Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 901
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Сливен
Магнезиевото олио не е ли само за мазане.Аз харесах комбинацията магнезий,калций и вит.Д ,някой пробвал ли я е?

# 76
  • Ст Загора
Кой магнезий от Das gesunde  да взема ?

Много се чудих и аз. Разглеждах ги всички най-подробно. Накрая си купих от прахчета магнезий с калий. Обаче толкова захар са наблъскали вътре, че спрях след първото. Така ми стоят, че ме е жал да ги хвърля.
Та ако трябва аз да избирам, бих си взела магнезиево олио. Най-добре се усвоява.
цена, мерси

# 77
  • София
Да, да.. следродилен косопад, ужас е. Три месеца нямаше нищо и сега от две седмици е страшен ад. Ще се взимат мерки днес.

Вземи си хапчетата им за коса. 60 капсули са, по 1 на ден.

Пия витамини за кърмачки.

# 78
  • Бургас
Кой магнезий от Das gesunde  да взема ?

Много се чудих и аз. Разглеждах ги всички най-подробно. Накрая си купих от прахчета магнезий с калий. Обаче толкова захар са наблъскали вътре, че спрях след първото. Така ми стоят, че ме е жал да ги хвърля.
Та ако трябва аз да избирам, бих си взела магнезиево олио. Най-добре се усвоява.
цена, мерси

За цената не мога да помогна. Моето е от Ремедиум, 200 мл за около 8 лв. В ДМ едва ли ще е по-скъпо.
Oesi, олиото е за мазане, да. Но се усвоява много по-добре от масово продавания магнезий, като същевременно запълва и липсите на организма. Витамин Д в какво количество е и Д3 ли е или е под друга форма? Калций, ако консумираш млечни продукти, не ти е необходим като добавка. По-скоро е нужен К2, който отвежда калция в костите, иначе обикновено се натрупва в тъканите. Интересувах се доста в последната година за някои витамини, особено за магнезий, Б12, Д и някои други.

# 79
  • Ст Загора
Аха ще помисля за олиото

# 80
  • Русе
Благодаря за темата Simple Smile
Ако пуснат такова намаление в германско да свиркате.
По традиция си купувам нова спирала през март, но последната много бързо изсъхна, та ще е по скоро май. Някакви препоръки?
Последната е Max Factor false lash effect и като цяло добре се справя с миглите ми.
Къде да пуснат? В Германия ли? От племеницата ми знам, че там в ДМ промоции с намаления няма, особено пък на техните марки. То на нещо, дето струва 55 цента, какво намаление да му сложиш? От другите стоки знам, че пускат 2 на цената на 1 или с количество гратис.

Купих си днес препарата за прозорци, дето е концентрат, но още не съм си свършила Clean-а и ще почака, докато го разредя. А може ли в съотношение 2:1 или да си спазя инструкцията?

От праха Денк мит имаше само 2 пакета за вълна и деликатни и 2 пакета(20 пранета) за цветни дрехи, сложени един до друг да запълват дупките на рафта. Бяха с червени етикети. За бяло пране нямаше въобще.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 19:05 от viki_1974

# 81
  • Сливен
Вит. е Д3

# 82
  • до едно тепе
А бейбилов имат ли гащички като на памперс, че моята дъщеря е доста дивичка и обикновен памперс не мога да й сложа ?
Имат да. Моята се обрина от гащичките на Памперс и вземах от ДМ 4-ка. Нямаше проблем с обриви и др. На мен лично ми харесаха. Памперсите им преди години(5 поне) пробвах на баткото-тогава ми бяха едни хартиени и шумкащи и едвам избутахме един пакет. Затова и с малката изобщо не съм купувала от техните памперси. Но гащите ме изненадаха приятно.

# 83
Да похваля и аз пяна за душ на балеа, нова е, имаше 2 вида и взех ванила (с картинка сладолед). Само че малките веднага си я харесали - супер забавление с тая пяна пада в банята.

# 84
Pospalancho, благодаря, може да ги пробвам, макар че досега не съм имала оплаквания от Памперс. Ще ги погледна и реша на място.
А доволни ли сте от таблетките за съдомиялна ? Виждат ми се на добра цена.

# 85
Доволна съм, предимно тях ползвам. Сега си купих прах, за разнообразие.

Видях, че продават и кърпи за под (ламинат) и взех за проба.

# 86
Вики, от германско ми носят таблетки за съдомиялна и гланц почти за без пари (3е и съответно 1е). Друго не съм поръчвала, понеже не ползвам кой знае какво от ДМ. Ако има намаление някакво ще поръчам повечко бройки да заскладя в нас.

# 87
И аз ползвам таблетки за съдомиялна на ДенкМит. Много добре мият. Солта видях, че е на 3лв,но не съм я пробвала.

# 88
Сол не съм поръчвала, понеже бях хванала на Финиш преоценени в Кауфланд, та се презапасих с няколко кутии. Аз не държа всичките препарати да са на една марка, купувам като хвана намаление и трупам запаси. Гланца не е по различен от този в Лидл и Кауфланд. В смисъл не виждам разлика. Моята съдомиялна няма претенции с какво пере Blush и скъпи и евтини препарати ми вършат еднаква работа.

# 89
Другия път може да пробвам ДМ-ския който показахте.
Вземи си го сега, че е на промоция до 7 февруари. А много рядко го пускат намален.
Аз ще си го взема.
Благодаря, че споделихте за промоцията  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт