Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 869
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Някой би ли ми казал на каква цена е кашонът памперси на ДМ , оранжева опаковка?

# 61
  • Бургас
А мокрите им кърпи как са? Дадоха ми едно малко пакетче като си направих карта мама и бебе, но ми идваха доста сухи. Големите пакети така ли са?

Аз мокрите кърпички много ги харесвам. Именно защото не са чак толкова мокри, като на Памперс примерно. Сензитив купувам само.
И понеже ти видях питането за косопада в старата тема: останах с впечатлението, че скоро си родила. Ако е така, нищо не помага. От хормоните е. И моята падаше като обезумяла, с рядка коса съм, мислех ,че ще оплешивея. Ще мине, период е, само търпение.
От праха за бяло на Денкмит не съм доволна. Не се разтваря в моята пералня. Дозирам точно, пера вече година с него и до сега нямаше проблем. Но последния, който купих не се разтваря. По същата причина не купувам и от праха им за цветно, той пък още от начало си оставаше неразтворен в чекмеджето.
Верото Nature го харесвам много, само от него купувам. Шишетата на малкия също мия с него.

# 62
В страни от темата...
И аз съм се отчаяла с моя косопад Sad

# 63
В страни от темата...

Пробвала ли си на Phyto ампулите и шампоана за косопад? Преди години съм ползвала и бях много доволна. Тогава имах много силен косопад...
Също така можеш да правиш масаж на скалпа с/без масла. Целта е да се засили кръвообращението и да се подхранва фоликула.
Отделно е възможно да имаш недостиг на витамини от B- групата, А, E и D, цинк и пр. Можеш да си вземеш добавки, които са специално за коса, кожа и нокти.

# 64
  • София
В страни от темата...

Пробвала ли си на Phyto ампулите и шампоана за косопад? Преди години съм ползвала и бях много доволна. Тогава имах много силен косопад...
Също така можеш да правиш масаж на скалпа с/без масла. Целта е да се засили кръвообращението и да се подхранва фоликула.
Отделно е възможно да имаш недостиг на витамини от B- групата, А, E и D, цинк и пр. Можеш да си вземеш добавки, които са специално за коса, кожа и нокти.

И добавям, да изследваш щитовидната жлеза.
Ооо.. ако става дума за след раждане и аз бях така. Но след време нещата се регулират.
Ползвах шампоан и ампули на Напура (Златна рибка), но то си влиза в ритъм повече само май..

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 21:08 от silver birch

# 65
  • Стара Загора
Нормално е следродилния косопад да те стресне, пробвай с ампулки, много добре действат.
Боги почти на 4мес с 2-ка памперси ли е?

# 66
  • Русе
Бих преглътнала по-високите цени тук,ако качеството е същото като в Германия.
Същото ли е?
Мисля, че да. Не съм намирала разлика(освен в цената) между ДМ-ски продукти купени от тук и от там. А пък и ако сте забелязали стоките са с допълнително залепен етикет на български, а не както останалите с фабричен надпис на български език. Значи са си произведени за Германия.

И аз съм повече доволна от Феъри платинум. В момента ползвам Денк мит нейчър, но за мазните съдове(най-вече пластмасовите) се налага да слагам допълнително препарат и да повтарям.

За косопада - не се притеснявайте. При всички родили това е проблем. Причината е нормализирането на хормоните. Помня, че си правех маска с "конските" витамини. Тогава бяха много на мода Simple Smile

# 67
Нормално е следродилния косопад да те стресне, пробвай с ампулки, много добре действат.
Боги почти на 4мес с 2-ка памперси ли е?

Да, с двойка е. Ама му слагам и 3ка от ЛИдл, че тия от ДМ много ме разочароваха (био-то) и много трудно ги протиквам да се махат. Иначе слагам двойката, когато го гледа баба му, че има индикатор, когато е напишкан и не е свикнала още без Simple Smile Иначе не са му малки и не му стягат на краката и не пропускат. Ама това е последният пакет и вече си минава само на 3ка.

Сега ползвах някакви ампули за косопада и пия хапчетата за коса на ДМ, май леко закрепих положението.

# 68
  • София
След родилния косопад наскоро го преборих с ампулите на Loreal - Aminexil и на Допелхерц витамините за бременни и кърмачки.

# 69
  • Ст Загора
Кой магнезий от Das gesunde  да взема ?

# 70
  • вкъщи
Всичко от добавките с тяхната марка е намалено. Смятам да се запася доволно..От таблетките за коса и детските витамини съм доволна. Какво друго ще препоръчате?

# 71
Благодаря за темата Simple Smile
Ако пуснат такова намаление в германско да свиркате.
По традиция си купувам нова спирала през март, но последната много бързо изсъхна, та ще е по скоро май. Някакви препоръки?
Последната е Max Factor false lash effect и като цяло добре се справя с миглите ми.

# 72
  • София
Да, да.. следродилен косопад, ужас е. Три месеца нямаше нищо и сега от две седмици е страшен ад. Ще се взимат мерки днес.

# 73
Да, да.. следродилен косопад, ужас е. Три месеца нямаше нищо и сега от две седмици е страшен ад. Ще се взимат мерки днес.

Вземи си хапчетата им за коса. 60 капсули са, по 1 на ден.

# 74
  • Бургас
Кой магнезий от Das gesunde  да взема ?

Много се чудих и аз. Разглеждах ги всички най-подробно. Накрая си купих от прахчета магнезий с калий. Обаче толкова захар са наблъскали вътре, че спрях след първото. Така ми стоят, че ме е жал да ги хвърля.
Та ако трябва аз да избирам, бих си взела магнезиево олио. Най-добре се усвоява.

Общи условия

Активация на акаунт