Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 143 814
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Аз купувам мляко на дребен всеки месец от ДМ с отстъпка. И понеже скоро нямам познат рожденик, а леля ми днес беше, та ходихме с нея да заредим, че тъкмо отворих последната кутия. Голяма играчка е ама спестявам едни 15 лв, които са ми един пакет памперси. Simple Smile

# 601
Здравейте,в четвъртък имам рожден ден,отстъпката за рожденик кога мога да я използвам ?

# 602
На предната страница тъкмо това се коментираше!

# 603
На предната страница тъкмо това се коментираше!
Благодаря , видях  Peace

# 604
преди време питах за силноароматизиран омекотител и взех лилава семана, която в момента е отровила всички у дома с миризмата си Simple Smile
сега търся нещо, което да прави кърпите меки и пухкави /като хотелските Grinning /, но без аромат или със съвсем пренебрежим

омекотител съм ползвала сигурно 5 пъти в стажа си домакиня, който е доста дълъг и за това изобщо не се справям с избора Flushed

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 09:48 от bubanka

# 605
Сушилня?

# 606
  • София
Преди време омекотителите на ДМ не миришеха хич след пране. Но не помня как бяха като омекотяване.

# 607
  • Бургас
Тъкмо и аз щях да напиша, че единственото, което ми прави кърпите меки е сушилнята. Поради тази причина вече я ползвам и лятото, но само за тях.

# 608
Другото, за което се сетих сега, е хавлиите да се сушат на сянка, а не на пряко слънце. Но все пак няма да са меки и пухкави като след сушилня. Всички омекотители са еднакви; нямат такъв ефект, каквито и реклами да бълват производителите им.

# 609
  • Бургас
Сушилнята прави ефекта с мекото и аромата, не е толкова до избор на прпарат.

Аз да кажа, че си намерих препаратът за пране, най-икономични и хубаво да перат са ми капсулите на Ариел, Точно са дозирани и си имат всичко вътре, че аз имам много сериозен проблем с дозирането. А ароматът е много дълготраен и се пенят много добре, даже пускам още едно прмиване, че много пяна, много нещо.

# 610
нямам сушилна
нямах представа, че ефектът се дължи на нея, благодаря ви! Flowers Hibiscus
няма да купувам нов омекотител, а стария ще изхвърля

# 611
Търся успокояващ и хидратиращ крем/гел,с изчистен състав,мислех си отначало за Алое Вера гел,има ли изобщо в ДМ?
Ще го ползвам при зачервяване от слънце например.Купих термална вода на La Roche Posay,но изобщо не съм доволна,предпочитам VICHY,но това не е за темата.Спирам със спрей вариантите засега.
Какво да търся?

# 612
  • Бургас
Изумихте ме с това за сушилнята. Аз сменям какви ли не омекотители и не стават и не стават меки дрехите. А тя каква била работата … Е, следващата пералня ще е със сушилня явно Simple Smile

# 613
  • Бургас
Изумихте ме с това за сушилнята. Аз сменям какви ли не омекотители и не стават и не стават меки дрехите. А тя каква била работата … Е, следващата пералня ще е със сушилня явно Simple Smile
Комбинираните уреди не се препоръчват, особено за домакинства с повече хора. Ако си сложила да переш 5 килограма дрехи, след свършване на прането вадиш половината и пускаш на два пъти. Голяма хамалогия.
Ако имаш място във височина, сушилнята се поставя върху пералнята. И аз така съм направила.

# 614
  • до едно тепе
+1 за сушилната. Каквито и омекотители и препарати да ползвам нищо не омекотява така дрехите. Лятото направо ги чувствам твърди, но суша на терасата, защото вкъщи става много горещо като пусна сушилната.

Общи условия

Активация на акаунт