Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 851
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Хубаво е верото на Денкмит, независимо от кой вид е. Измива съдовете много добре.

# 46
А прахът на ДМ за съдомиялна дали влиза в това намаление?
Да, 7,50 е в момента.

# 47
Явно си живея в дълбоко заблуждение. Защо тогава повечето уж по-щадящи и натурални перилни препарати са течни. То излиза, че най-добре човек да си пере с добрия стар прах.

# 48
Понеже вече се захранваме и имам сблъсък с петна,бебешкия прах не ми изпра петна от сладък картоф на 60 градуса ,дълга програма,не съм третирала петното предварително.
В ДМ, но и в др. вериги има сапун за петна Капус, за около 2лв. Натъркай с него петната.  Peace
П.С.
От съветите, които Гес е постнала, не съм съгласна само, че цветни дрехи се пускат с прах за бяло и то на 60 градуса....Избеляват

# 49
На мен никое ДМ-ско веро не ми харесва как мие. Само с феъри мия, по-икономично и качествено е, според мен.

# 50
Благодаря за препоръките.Става за цветни дрехи, нали? Ще го пробвам и без това е намален.
А бейбилов имат ли гащички като на памперс, че моята дъщеря е доста дивичка и обикновен памперс не мога да й сложа ?

# 51
  • София
Веднъж взех на ДМ памперсите. Миризмата беше ужасно силна и неприятна. Малката на 30-тата минута започна да го дърпа, като го свалих беше цялата червена. Сега сме с Памперс много рядко/, но основно с многократни пелени.
За петна преди 13 години открих Apta. Няма го в ДМ. До скоро ги имаше в Елитис, а сега ги намирам във Фантастико. Имат гел за петна, уникален е. Изпира дори старите петна от пюрета и детската кухня. Simple Smile Правя си поръчки през сайта им и си взимам веро, прах за нас и бебешки, белина и препарати за петна Simple Smile

# 52
Явно си живея в дълбоко заблуждение. Защо тогава повечето уж по-щадящи и натурални перилни препарати са течни. То излиза, че най-добре човек да си пере с добрия стар прах.
Защото обикновено се произвеждат от малки фирми, които нямат капацитета (парите) да инвестират в съоръжения за производство на прах. Докато за производство на качествен прах са нужни сушилна кула и гранулатор (струват няколко милиона евро), за производството на течни е необходимо да имаш един по-големичък миксер (струва няколко хиляди евро).
Течните излизат по-евтини за производство, самата им себестойност е по-ниска, а се продават на цената на праховете, а т.нар. натурални, еко, био и прочие – дори и още по-скъпо. Тоест, с малка инвестиция печелиш много. Затова и течните се налагат толкова агресивно, включително и от гигантите в бранша.
Изводът ти е правилен. Явно си разумен човек.

И спирам със спама. Моля да бъда извинена.

# 53
Искам да си купя веро на Денкмит и се чудя дали да взема Ултрасензитив или някое друго?
Това Ултрасензитив по-изчистено ли е като състав или просто няма аромат?
Купувам втора опаковка Denkmit Nature. Доволна съм, въпреки че ползвам съдомиялна, понякога измивам нещо на  ръка, дори мазни съдове, и се справя отлично.
Относно темата за прах/гел за пране - от опита си стигнах до извода, че прахът изпира по - добре, не остава по дрехите (случвало ми се е да има петна), пералнята не получава неприятен аромат и затова купувам само на прах.
Сапунът Криспа наистина е много добър за петна!

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 14:21 от coelum

# 54
  • София
Искам да си купя веро на Денкмит и се чудя дали да взема Ултрасензитив или някое друго?
Купувам втора опаковка Denkmit Nature. Доволна съм, въпреки че ползвам съдомиялна, понякога измивам нещо на  ръка, дори мазни съдове, и се справя отлично.

