Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 604
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Похвамвам цялата декоративна козметика Trend it up. Имам три Lip butter - мания са ми за всеки ден. И спиралите са хубави и старите са намалени. Също фдт sheer nude. Последно си взех този лак и УВ топа към него. Много съм доволна.https://1.bp.blogspot.com/-GdnbbSMvG9Q/WHO9kG_Lx1I/AAAAAAAAgDY/4 … owergel%2B040.png

# 256
Почиствам керамичния плот с препарат на Хайтман.
Фурната съм я чистил с Циф, но не знам дали това е най-добрият вариант.

# 257
  • София
Последно си взех от ДМ гел за почистване нафурни на тяхната марка. Доволна съм, добре изми без много търкане.

# 258
За керамичен плот силно препоръчвам пастата на Астониш. В ДМ мисля, че я няма. В кутийка е, страхотно се справя със загорели и упорити замърсявания без да надрасква.
За препарат за фурни и аз се нареждам да похвалите някой, че Медикса не ми върши много работа.

# 259
След като пробвах какви ли не препарати за керамичния плот се спрях на универсалните мокри кърпички ит Лидл. Чистя всичко вече с тях. Плота блести без усилия.
За фурна пилзвам пяна. Доста хора се оплакаха, че им се стича, но явно е до партида може би. Аз нямам проблем. Пръскам, оставям час два и после бърша. Стъклото го доизтърквам с магическа гъба.

# 260
  • София
Аз чистя керамичния плот с Cif.  На него си е и нарисувано,  че става за това. Той ми е един от фаворитите в домакинството. В момента е на промоция,  2.59 лв за голяма бутилка.

# 261
  • оттам, откъдето започва България
Днес посетих и другия ни магазин на ДМ, за да си купя "прословутата" спирала. Много красива и любезна служителка подробно ми обясни, че продуктите на GR са ги получили, вече били одобрени да предлагат продукти на тази марка, но едва другата седмица /което пак не е сигурно/ очакват представител на марката, който да нареди продуктите и да ги инструктира.
Тоест, може би ще си купя спиралата от друг магазин.

# 262
Преди час и половина си купих спиралата от нашия магазин, имаше много продукти на марката, все на промоционални цени, но много бързах и нямах време да ги разгледам.

# 263
  • София
Днес посетих и другия ни магазин на ДМ, за да си купя "прословутата" спирала. Много красива и любезна служителка подробно ми обясни, че продуктите на GR са ги получили, вече били одобрени да предлагат продукти на тази марка, но едва другата седмица /което пак не е сигурно/ очакват представител на марката, който да нареди продуктите и да ги инструктира.
Тоест, може би ще си купя спиралата от друг магазин.

Днес влизах в ДМ. Имаше продукти на ГР.

# 264
  • оттам, откъдето започва България
Преди час и половина си купих спиралата от нашия магазин, имаше много продукти на марката, все на промоционални цени, но много бързах и нямах време да ги разгледам.
Радвам се за теб, аз харесвам продуктите на тази марка и най-вече спиралата.
В нашия по-голям магазин на ДМ проблемът е, че все още не могат да продават тази марка. Имат я в склада, но чакали представител на фирмата, който да подреди стоката и да ги инструктира. Явно сме по-малък град.

# 265
Дидка, на бегом влязох за друго, но стелажа на GR  беше така сложен, че нямаше как да го подмина и се сетих, че тук хвалехте продуктите им, а да си призная, нищо тяхно досега не съм ползвала, та направо попитах момичето коя спирала да си взема и взех таза, която тя ми даде, а имаше 7-8 вида.
 Явно временния проблем с предлагането им зависи от регионалните ,или там както ги водят на GR, знам ли ?

# 266
  • Русе
Спирала на ГР съм ползвала преди много години и помня, че ми харесваше. Имам няколко лака на марката и съм доволна от тях. За парите си са с идеална издръжливост. Превъзхождат тези на Манхатън и Мейбълин.

# 267
Може ли да ми препоръчате хидратиращ измиващ гел. Сегашния ми уж се води такъв, но след миене с него придобивам бели люспещи се участъци :/

# 268
  • София
Този е чудесен:
Скрит текст:

# 269
  • Русе
Този е чудесен:
Скрит текст:
В момента и аз го ползвам. Доволна съм. Купувала съм си и розов. И той е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт