Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 558
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
В два магазина ходих днес за двойните блокчета  на Доместос - единственото,  което харесах от новата брошура  и... нямаше. На едното място ми казаха,  че още не са им пристигнали,  на другото - че са свършили. Лъжат безобразно!
Вчера в Русе имаше, ама, пък не бяха промоционални. Кой да ти гледа брошурата? Като съм свикнала промоциите да са от четвъртък и се засилих към магазина.

# 331
  • Сливен
Понякога са за КЗП.Преди време имаха на промоция бреф тройка на 4.99лв,но през цялата промоция продаваха само двойка на същата цена,иначе бяха изкарани най-отпред.

# 332
здравейте, препоръчайте ми шампоан против косопад от дм, няма значение марката, че положението е страшно.. Simple Smile
Аз с две ръце ти препоръчвам шампоан Здраве против пърхут./ментол/енергизиращ/.
Купих без да прочета за какво е и даже ходих да го връщам, но нямаше друг и след консултация, че няма да ми навреди си го ползвам.
Благодаря на съдбата, че ме срещна с него. Имах ужасен косопад. По гърба ми беше ад, на седалката в колата.
Същото не мога да кажа обаче за този с хума/против пърхот и мазен скалп/.дълбокопочистващ. При мен полза никаква. На другия ден все едно не съм си мила косата седмици, а исках да си ги редувам.
Никога не съм имала пърхот, за сега също нямам.

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 09:09 от vasq_5

# 333
  • Berlin
Може ли да ми препоръчате препарат за почистване на хромирани повърхности? Специално за мивката в кухнята ми трябва. Гледах уж в магазина, но не можах да видя такъв.

# 334
  • София
Може ли да ми препоръчате препарат за почистване на хромирани повърхности? Специално за мивката в кухнята ми трябва. Гледах уж в магазина, но не можах да видя такъв.
Вземи си препарата с оцет на Денкмит. Аз го ползвам само за мивката в кухнята и съм доволна. Батериите също светват с него.

# 335
  • София
Вземи си препарата с оцет на Денкмит. Аз го ползвам само за мивката в кухнята и съм доволна. Батериите също светват с него.

+1

# 336
  • Велико Търново
Ползвали ли сте крема на балеа, който е намален в настоящата брошура ( около 5 лева за 500мл)?

# 337
  • Варна
Бихте ли показали снимка на препарата с оцета?
Благодаря Simple Smile

# 338
Ползвали ли сте крема на балеа, който е намален в настоящата брошура ( около 5 лева за 500мл)?
Изключително рядък,неикономичен и нищо неправещ крем....Никога не бих купила отново....Нула хидратация....

# 339
  • Русе
Изключително рядък,неикономичен и нищо неправещ крем....Никога не бих купила отново....Нула хидратация....
Ако е крема за тяло, който е намален на 3,99 лв.  ползвам го от предното намаление през ноември, че и с отстъпка рожденик го взех. Аз пък съм доволна. Ползвам го след баня. Бързо попива. Кожата ми е суха. Моят е лилавия. Ама, то, за 3 лв. и нещо чудеса ли да очаквам? Как ще е рядък? Като синия Нивеа крем ли трябва да е? Все пак това е крем за тяло. Имам и други кремове за тяло и са със същата консистенция.

# 340
Синия на нивея ли ухае?, имах с жълтия с ванилията, но в нашия Дм сега има само син с една ядка🤔

# 341
  • Русе
Синия на нивея ли ухае?, имах с жълтия с ванилията, но в нашия Дм сега има само син с една ядка🤔
Не съм писала, че някой от кремовете ухае на Нивеа.
Похвалих ето този крем, който в момента е намален на 3,99 лв.

Когато го купувах бяха само 2 вида лилав и вишнев, като втория беше с череши или нещо подобно. За този пишеше, че е за суха кожа и за това го предпочетох.

# 342
Да, мен ме интересува как ухае?

# 343
  • Русе
Да, мен ме интересува как ухае?
Ами, как? Хубава миризма има. Някак нежна. Не мога да кажа точно на какво.

# 344
Аз си купих със жълта кутия....със ванилия и  кокос.. ..Даже детето се подиграва с мен и ми вика-Мамо,с водата ли да ти намажа ръцете?Може и кофти партида да е,но не бих купила отново.....

Общи условия

Активация на акаунт