Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 544
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Не мога да разбера защо Кадурин  и Валентин Танев имат такива тъпи роли. Когато имаше екшън около Боби, те играха прекрасно притеснени и уплашени. Тогава се видя, колко добри актьори са. Сега хайде пак в първи клас. Защо така са ги забили, не знам?!

# 181
  • Бургас
Защото явно трябва да са смешниците във филма...

# 182
Няма лошо да има комедиен елемент ама защо ни пускат толкова плитко по пързалката с техните глупости. Това е комедия от типа - някой пада, други му се смеят.

# 183
  • густо майна Филибето
Липсва само смехът зад кадър, да се сещаме къде е смешката Simple Smile

Стана ми смешно, че в селския магазин продават туршии и консерви, чушки, които се отглеждат във всеки средностатистически селски двор. Също и нар - най-популярният плод в българското село. Joy
Заради туристите може би. Представете си във филма да ни покажат баби, които си продават продукцията без разрешение и сертификати Simple Smile И не плащат данъци за това.
 Сигурна съм,че има хора, на които като кажеш, че са торени с овчи барабонки, не биха ги докоснали Smile

# 184
  • Пловдив
Мъка ми е да гледам магазинерката, мъка!!!! Не вярвам, че  елюбимка на Ламбо!
Магазинерката е най-зле от целия каст. Повече талант имат даже бабите с плетките.

Стана ми смешно, че в селския магазин продават туршии и консерви, чушки, които се отглеждат във всеки средностатистически селски двор. Също и нар - най-популярният плод в българското село. Joy

Сцената в кръчмата с пияните селяни беше отврат. Драмата мина и пак им върнаха идиотските образи.
Аз само да кажа, че живея в село, много близо ДО Пловдив, имам наблюдение и върху друго село, пак близо до Пловдив, в селския магазин има и консерви, и чушки,  и нар, и джинджифил Simple Smile. За съжаление, търся, но баби да си продават продукцията, не намирам. Та, купуваме от магазина, включително и домати и краставици лятото. Хората, които гледат продукти, си ги ползват за себе си или продават някъде на едро. За смях, макар че селото е известно с че решите и черешовите градини, череши да купиш за хапване вкъщи няма. За сметка на това,ако се разходиш малко извън селото, свободно ще си намериш и на береш без пари от оставени на произвола черешови дървета. Сори за офа.

# 185
И аз имам къща на село - не прекарваме много време там, та не отглеждаме нищо, но което е по-интересно - повечето ссъседи, които живеят там от години - също не отглеждат (единият е автомонтьор, другите - с някакви други професии; може да имат тук там нещо посадено, но определено не в големи количества). А имам и една леля, която цял живот живее в друго село заедно със семейството си и също не отглежда нищо - нито зеленчуци, нито дори кокошки - само котки и цветя. Каквото им трябва си го купуват от магазина и от пазара. Според мен, това с отглеждането на животни и зеленчуци за удоволствие, е останало в една отминала епоха, но някои хора по градовете упорито вярват, че все още е така.

# 186
Не мога да разбера защо Кадурин  и Валентин Танев имат такива тъпи роли. Когато имаше екшън около Боби, те играха прекрасно притеснени и уплашени. Тогава се видя, колко добри актьори са. Сега хайде пак в първи клас. Защо така са ги забили, не знам?!

Не само те , ако някой не беше преписвал , а се беше понапънал /ако може newsm78/ , щеше да направи  цели епизоди  с активното участие на баба-магьосница - такива неща се харесват на публиката .
И на мен ми направи впечатление  асортимента в селския магазин , но ако някога  отида да живея на село  и аз ще имам нужда от такива неща в магазина , защото иначе ще си умра от глад . А тук  нали идеята е ,че идват и туристи .Можеха да направят намек ,че се продават и домашни  туршийки , ама много искаме . То къде по-основни неща не са домислени , та това ли .
Дида много ме дразни , което означава ,че добре го играе "кифла" .

# 187
  • Пловдив
Вчерашният епизод беше наистина много скучноват.
Сцената в кръчмата хич не беше необходима ooooh! , изложиха се наистина Naughty
Ама таз баба Злата много мистериозна- какво ли ще става с нея newsm78
Но Борис наистина се дърпа на Катето, хубаво е, че веднага отиде при Анито Peace , но как ще се съберат newsm78 , вече наистина незнам Confused
И Станислав ме разби- повече да не се виждат Shocked  Стига де, искам да са заедно Heart Eyes И реакцията на Ани след това беше Heart Eyes не и е безразличен вече Стани, не е Peace
И така, разтоварващо ни е сериалчето, надявам се да се подобри с времето Peace

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 19:23 от plamen4eto8845

# 188
  • Разпиляна във въображението
Имам чувството, че Нова ще пуснат Полицаите от 18,00 ч.

Мен не ме подразни чак толкова сцената в кръчмата. Подиграват си се с намесника, който обира всички позитиви.

# 189
  • тук, на мястото си
Нищо не може да има между Ана и Станислав, при всички случаи са братовчеди. Дали Ана е дъщеря на Сжежа или пък Снежа е дъщеря на Дочо не знам, но има нещо такова.
И на мен ми направи впечатление  програмата на Нова,  никъде не фигурираха "Полицаите" след 20.00 часа. Ако ги пуснат от 18.00 "Наследниците" губят.

# 190
И на мен ми направи впечатление  програмата на Нова,  никъде не фигурираха "Полицаите" след 20.00 часа. Ако ги пуснат от 18.00 "Наследниците" губят.
На мен не ми се струва много сигурно това. "Полицаите" ми изглеждат, че ще са същите тъпи смешки като тук. Не съм много оптимистично настроена за този сериал. Ще видим. Confused

# 191
  • Разпиляна във въображението
До такава степен са ми дошли до гуша актьорите от Полицаите, че не смятам да сменям канала. Ще ги видя, но и аз съм скептична.

# 192
Не вярвам, че Снежа е дъщеря на Дочо - доколкото разбрах, родителите й не са починали чак толкова отдавна, че да не ги помни.

# 193
  • Пловдив
До такава степен са ми дошли до гуша актьорите от Полицаите, че не смятам да сменям канала. Ще ги видя, но и аз съм скептична.
И аз смятам да видя Полицаите, но едва ли ще ми хареса повече от Наследниците Peace

# 194
Така или иначе и двете се гледат на торенти, голяма разлика няма кое кога гледаме Wink

Общи условия

Активация на акаунт