Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 526
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Ако Ани и Станислав се окажат братовчеди, ще е напълно в стила на турските сапунки, няма да е нещо чудо невиждано. Но пък тогава, не мисля, че ще продължат връзката. Мисля си, че ще се окаже най-вероятно Ани да е дъщеря на Марин. Тогава ще има доста драми за разнищване. Аз не видях да се е стигнало много далеч между Ани и Станислав, по натискаха се и после тя избяга, загатнаха нещо -ама докато не видя, не вярвам. Станислав не ми изглежда влюбен, просто му е скучно на село, а пък тя му се дърпа. В светлината, в която показват Милица, хич не ми се връзва Станислав да не е нейно дете.
С баба Злата нещо не им се получават нещо нещата на сценаристите, много изкуствен образ са създали.

# 361
  • Варна
Мисля си, че Снежа може да е имала връзка с брат им, който вече да не е Дочев.
За този брат не бяха ли споменали, че бил влюбен в баба Злата?  Thinking
Моята теория е, че Снежа си е сестра на Ани, а майка им е имала връзка с Марин. Обаче Ани не е на Марин, а си е от мъжа й.

/То пък бива ли Ани толкова години да не си е виждала акта за раждане. Mr. Green/

И друго, по ми се вярва, всъщност Ани и Станислав да са си братовчеди, отколкото някои от Дочевите да не е Дочев. Аз не виждам някакво бъдеще между тях така или иначе, колкото и да си подхождат.
Всъщност и аз така.
От друга страна, пак са се оляли сценаристите. Вместо връзката Ани-Станислав да е само за даде път на връзката Боби - Катя, то тя става любима на зрителите, което е обратно на търсения ефект. Thinking

# 362
Аз не видях да се е стигнало много далеч между Ани и Станислав, по натискаха се и после тя избяга, загатнаха нещо -ама докато не видя, не вярвам. Станислав не ми изглежда влюбен, просто му е скучно на село, а пък тя му се дърпа.

Е, то се потвърди, че са правили секс в 15-ти епизод, който трябва вчера да са излъчили. Първите думи на Станислав бяха: "Знаех си, че сексът с теб ще е страхотен", закопчавайки си дънките... Специално го върнах преди малко в сайта на бтв, да не би да издам някой спойлер.

# 363
  • Варна

Е, то се потвърди, че са правили секс в 15-ти епизод, който трябва вчера да са излъчили. Първите думи на Станислав бяха: "Знаех си, че сексът с теб ще е страхотен", закопчавайки си дънките... Специално го върнах преди малко в сайта на бтв, да не би да издам някой спойлер.

Ами , явно съм го проспала, благодаря!

# 364
Няма трагедия ,че са се понатискали , но нали Ането е  тъпо парче -младо и невидяло разни неща , като нищо ще го забременят  newsm32   /Снежа я предупреди.../ и тогава става много , много гадно ... Shocked #Crazy
Тъкмо се посправих с  наличните герои  и сега цъфна да го мисля  и брата-дух  ooooh!

# 365
Няма как и починалия брат да не е замесен. В едно малко село без много избор могат да станат големи каши.
Ако Ани забременее изневярата ще стане много очевидна и ще бъде гадно това с братовчедите. Мисля, че един ден Станислав сам ще се похвали на Любо или друг в яда си, че между тях не може да има нищо.

# 366
  • Варна
Няма как и починалия брат да не е замесен. В едно малко село без много избор могат да станат големи каши.
Ако Ани забременее изневярата ще стане много очевидна и ще бъде гадно това с братовчедите. Мисля, че един ден Станислав сам ще се похвали на Любо или друг в яда си, че между тях не може да има нищо.
E, не. Надявам се Ани сама да си признае и да развали сватбата. Confused

Иначе Любо като изпращаше туристките каза: Само мен ме огря снощи", а Станислав му отговори: "Не бъди толкова сигурен.:

# 367
А може Милица да се окаже дъщеря на баба Злата? Има голяма мистерия около тази жена/баба Злата/- пришълка е в селото, никой нищо не знае за нея и сцената с обгорялата кукла и детската обувка...🤔

# 368
Интересна хипотеза  Crazy Пък и имат някаква визуална прилика двете актриси  Mr. Green

# 369
  • София
Мисля си, че Снежа може да е имала връзка с брат им, който вече да не е Дочев.
За този брат не бяха ли споменали, че бил влюбен в баба Злата?  Thinking
Моята теория е, че Снежа си е сестра на Ани, а майка им е имала връзка с Марин. Обаче Ани не е на Марин, а си е от мъжа й.

Е, нали Снежа вече два пъти каза, че Ани е Дочева? Не ми се стори да го казва така, все едно не е сигурна.  Rolling Eyes

# 370
  • Варна
Е, нали Снежа вече два пъти каза, че Ани е Дочева? Не ми се стори да го казва така, все едно не е сигурна.  Rolling Eyes

Тя може и да е сигурна, но информацията й просто да не е вярна.

# 371
  • Варна
А може Милица да се окаже дъщеря на баба Злата? Има голяма мистерия около тази жена/баба Злата/- пришълка е в селото, никой нищо не знае за нея и сцената с обгорялата кукла и детската обувка...🤔
Може. Баба Злата навремето да е забременяла без мъж и да е дала детето си на Дочеви да го гледат.  Mr. Green Mr. Green

# 372
Малко вероятно ми се струва Баба Злата да е майка на някой от Дочевите, но знае ли човек.  Flushed

Иначе и на мен ми се иска Ани сама да си признае за изневярата и да развали сватбата, но и тази възможност ми се струва все по-малко вероятна...

# 373
Аз пък няма да се учудя ако Борис се окаже детето на баба Злата. Нещо все натам ме дърпа.

# 374
  • Варна
Аз пък няма да се учудя ако Борис се окаже детето на баба Злата. Нещо все натам ме дърпа.

Е, Борис е одрал кожата на Кадурин.  Laughing Пък и баба Злата е поне на 70, на 40 ако е родила щяло е цяло село да разбере.

Общи условия

Активация на акаунт