Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 512
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
"Забранена любов" не беше ли провал, все пак?
Не. Аз до последно го гледах. Mr. Green

А пък може Марин да е имал връзка с майката на Ани и да си мисли, че Ани е негово дете. А пък то да не е вярно.. И въобще... да има драми докато не излезе ДНК анализа. Laughing

# 151
  • София
Абсурд е да ги набутат в двойка при роднинска връзка, ще има грандиозни скандали сред обществото, а те не целят това. Peace

Чак пък грандиозни обществени скандали! Навремето оная боза Забранена любов ли беше, нямаше ли брат и сестра( близнаци?), които бяха влюбени? Нещо такова ми се върти.
Даже и спаха заедно...

# 152
  • Mediterraneo
И провал да е, няма общо с това, което говоря. Настоящият сериал също не е обречен на чутовни успехи, въпреки суперлативите, с които ни облъчваха преди ефира му!

# 153
Аз пък се чудя на това завръщане на Румен в живота на Кетирана и то от собствения й баща. Не мога да го разбера от където и да го погледна. Румен само ще спечели, ако се върне при нея, а Катя определено не го иска вече, защото е захапала по Боби. Освен Марин да се страхува, че Катя след раздялата с Румен е станала прекалено дръзка и неконтролируема, и иска да върне Румен, за да може малко поне да я усмирява. Че всеки ден й трепери да не прекрачи 12-те часа липса. За друга причина не мога да се сетя Rolling Eyes
И на мен на това ми намирисва - чрез Румен да контролира непокорната си дъщеря, защото като я гледам хич не "цепи басма" на баща си. Няма друга логика. Пак чрез Румен беше отрязана за специализацията и пак Марин стоеше в дъното. Лош баща и съпруг, но актьора определено ми харесва (както и "жена му").

# 154
Може пък да е много консервативен и да смята, че щом са прекарали 6 години заедно, са длъжни да се оженят. За мен също няма логика поведението му, но и това е възможен вариант - свикнал е с човека и не му се занимава тепърва да опознава друг.

# 155
Румен не ми изглеждаше, че много му пука за Катя. Щом умишлено се възползва от друга жена (вероятно не за първи път) докато нея я няма потвърждава, че връзката им отдавна е изчерпана и е въпрос само на време за да приключи. Дори не идваше да я търси за да я излъже с нещо, а се наложи Марин да го притиска. Тяхното е вече история.

# 156
И на мен на това ми намирисва - чрез Румен да контролира непокорната си дъщеря, защото като я гледам хич не "цепи басма" на баща си. Няма друга логика. Пак чрез Румен беше отрязана за специализацията и пак Марин стоеше в дъното. Лош баща и съпруг, но актьора определено ми харесва (както и "жена му").

То ще стане интересно, ако се съберат и след това, Катето разбере колко много е "помогнал" Руменчо за специализацията й

# 157
  • густо майна Филибето
Ако Ани  и Катя са сестри, точно Станислав е развръзката. Сестрата-майка не би позволила такава връзка и ще трябва да признае на някого.

# 158
  • Варна
Ако Ани  и Катя са сестри, точно Станислав е развръзката. Сестрата-майка не би позволила такава връзка и ще трябва да признае на някого.

Те могат да са сестри и без Снежа да е майка на Ани. Не ми се връзва Марин да е педофилствал.

# 159
  • густо майна Филибето
Така или иначе Снежа трябва да знае, ако Ани е сестра на Катя. А знае ли се на колко е Снежа?

# 160
Скрит текст:

Те могат да са сестри и без Снежа да е майка на Ани. Не ми се връзва Марин да е педофилствал.
Зависи на колко години е Снежа в сериала - може да не съвпада с възрастта на актрисата. А пък когато аз бях в гимназията (около 15 годишна), имах съученички с над 20 годишни гаджета - и според мен не е нормално, но кой може да ги спре, след като родителите им не се интересуват..

# 161
  • Варна
Скрит текст:

Зависи на колко години е Снежа в сериала - може да не съвпада с възрастта на актрисата. А пък когато аз бях в гимназията (около 15 годишна), имах съученички с над 20 годишни гаджета - и според мен не е нормално, но кой може да ги спре, след като родителите им не се интересуват..

Да над 20 годишни гаджета, но предполагам не са били много тези които са се хващали с женени и да им раждат деца. ПОне преди 20тина години.

# 162
Това си зависи от жената - хората като цяло не са били по-морални преди двайсетина години.

# 163
  • Варна
Това си зависи от жената - хората като цяло не са били по-морални преди двайсетина години.

Каква жена на 15 години? newsm78 И да, хората повече внимаваха и зависеха от мнението на околните, особено по селата.

# 164
  • София
оф, изключително тъпа серия.

Общи условия

Активация на акаунт