Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 143 733
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Имаше преди време един S.O.S кремче с хума за директно нанасяне върху пъпки. Оглеждам се за него от доста време и не го виждам, да не е спрян?

# 106
  • Русе
Аз пък не съм доволна от кремовете Balea Q10. Отвратително гъсти, мазни и много трудно се размазват по кожата. За миризмата да не говорим. Anguished

# 107
  • Пловдив
Новият Denk Mit за бяло определено ме разочарова. Не изпра обикновено петно от зеленчукова супа върху бяло боди на дъщеря ми, с което старият се справяше без никакъв проблем. Sad

# 108
  • Sofia, Bulgaria
Е аз точно днес си купих Denk mit за бяло по препоръка от тук. Поне взех малката опаковка. Купих и Ariel прах за 20 пранета. Също беше намален, а в брошурата е даден само гела.

# 109
  • На изток от Ада
И аз взех Денк за бяло старата версия.

# 110
  • София
Аз пък не съм доволна от кремовете Balea Q10. Отвратително гъсти, мазни и много трудно се размазват по кожата. За миризмата да не говорим. Anguished

Да. Много неприятен е и серума. Изхвърлих го, даже за мазане на ръцете не беше ОК.

# 111
  • вкъщи
И аз от на Балея кремовете никак не съм доволна, всъщност само слънцезащитните,  една пяна за коса и олио от всичко ми допада. От кремовете препоръчвам Рефан. След една опаковка нощен крем кожата ми е супер гладка, мека, подхранена, няма червенини и раздразнения. Тенът е изравнен.  Даже вчера си взех нов крем. Въобще на Рефан козметиката е много сполучлива, дори я слагам над Биодерма и Ла роше Посей, Виши, от които ефект не съм видяла.

# 112
Праховете в момента за колко пранета са и каква им е цената?

# 113
взех един на алверде хидратиращ за лице без парабени без парфюми бла бла ужасен мирише на майонеза,получих обрив след първото ползване.

# 114
  • На изток от Ада
Праховете в момента за колко пранета са и каква им е цената?
на денк мит са на промоция - 25% аз взех за 40 пранета старата версия за бяло за 9 лв.   Новите са по --скъпи малко.

# 115
Аз на Алверде си бях взела маска от серията wildrose, доста ми пареше на лицето. Но с моя атопичен дерматит рядко нацелвам нещо, което да ми действа добре.

# 116
Здравейте има ли препарат,който да прибавяте към бялото пране за възвръщане на белотата? (против посивяване )

# 117
Много добро:
Скрит текст:

Това също.
Скрит текст:

# 118
Има ли интимен гел на балеа или алверде ?

# 119
На Балеа има със сигурност и то поне 2

Общи условия

Активация на акаунт