяхната марка Jessa .Много съм доволна и от двата, около 3 лв. са.

# 124
  • Русе
Кой се интересуваше от овлажняващи ръкавици?
Скрит текст:
В Орифлейм са на 5 лв. през целия февруари

# 125
Аз питах, благодаря Simple Smile Ръцете ми се оправиха. Дланите ми вече не са като шкурка, а китките не са на рани.
Освен крема на Микса, крема с Невен, оправянето им подпомогна и този крем

Скрит текст:

# 126
Някой купувал ли е термочантата за бебешки шишета?

# 127
Някой купувал ли е термочантата за бебешки шишета?

На мен ми подариха някаква такава, но нашите шишета не пасват на дупките. Та, пробвай преди да купиш.

# 128
  • На изток от Ада
Много добро:
Скрит текст:

Това също.
Скрит текст:
това второто  за какво е какво му е,предимството. Взех солта ,но и това ми е и интересно.

# 129
PeacockLove, тя тази е без дупки.

# 130
  • оттам, откъдето започва България
Взех си този мини спрей:
Не ми хареса нито ароматът, нито трайността му.
Може би е така, защото сравнявам с тези на Джонсън, но повече не бих пробвала и другите аромати.

# 131
Купете си хубав термос или хубава термо-чаша. Не се занимавайте с тези чанти Wink

# 132
Искам да Ви благодаря за препоръката за препарат за почистване на прозорци на тяхната марка.Взех си го от Дм имат намаление-около 1.50, мисля че беше .Супер доволна съм много бързо си почистих прозорците без да замазва или да търкам , за да изсъхне.Почисти лесно пръски от котлона,който ми е до прозореца.Сега имат намаления и смятам да се запася от него.

# 133
  • Русе
Искам да Ви благодаря за препоръката за препарат за почистване на прозорци на тяхната марка.Взех си го от Дм имат намаление-около 1.50, мисля че беше .Супер доволна съм много бързо си почистих прозорците без да замазва или да търкам , за да изсъхне.Почисти лесно пръски от котлона,който ми е до прозореца.Сега имат намаления и смятам да се запася от него.
1,25 лв. е в момента.

# 134
Знам ,че беше около 1.50 ,но не помнех цената точно.пълнителят беше около 1 лв.

Общи условия

Активация на акаунт