Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 564
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Аз също разбрах, че говорят за газирана вода, а не за някаква друга газирана напитка.
Ама то аз гледам на пресекулки, така че не го твърдя на 100 %

# 256
  • София
Петя, наистина ставаше въпрос само за газирана вода.  Peace За другите газирани напитки и аз не мисля, че много хора използват думата " сода".

Вчера вечерта изгледах днешния епизод и както и вчера написах много ми хареса и вече просто съм убедена за някои неща, така че след малко почвам подред и другите епизоди. Пък ще стискам зъби да мълча, за да не издам нещо.  Mr. Green

# 257
Набира скорост сериала. Има някои сцени където ми идват много изкуствени, но общо взето е интересно. Много ми е тъпо за малкото Ани и отношенията й с Борис. Дано и намерят човек (не роднина) и да е щастлива. Още тайно се надявам да забележи Любо в един момент.
В случая намразвам Катето, не че е виновна толкова, но тя му се бута понякога нарочно и грозно.

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 11:23 от Malko_Slance

# 258
  • Radnevo
Набира скорост сериала. Има някои сцени където ми идват много изкуствени, но общо взето е интересно. Много ми е тъпо за малкото Ани и отношенията й с Борис. Дано и намерят човек (не роднина) и да е щастлива. Още тайно се надявам да забележи Любо в един момент.
В случая намразвам Катето, не че е виновна толкова, но тя му се бута понякога нарочно и грозно.

Аз пък харесвам Катето, с Борис са ми много симпатична двойка, а и тяхното си е взаимно, всъщност той започна заигравката между тях и Катерина си остана като попарена когато разбра, че е сгоден. Пък дори след това той не се дърпа от нея де, напротив, особено когато отвори вратата, отдръпна се чак когато Дидката дойде.

# 259
Mari_Mar , bouquet за линковете , но ми разкапа деня  ooooh! !
Като  наркоман ги изгледах и  ще трябва да си отработвам задачите през нощта  Embarassed
Освен това , за да участвам  тук в седянката , ща трябва и да си припомням какво е давано  по БТВ .
Катето не се набутва на Борис , просто между тях има привличане .Когато тя беше при него и коментираха  диагнозата му , Катето каза "липсваше ми" и това се отнасяше за работата и , но тогава влезе Анчето , чу само това и подпали  фитила .
В крайна сметка тя си полегна  със Станислав , а не Борис  с Катя .

# 260
Аз се обърках кой епизод даваха по БТВ, кой можем да коментираме, кой - не и затова се въздържам Grinning
Но това исках да кажа - че Ани се самонавива постоянно и то до такава степен, че направи от мухата слон и непрекъснато създава ситуация от нещо, което можеше да остане много по-невинно, ако тя не се беше невротизирала.

# 261
  • София
Само 15 успях да изгледам, на другите ми дава грешка.

# 262
Ех, така се зарадвах като видях линковете... Disappointed Едвам дочаквам да стане 7-8 часа, че да изгледам предварително епизода. Много ми е интересен и приятен сериала, поне за момента и въпреки разните си слабости.

# 263
  • Варна
Ани нали е на 22? Защо и викате малкото Ане?
Аз като бях на 22 не помня да са ме смятали за малка, но пък беше преди 20 години..

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 16:22 от Tatti

# 264
  • густо майна Филибето
Най-малка е от младежите там. Иначе  на външен вид не ми е малка, до Станислав му е като какичка Simple Smile Аз на 22 гледах дете вече. Но от днешна гледна точка, на 22 са малки още Simple Smile.

# 265
  • София
А Борис и компания набори ли са, на по колко трябва да са?

# 266
Еее, аз така се зарадвах, като ги видях толкова линкове! Смятах да ги гледам, когато имам време, а се оказва, че вече не мога, жалко!
И аз мисля, че Ането се самонавива. Млада е, наивна е, а и Дидка й пали фитилите. Като казах Дидка, все повече ми харесва актрисата /съжалявам, не знам името/. Много убедително представя образа на селската кифла-клюкарка със съмнителен интелект, която мечтае да живее в града и да бъде известна.
Спирам, че вече се обърках кое даваха по БТВ и аз докъде съм гледала.

# 267
  • София
Еее, аз така се зарадвах, като ги видях толкова линкове! Смятах да ги гледам, когато имам време, а се оказва, че вече не мога, жалко!
И аз мисля, че Ането се самонавива. Млада е, наивна е, а и Дидка й пали фитилите. Като казах Дидка, все повече ми харесва актрисата /съжалявам, не знам името/. Много убедително представя образа на селската кифла-клюкарка със съмнителен интелект, която мечтае да живее в града и да бъде известна.
Спирам, че вече се обърках кое даваха по БТВ и аз докъде съм гледала.

София Бобчева.  Peace

# 268
Благодаря, sea.sea! Много ме кефи стайлингът й-прилепналите дрешки, токчетата, червилцето, перхидролената косица, уникална е! А като си сложи една изкуствена китка на главата съвсем го докарва на селска мома  Joy И как говори, страшна е! Адмирации за София Бобчева! По-назад четох, че била любимка на Стефан Данаилов, явно има защо.

# 269
И мен кифлети много ме дразни ,което означава ,че София играе добре✌

Общи условия

Активация на акаунт