Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 554
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Mediterraneo
Честно, не знам. Радвам се, че не съм без избор Simple Smile Сигурно щях да прескачам от едното на другото, ако нямам канали и ако е задължително да гледам телевизия по това време.

# 211
  • Пловдив
Някой да е предпочел да гледа Семейни войни пред Наследниците?
Аз определено предпочитам Наследниците Peace

Да не би Ани да е Дочева и за това Снежа да не я пусна на морето, заради 12 ч. Grinning
Оле вярно ooooh! напълно възможно е....

# 212
  • Разпиляна във въображението
Честно, не знам. Радвам се, че не съм без избор Simple Smile Сигурно щях да прескачам от едното на другото, ако нямам канали и ако е задължително да гледам телевизия по това време.

И аз съм без избор, но имам чувството, че като обърна на другите канали повтарят едно и също за 100 път Simple Smile

Ани е по-малка от останалите внуци на дядото. Значи Марин трябва да е изневерявал след брака.

# 213
Ани е по-малка от останалите внуци на дядото. Значи Марин трябва да е изневерявал след брака.
Именно. Hands Plus1

# 214
Трябва да изчакаме , за да видим коя от двете сестри е Дочева /може и Снежа да е , но по вероятно е да е Ани/. Дано да не се забавят с разкриването на тайната , защото Ани като нищо ще си полегне със Станислав , ние я водим малка , но не е толкова невинна , живее си при Боби като съпруга .
Колкото до  "Полицаите..." , ще си е  като епизод от "Пълна лудница" и едва ли ще го предпочета пред този сериал . Този вид просташки хумор вече ме уморява . Освен това винаги може да се изгледа по Нова + .

# 215
Съмнения възникнаха още когато Марин категорично отказа да правят помена в кръчмата.  Много странно реагираха и двамата със Снежа на срещата.  И после при настойчивия въпрос на Венета нали не ѝ е изневерявал.  Това може да е тайната, за която спомена Цветан. Обаче,  ако той знае,  ще може да потвърди,  но на Снежа ѝ трябва време да подготви нещата.
Доста серии ще минат,  докато се разнищи този въпрос.
Интересно, каква ще се окажв историята на баба Злата.

# 216
  • Sofia
Гледах вчера магазинерката в Преди обед,голяяямо хвалене колко е велика любимката на Мастера/Ламбо/и колко ангажирана с роли и снимки...е,не ми допада като актриса,фалшивее и говори все едно рецетира в детска градина   Confused
Сетих се,че съм я гледала в някакъв безумен и глупав филм на Къци,май под негова режисура Angry

# 217
Аз пък я намирам, че много добре си играе ролята на надута кифла, тъпа блондинка и селска клюкарка. Не се сещам за друга актриса, която по-добре би изиграла това. Естествено преиграва, но ролята й е и малко комична и е приемливо.

# 218
  • Разпиляна във въображението
За една минута, може би и по-малко издаде цялата връзка Борис-Катя-Ани-сваляча

# 219
И на мен продавачката ми харесва как играе. Точно е надута кифла. Красавицата на село. Видяхте ли конкуренцията как ги отсвири?  .... въшки Laughing

# 220
Сцените й в днешната серия са смешни, въпреки че в България никой не казва на газираните напитки "сода" - аз поне не съм чувала (само по филмите).

# 221
  • София
Не мисля, че целта беше да св прави някаква връзка с английския. Много хора я България казват сода на газираната вода.

# 222
Не съм чувала. А пия газирани неща често и познатите ми пият. Обикновено ги наричат по име. Чувала съм по-възрастни хора да казват на всичко лимонада (червена лимонада, оранжева лимонада и т.н.).
Сода съм чувала само в контекста на "коктейл със сода", като в този случай означава обикновена газирана вода.

# 223
Около мен пък всички казват нагазираната вода сода Grinning

# 224
Адмирации за тези, дето познахте, че Ани май е внучка на дядо Дочо.

Общи условия

Активация на акаунт