Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 546
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм почти убедена вече, че Снежка е дъщеря на Дочо  Whistling

# 196
  • Перник
Не съм гледала вчера за да ми се съберат 2 за днес.
Влязох само да се похваля
 Grinning
Aй да не е напълно спам да кажа, че много ме кефи Поля, не знам що всички и се дразнят GrinningVery Happy:D

# 197
Докато тук ме дразнят само Кадурин и В. Танев, от това което видях от Полицаите, то там всичките са като първите двама, споменати.  Ако имат и смях на нужните места, ме губят тотално.
То не, че и този сериал го гледам много, де, когато сваря го пускам за фон. А като се запролети и денят се удължи може би съвсем ще ме загубят...

# 198
  • София
Аз съм почти убедена вече, че Снежка е дъщеря на Дочо  Whistling

Вече 2 пъти чета подобно мнение, от предстоящия епизод ли е провокирано или съм изпуснала нещо.  Laughing

# 199
Аз по-скоро си мисля, че Снежка и Марин са имали връзка, от която е Ани. Снежето е била малка и родителите й са отгледали детето й като свое, от там и Ани е дете на Марин и затова си приличат с музикалните наклонности.

# 200
  • София
Да не би Ани да е Дочева и за това Снежа да не я пусна на морето, заради 12 ч. Grinning

# 201
  • Mediterraneo
С всяка излъчена серия Бтв доказват, че са прави да пуснат сериала в това никакво време на излъчване. Тази бозица категорично не е подходяща за прайм тайм- а!
Дори няма какво да се коментира по вчерашната серия. Да се чуди човек на продуцентите за какво са налели някакви пари в тази "грандиозна продукция"...

# 202
  • Разпиляна във въображението
Някой да е предпочел да гледа Семейни войни пред Наследниците?

# 203
За Полицаите - съмнявам се, че ще ми е интересно. Предполагам, че хуморът ще е на нивото на този от Етажна собственост, а за мен това е отблъскващо.

# 204
  • София
Аз само вчера гледах войните, заради актьорите от О.Ж. иначе наследниците почнах да си ги пускам по-рано през деня.

# 205
Тарталета, казва се “лично мнение” и обикновено се предхожда от “според мен”, “на мен ми се струва” и прочее. Защото какво правим, ако на 37288373 други зрители съответната продукция не им е “бозава”? Кой е в грешка? И има ли някой прав? На руски или на латински да напиша поговорката за вкусовете?

# 206
  • Mediterraneo
Някой да е предпочел да гледа Семейни войни пред Наследниците?

Разполагам с много повече от 2 канала, за да иде реч за подобно предпочитание. Великата битка между Бтв и Нова си е само между тях- всяка излиза с отчитане на рекорден рейтинг за себе си.

# 207
  • Перник
Да не би Ани да е Дочева и за това Снежа да не я пусна на морето, заради 12 ч. Grinning

оле да Open Mouth

# 208
  • Разпиляна във въображението
А ако си изправена пред такъв избор? Кое би предпочела? В този часови пояс основно тв-то ми е като фон. Не гледах турския сериал и пусках Семейните. Откакто започна предпочитам Наследниците.

# 209
Аз по-скоро си мисля, че Снежка и Марин са имали връзка, от която е Ани. Снежето е била малка и родителите й са отгледали детето й като свое, от там и Ани е дете на Марин и затова си приличат с музикалните наклонности.
И аз подкрепям тази версия. Друго, което ме навежда на тази мисъл е на няколко пъти категоричността на Венета, че Марин може да е всякакъв, но НИКОГА не бил ѝ изневерявал. Сякаш искат да ни кажат нещо с това, да ни намекнат, че и от този храст може да изскочи зайче. Wink

Общи условия

Активация на акаунт