Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 561
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Дали има някъде 14 епизод?
Преди малко го гледах тук. Но се иска браузер на който не сте му забранили да се блокират рекламите.

Благодаря

# 241
  • София
Абе помните ли още първия епизод на сериала, когато се бяха събрали при адвокатката и тя започна да изрежда по трите имена на всеки наследник. И по едно време Марин я прекъсна с "абе да да да, знаем си имената, карайте по същество" или нещо подобно каза, и тя спря с изрежддането на имената и си продължи там със същинската част.

# 242
  • Ямбол
Сцените й в днешната серия са смешни, въпреки че в България никой не казва на газираните напитки "сода" - аз поне не съм чувала (само по филмите).

Как пък го реши това. В твоето село може да не казват. Сода е по-кратко от газирана вода и се ползва по-често в България.

# 243
  • густо майна Филибето
Содата беше, за да стане смешката Simple Smile

# 244
 Peace Хайде да пием по една сода ..с уискито и да видим дали пък  не е замесен и починалия брат .
Но  доста съмнително ми изглежда поведението на Марин ,държа се гузно като видя Снежа .

Ето и статийка за утре :
 https://www.btv.bg/article/seriali/skapi-naslednitsi/novini/neoc … a-1-fevruari.html

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 22:51 от Ели-фен

# 245
Да не би Ани да е Дочева и за това Снежа да не я пусна на морето, заради 12 ч. Grinning
  Това ще е. Сега потвърдиха, че има още един наследник. Smile

Аз мисля, че Марин е баща на Ани, а Снежа и е майка, но той е бил женен, а тя прекалено млада и за да не става скандал родителите на Снежа са решили да кажат на всички, че Ана е малката им дъщеря и съответно сестра на Снежа.

# 246
И в това малко селце никой не е разбрал коя кога е била бременна и кое дете на кого е. Ще видим как ще го извъртят. Надявам се да изглежда поне малко достоверно.

# 247
И в това малко селце никой не е разбрал коя кога е била бременна и кое дете на кого е. Ще видим как ще го извъртят. Надявам се да изглежда поне малко достоверно.
Може да е била на специализация в Хърватия , а бременната и /с възглавница/ майка да и е отишла на гости и хоп !
Само че Цв-ъ-то знаеше нещо и я изнудваше .

# 248
  • София
Ех, тая Хърватия. Grinning Единият ми брат е с 15 г по-малък от мен, дано някой не си мисли, че аз съм му майка. Grinning
Гледам 14 епизод сега, много ми харесва на мен! Simple Smile

# 249
Сцените й в днешната серия са смешни, въпреки че в България никой не казва на газираните напитки "сода" - аз поне не съм чувала (само по филмите).

Аз си поръчвам сода и на бутилката го пише, кинли и швепс имат сода.

# 250
  • София

ЕПИЗОД - 13   ЛИНК

# 251
  • София
Снежка ми е малко неприятна напоследък!

# 252
  • Пловдив

ЕПИЗОД - 13   ЛИНК

Ехееее!! Shocked  Колко нови епизоди постнаха! Сега честно незнам дали да ги гледам или не. За днешният ще си изчакам до 18.00 ама следващите.... тъй като гледам снимката на 17 епизод.. незнам как ще издържа Heart Eyes

# 253

Как пък го реши това. В твоето село може да не казват. Сода е по-кратко от газирана вода и се ползва по-често в България.

Моето село е Плевен. Тук не съм чувала някой да казва сода на газираните напитки, освен ако не е в бар и не става дума за коктейл, както и написах. В твоето село може и всички да казват на всичко за пиене "сода" - това не е показателно. Ако някой ми каже, че му трябва "сода", ще си помисля за сода за хляб.
Предпочитам да не ме цитираш - неприятна си ми и в нормална ситуация, извън интернет, не бих разговаряла с теб - колко пъти трябва да ти го намекна, за да разбереш?

Не съм казвала, че не съществува газирана напитка "сода", а че не е разпространена и названието се използва само на определени места. Дали терминът се използва повече за нещо за пиене, или за сода бикарбонат (или пък за сода каустик), може да се провери, като напишете "сода", без нищо друго в търсачката на Гугъл.

# 254
Нашите подозрения май излязоха верни и Ана наистина е Дочева. Жалко, много потенциал имаше за връзка със Станислав. Явно затова Снежка ще го бие, защото ще го види че сваля братовчедка си.

Общи условия

Активация на акаунт