Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 143 816
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Аз не съм много впечатлена от Вениш (ползвала съм течния).
Откакто пробвах немския сапун за петна, само него използвам - безотказен е.

# 631
Наистина, сапуна им е много добър.
Справя се с всички петна, само петната от течността за балончета не може да пребори Cry
Ако някоя от вас е открила как да се преборя с този проблем, да сподели.

# 632
Аз не съм много впечатлена от Вениш (ползвала съм течния).
Е, това ти е грешката.

Наистина, сапуна им е много добър.
Справя се с всички петна, само петната от течността за балончета не може да пребори Cry
Ако някоя от вас е открила как да се преборя с този проблем, да сподели.
Аз участвам от доста време в темата за перилни препарати и досега не знам някой да се е справил. Просто не ползвай течност за балончета. Направи си, лесно е: 6 части вода, 1 част препарат за съдове и няколко капки глицерин. Във водата слагаш препарата за съдове и внимателно разбъркваш, като гледаш да не се образува пяна. После добавяш глицерина и отново разбъркваш внимателно докато се смеси. Навремето така правехме за децата.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 09:59 от Guess Who

# 633
Не им вярвай, не е за цветно пране освен ако не искаш цветове с няколко нюанса по-светли. Можеш да го ползваш за цветно, но не при всяко пране.
На въпроса ти, да, маха петната. Главният проблем за мен е, че във филиала, който аз посещавам, на кутиите няма срок на годност или фабричен код, което ме навежда на мисълта, че е стар и служителките са изтрили този код/дата. Ако купуваш, хубаво огледай кутията и ако липсва, не взимай.

Благодаря, Гес  bouquet
Ще огледам кутията. Честно казано чудя му се от два дни. Гледам, чета и го връщам на стелажа... Докато не питам тук, не взимам  Peace
А сапунът за петна само един вид ли е? Подходящ за бели и за цветни дрехи или са различни?

# 634
Има различни марки и става за всякакви дрехи.

# 635
Има различни марки и става за всякакви дрехи.

bouquet
След такива положителни коментари се чудя как досега не съм го открила.

# 636
  • София
Вениш на прах в dm сполучлив продукт ли е? За 20 пранета е, за цветно пране. Справя ли се успешно с петната?
Ето това e много сполучлив продукт, но също избелва. Пише, че маха всякакви петна, а е особено подходящ за силно замърсени дрехи, бебешки дрехи, кухненски кърпи и т.н.

А ето това става и за цветно пране, макар че по-надолу в упътването пише, че цветовете трябва да са устойчиви. Аз лично го имам и съм много доволна, на практика няма петно, което да не е премахнал, но пък и не мога да твърдя, че съм ги имала цялата гама. Simple Smile  Нямам повредени цветни дрехи.
Става и за килими и тапицерии.

Допълвам се за коментирания сапун за петна, аз имам белия от dm, но не съм впечатлена. При мен не е ефективен така, както горната пяна например... Прала съм с него захабени бели чорапи на ръка, не се махнаха петната от захабеното. Търкала съм петна по кухненска покривка, също без успех.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 10:33 от РРР

# 637
  • София /Абсурдистан
Момичета, може ли да дадете линк към този сапун за премахване на петна, за първи път научавам за него.

# 638
Вероятно имат предвид един голям бял на Каррus,не е нещо Уау.

# 639
Капус не съм ползвала, защото за най-обикновен сапун 2 лева не давам, но съм ползвала dm-ската марка сапун с говежда жлъчка. Има го течен с четка и на калъпче. И от двата съм доволна. Това са сапуни за петна – натъркваш петното и после переш с прах в пералнята.

# 640
# 641
Аз съм много доволна от сапуна на Kappus. Ползвам този
Скрит текст:
и досега няма петно, което да не ми е изпрал. Вече не ползвам други препарати за петна.

# 642
  • София /Абсурдистан
В смисъл, че мокриш дрехата, натъркваш със сапуна и слагаш в пералнята?

# 643
В смисъл, че мокриш дрехата, натъркваш със сапуна и слагаш в пералнята?
Да, точно така процедирам. Ползвам го и за пране на ръка, когато ми се налага. Много добре изпира, дрехата е мека и бързо се изплаква, за разлика от праха за пране.

# 644
Този жълтия е 1.99 и мирише на лимон.
Приятно сапунче,повече ми харесва от белия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт