Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 551
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Сливен
За препарата с оцет ако водата е твърда не върши работа.

# 346
  • Русе
Аз си купих със жълта кутия....със ванилия и  кокос.. ..Даже детето се подиграва с мен и ми вика-Мамо,с водата ли да ти намажа ръцете?Може и кофти партида да е,но не бих купила отново.....
Ами, може и партидата да не е била хубава. Ето го моя крем. Личат си следите от загребването. Ако беше рядък, нямаше да личат.
Скрит текст:
Потвърждавам.

# 347
  • Велико Търново
Благодаря Ви за отзивите! До утре ще помисля и ако взема и аз ще напиша отзив за продукта.

# 348
  • Berlin
Ами много е твърда, да, но и мивката си е за сериозно почистване.

# 349
  • оттам, откъдето започва България
Аз също не съм впечатлена от препарата с оцет.

# 350
  • София
За препарана с оцет - ползвам го само за кухненската мивка,  другаде и аз не му намерих приложение. Но за мивката е перфектен.
Успях да си намеря от двойните WC блокчета на Доместос и се запасих порядъчно. Доста изгодна е цената.

# 351
И мен не ме грабна тоя препарат с оцет.

# 352
  • София
За препарана с оцет - ползвам го само за кухненската мивка,  другаде и аз не му намерих приложение. Но за мивката е перфектен.
Успях да си намеря от двойните WC блокчета на Доместос и се запасих порядъчно. Доста изгодна е цената.

Аз го ползвам и за батериите душ/мивка в банята.
На мен ми харесва защото измива добре и лесно се изплаква после.
Не, че е някакво чудо невиждано. Но по-лесно се изплаква от Cif например..

# 353
  • Русе
....

Малко ще ти разваля радостта, но от утре в К. ще има същите блокчета 3 бр. за 4 лв. Wink

# 354
Да се отчета с един шампоан за нормална коса на Алверде/моята е мазна но реших да екпериментирам, белким помогне😅/ , за първо миене не ми дразни скалпа, хубаво ухае и пени, с къпина е 3.70лв беше. 

# 355
На мен точно този с къпина никак не ми понесе добре

# 356
Ще го имам предвид, при първо раздразнение минава за душ гел 😁 🤗

# 357
  • В свой си свят :))))
Момичета, привет, някоя от вас пробвала ли е от ампулите на Балеа с лифтинг ефект?

# 358
  • София
А какво стана с този препарат https://i.pinimg.com/236x/d3/85/2b/d3852bf21f65eae6ee7cd4daf62a165d.jpg спряха ли го, че нещо никак не го виждам или просто аз не мога да го намеря, или просто в дадения магазин го няма?

# 359
  • София
Спрян е,  както и другият с аромат на домашен сапун.

Общи условия

Активация на акаунт