Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 143 809
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Аз съм много доволна ето от това кремче. Има и семейна опаковка, по-голяма. Мажа и детето и себе си и лицето. Много лека и в същото време, богата текстура.

# 616
Изумихте ме с това за сушилнята. Аз сменям какви ли не омекотители и не стават и не стават меки дрехите. А тя каква била работата … Е, следващата пералня ще е със сушилня явно Simple Smile

Ако можете задължително пералня и сушилня отделно , не в един уред

# 617
  • Пловдив
Хубави ли са боите за коса на ДМ, някой ползвал ли е да
даде отзиви?
Извинявам се, ако е коментирано, но не намирам да е писано из темата

# 618
  • оттам, откъдето започва България
Миналата седмица си купих боя от ДМ, но не видях тяхна марка. Коя е, може ли да качиш снимка?

# 619
  • някъде там
Хубави ли са боите за коса на ДМ, някой ползвал ли е да
даде отзиви?
Извинявам се, ако е коментирано, но не намирам да е писано из темата

Хубави са!

# 620
  • Пловдив
Миналата седмица си купих боя от ДМ, но не видях тяхна марка. Коя е, може ли да качиш снимка?

https://www.dm.de/reell-e-haarfarbe-intensiv-color-creme-hellblond-8-0-p4010355073662.html

# 621
Здравейте дами!
Търся си палитра със сенки за очи, но в по пъстри цветове като да има синьо, розово и т.н Можете ли да ми препоръчате не е задължително да е от дм. Гледах на есенс, имат едни малки палитри за 9 лв. имат някой по пъстри цветове, но не ми допаднаха. Чакам вашите предложения Simple Smile

# 622
  • оттам, откъдето започва България

https://www.dm.de/reell-e-haarfarbe-intensiv-color-creme-hellblond-8-0-p4010355073662.html

Благодаря за снимката. А каква е цената им в БГ?

# 623
  • Сливен
Мисля,че е 3.99лв.Има  ги в новия каталог.

# 624
Шампоанът на Шаума от брошурата бива ли го?

# 625
Чудя се за 1-ви юни дали ще пуснат намаление на детските неща?

# 626
  • на последния етаж
В ДМ има ли балсами за устни eos?

# 627
# 628
Вениш на прах в dm сполучлив продукт ли е? За 20 пранета е, за цветно пране. Справя ли се успешно с петната?

# 629
Не им вярвай, не е за цветно пране освен ако не искаш цветове с няколко нюанса по-светли. Можеш да го ползваш за цветно, но не при всяко пране.
На въпроса ти, да, маха петната. Главният проблем за мен е, че във филиала, който аз посещавам, на кутиите няма срок на годност или фабричен код, което ме навежда на мисълта, че е стар и служителките са изтрили този код/дата. Ако купуваш, хубаво огледай кутията и ако липсва, не взимай.

Общи условия

Активация на акаунт