Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 142 477
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
А бейбилов гащичките на каква цена са? Аз съм купувала на Памперс, но не съм очарована, пропускат когато спи.

# 91
Вчера взех последният пакет прах за бяло пране, но не намерих срока на годност.
За верото много се чудих и взех накрая ултрасензитив.
От добавките си взех омега с масло от крил, но много им е ситен надписа и направо ме заболяха очите от четене.
И за кучето взех дента стикс.

# 92
Аз се доверявам на добавките на ДМ. Купих си витамин Ц на прах - количеството наистина е много, а съдържа само аскорбинова киселина. Освен това ползваме и Селен на Дм.

# 93
  • Бургас
И аз заредих прах за миялната, сол, която също беше на много добра цена и веро. Всичките видове съм ги използвала, дволна съм и не ми разраняват ръцете, както PUR, а мият добре. Номерът с праховете, който правят в ДМ на Тройката, забелязах, че го правят и с праха за миялната, вадят по пакетче - две, след няколко часа пак вадят по 1-2 бройки. Така се случи, че за 3 дена влизах 5 пъти, с приятелки, после за чадър, после да проверя за един крем дали го имат. Та им хванах номерата. Едната вечер, всъщност точно когато пазарувах нещата, имаше само прах за деликатни. Другите отделения - празни. На сутринта рано - на всчики места и разновидности, сложени по една бройка да запълнят дупките, явно си имат в склада и за цветно, и за бяло.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 20:18 от Pagocт

# 94
Каква е цената на големите разфасовки прах с намалението?

# 95
  • Бургас
Каква е цената на големите разфасовки прах с намалението?
Ако става въпрос за праха за пране, 8,99лв. Вчера заредих 3 пакета за мен и за мама Simple Smile

# 96
  • вкъщи
Топките за сушилня намалени ли са ? Взех кърпички, но не видях топките колко са в момента.  Прах при нас нямаше никакъв. Само за делинатни тъкани. Питах кога ще има- не знаели. Бургас, на Тройката .

# 97
Момичета, дайте снимка какъв точно прах да търся, че се обърках - нови, стари оапковки, производители....
Днес се заредих с витамини и добавки Mr. Green

# 98
  • Ст Загора
Аз се доверявам на добавките на ДМ. Купих си витамин Ц на прах - количеството наистина е много, а съдържа само аскорбинова киселина. Освен това ползваме и Селен на Дм.
колко е количеството пише ли

# 99
Топките за сушилня намалени ли са ? Взех кърпички, но не видях топките колко са в момента.  Прах при нас нямаше никакъв. Само за делинатни тъкани. Питах кога ще има- не знаели. Бургас, на Тройката .

На мол Плаза имаше снощи но само малки разфасовки - за бяло и цветно

# 100
Да вкараме малко разнообразие в темата. Grinning От бялата козметика, кои продукти са ви любими? Ще се радвам да споделите.

# 101
Взех цветоулавящи кърпички намалени Wink

# 102
Да вкараме малко разнообразие в темата. Grinning От бялата козметика, кои продукти са ви любими? Ще се радвам да споделите.
Серията на Alverde ''Wildrose". Ползвам дневния крем, почистващото мляко, маската за лице и мокрите кърпички, когато съм на път.

# 103
  • София
Аз пък точно от тая серия "Wildrose" съм много недоволна от крема за лице. Ужас просто - нито попива, нито овлажнява. И с много неприятна остатъчна миризма...
Но явно е въпрос на кожа и възприятия...

# 104
  • София
О.К. Ще вкараме разнообразие в темата!  Peace

Харесвам и ползвам кремовете за лице на Балеа. Маските на Балеа също са много добри! Всички измиващи
 продукти за лице на Балеа + скраб. Някои птродукти на Алверде харесвам.  Почистващата  маска на Алверде от Мъртво море, на мен много добре се отразява.
Днес бях в ДМ и питах за серията за лице на Балеа с малинката; избистрящия измивен гел, пак на Балеа - отговора беще, че може би ще подобряват нещо на тези серии и отново ще ги има. Лично аз ще чакам,
 защото много ги харесвам.
На Алверде много харесвам бронзанта. + 10 за него! Нищо, че не е бяла козметика / препоръчан от служителка на ДМ, моя много добра приятелка!/

Ако се сетя за нещо друго, ще пиша!

Общи условия

Активация на акаунт