Ейй, гледах го и него сега и се чудих, ама в крайна сметка взех Ултрасензитив-а. В интерес на истината помирисах всички останали, ами миризмата им е направо отровна и гадна. Сигурно като се разпени на гъбата ще мирише добре, но не ми се рискуваше. Имаше и едно в голяма опаковка за 2 лв и нещо, с лимон, най-приятно миришеше, но не беше намалено. (Не че е скъпо де, но се зачудих дали е от калибъра на другите или е с по-различен състав).

Прахът Денкмит за цветно не беше намален. Този за бяло беше с червен етикет. Не знам, в магазина ли не доглеждат или не е намален наистина, но не ми се разправяше и без друго засега няма да купувам прах.

Обаче ... открих душ-пяна на Балеа, за която сериозно се зарибих и едва се удържах. Но имам да изразхозвам 3 душ-гела и 1 пяна на Нивея, та ще дебна да я пуснат на промоция.
И едно червило на Макс Фактор харесах, но ще мисля до утре. И без друго в тоя магазин вече ме запомниха като постоянен посетител, да не взема да им липсвам утре, ако не ида. Simple Smile

# 55
Верото Nature най-много мирише на химия, вероятно защото е без допълнителни аромати. Аз само такова купувам, ако има.

# 56
Скрит текст:

Ейй, гледах го и него сега и се чудих, ама в крайна сметка взех Ултрасензитив-а. В интерес на истината помирисах всички останали, ами миризмата им е направо отровна и гадна. Сигурно като се разпени на гъбата ще мирише добре, но не ми се рискуваше. Имаше и едно в голяма опаковка за 2 лв и нещо, с лимон, най-приятно миришеше, но не беше намалено. (Не че е скъпо де, но се зачудих дали е от калибъра на другите или е с по-различен състав).

Прахът Денкмит за цветно не беше намален. Този за бяло беше с червен етикет. Не знам, в магазина ли не доглеждат или не е намален наистина, но не ми се разправяше и без друго засега няма да купувам прах.

Обаче ... открих душ-пяна на Балеа, за която сериозно се зарибих и едва се удържах. Но имам да изразхозвам 3 душ-гела и 1 пяна на Нивея, та ще дебна да я пуснат на промоция.
И едно червило на Макс Фактор харесах, но ще мисля до утре. И без друго в тоя магазин вече ме запомниха като постоянен посетител, да не взема да им липсвам утре, ако не ида. Simple Smile
Да, не мирише добре, няма добавен аромат.

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 14:51 от bubanka

# 57
Ей сега се връщам ПАК  от ДМ....ДНЕС за бяло  е намален на 5,25лв......НО за цветно НЕ Е НАМАЛЕН.....Тия не са наред....Нали са намалени продуктите с 25% на МАРКАТА DENK MIT....Възмутена съм!Купих един пакет 20 пранета за бяло.

# 58
Не са наред. Това много отдавна съм го установила и го повтарям възмутено.

В миналата тема написаха цените в Германия и цените тук. На някои стоки надценката не е в проценти, а в пъти. Е, това е най не на ред.

Днес ходих за котешка тоалетна и видях, че всички малки пакети прах за бяло са се изпарили. Харесват го хората, купуват го... Защо да не му вдигнат цената.

# 59
  • Стара Загора
Ходих да сменя памперсите, ами то като взех новия пакет, още от пакета ми засмърдя пак на химии, и се отказах. И другите пакети подуших, пак е така. Ще го изхабявам набързо и повече няма да повторя. Добре че и Милена го е забелязала, че почнах да се чувствам неудобно че съм само аз Grinning
Исках да се възползвам от промоцията на праха за пране, но имам още мнооого от Чикото, така че ще е по- нататък.
На мен никое ДМ-ско веро не ми харесва как мие. Само с феъри мия, по-икономично и качествено е, според мен.
+1 глас за фейри, много е хубав, наистина.

Unknown16   Мокрите кърпи са прекрасни и много изгодни, но ти препоръчвам да си вземеш и кутията им, много е удобна, и не изсъхват в нея. Вкъщи ползвам ДМ-ските само. А навън ползвам малките пакетчета на бебелан.

Общи условия

Активация на акаунт