Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 568
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Да - от анонса излиза, че е истина.

# 226
  • България
Да не би Ани да е Дочева и за това Снежа да не я пусна на морето, заради 12 ч. Grinning
  Това ще е. Сега потвърдиха, че има още един наследник. Smile

# 227
  • Бургас
Ами нали са сетри Снежа и Ани? Или полусестри, или какво? Аз мислех, че може Снежа да излезе дъщеря на Дочо  Laughing

# 228
  • София
Смятаме, че Снежа е майка на Ана.

# 229
  • Пловдив
Лелей как свърши епизода Shocked  Ани наистина е наследничка- играта ще загрубее, има с какво да работят сценаристите..
За щастие днеска успяха да вмъкнат поне малко истинска комедия в епизода. Честно много се смях, когато Марин и Косьо уж се сбиха Laughing Joy А пък изражението на Милица направо Laughing
Като говоря за Милица- тя се появява все по-малко и по-малко. Confused Харесвам я като "злодей" така де понякога дразни с погледите си, но я предпочитам пред Косьо и Иван да бъда честна Peace
А пък започвам да харесвам Ането като образ все повече и повече Heart Eyes ама в следващия епизод според анонса ще види Борис и Катето заедно ooooh!  оф идея си нямам какво ще стане тогава ooooh!
Дидка беше по-добре този епизод ама пак си остава клюкарката на века Naughty
Катето обаче прекара доста време с Любо последните 2 епизода- не смятам, че ще става нещо заради Бобито, ама може и да намекват нещо по-нататък, знам ли newsm78

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 19:21 от plamen4eto8845

# 230
  • Разпиляна във въображението
Катето продължава да се бута и бута при Борис.

# 231
Тактика за да се хареса и да я приеме компанията. Все пак цяла година ще живее там и предпочита да има повече приятели и по-малко врагове. Засега се опитва да е приятел с всички за да не бие на очи симпатията й към Борис. Нали той поиска да спазват дистанция уж.

# 232
  • Враца
Сода карнобатска..  ooooh! Joy

# 233
Всички около мен наричат газираната вода сода.

# 234
  • Radnevo
Тактика за да се хареса и да я приеме компанията. Все пак цяла година ще живее там и предпочита да има повече приятели и по-малко врагове. Засега се опитва да е приятел с всички за да не бие на очи симпатията й към Борис. Нали той поиска да спазват дистанция уж.

# 235
Епизодът пак завърши  добре , подкарва те да гледаш  следващия  .
Вече е сигурно ,че поне едната сестра е Дочева .
Катето и Борис уж все бягат един от друг , а все си дишат в устите  Laughing
За сега Боби е невинен , но  излиза ,че все го хващат в крачка , Ани скоро ще изтрещи . Дано по бързо да се разкрие  коя е Дочева , за да не стане  гнусно със Станислав  Praynig
Не очаквах да го кажа , но "кифлата" се справя добре с ролята си ,защото ужасно ме дразни  Simple Smile.Това със "сода  Карнобатска" ... беше добре .
Днес епизодът ми се стори по-забавен , а и се  завързаха някои неща  Peace

# 236
  • Radnevo
Е тя си е добричка Катето, при това хубава и умна, на тяхната възраст е, нормално е да общува точно с тях. А Борис също я харесва, призна си пред Чочо, хич не бързаше да се дърпа от нея като отвори врата и каза, че е сгрешил за дистанцията. Съвсем взаимно е това между тях, осъзнават го и двамата и Aна става излишна, колкото и честен и принципен да е Борис.

# 237
Дали има някъде 14 епизод?

# 238
  • София
А дали връзката не е с починалия брат?

# 239
Дали има някъде 14 епизод?
Преди малко го гледах тук. Но се иска браузер на който не сте му забранили да се блокират рекламите.

Общи условия

Активация на акаунт