Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 311
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Добре де да приемем че са майка и дъщеря.
Не стана ясно дали са си живели в Бели Вит или са дошли от някъде.
Ако са си живели в Бели Вит и там е станала свалката с Марин/ евентуално/ как пък никой не знае че всъщност Снежа е била бременна.Все някой би трябвало да познава родителите им и да знае че те са нямали две дъщери.

Безумие ми изглежда Ани толкова години да не си е поглеждала акта за раждане. Затова версията сестри ми е по-приемлива.

# 601
Наблягат често и на това, че някои са дошли по-късно в селото отдалече и нищо не се знае за тях. Сигурно има и такива напуснали селото и по-късно върнали се с променен статус. Ще скалъпят нещо и за Снежи и Ана. Не издребнявам толкова за тези неща вече. Иначе ако се случи нещо в самото село се вижда, че за нула време всички узнават.

# 602
Добре де да приемем че са майка и дъщеря.
Не стана ясно дали са си живели в Бели Вит или са дошли от някъде.
Ако са си живели в Бели Вит и там е станала свалката с Марин/ евентуално/ как пък никой не знае че всъщност Снежа е била бременна.Все някой би трябвало да познава родителите им и да знае че те са нямали две дъщери.

Безумие ми изглежда Ани толкова години да не си е поглеждала акта за раждане. Затова версията сестри ми е по-приемлива.
Аз затова по горе писах че може майка им да е имала свалка или със стария Дочев или с мъртвия му син.
Снежа е разбрала някак си и знае че Ани е Дочева
Наблягат често и на това, че някои са дошли по-късно в селото отдалече и нищо не се знае за тях. Сигурно има и такива напуснали селото и по-късно върнали се с променен статус. Ще скалъпят нещо и за Снежи и Ана. Не издребнявам толкова за тези неща вече. Иначе ако се случи нещо в самото село се вижда, че за нула време всички узнават.
Да де , ама ако Снежа е имала нещо с Марин значи си е била в селото.

# 603
  • Варна
Ама за Ванката и Снежа не знаят.

Потайната, прикрита кръчмарка.
Trollface

# 604
  • София
Ама за Ванката и Снежа не знаят.

Потайната, прикрита кръчмарка.
Grinning

Не се знае, може да знаят, ама да си мълчат, те си мислеха, че и Ана не знае. Grinning

# 605
Все някой е нужно да ги види за да се разчуе, а този Иван се промъква през прозорците и като призрак се появява в леглата на хората.

# 606
Всички знаят за Иван и Снежи, но се правят. Тя и Ани знаеше, както и половината село, ама не го обсъждат според мен!

# 607
Косьо не знаеше и все още не знае щом непрекъснато се чуди защо Иван има такова меко отношение към Снежи. А той му е най-добрия приятел и щом той не е научил как да приема, че цялото село знае само без него.

# 608
Всички знаят за Иван и Снежи, но се правят. Тя и Ани знаеше, както и половината село, ама не го обсъждат според мен!
Защо да не го обсъждат? Какво ги интересува, още повече, че са масово клюкари, ингриганти, прости и невъзпитани?

# 609
Нали нямаше да търсим НИКАКВА логика в историята Joy Явно не става така , трябва да има поне елемтарна логика .
Еднакво гнусно е Анка  да е братовчедка  или леля на Станислав  #Crazy .
Сценаристите ще се измъкнат от това  само ако те двамата  не са роднини .Вече сме го обсъждали -кой да е осиновен и т.н.
Епизодът днес ми се стори по-интересен , аз ще дебна този за петък /заради промото/ .

# 610
Не може съвсем без логика. Не мисля, че са очаквали само овце да го гледат без изобщо да мислят какво виждат. Някои неща ще се изяснят по-късно, но нека да не е все пак като за публика от детската градина.
И аз чакам да го пуснат следващия епизод защото промото все ме кара да ги гледам предварително.

# 611
Хексе, аз защо имам спомен от първите серии някъде, че казаха, че Ани е на 19 г (Нали предстои да я приемат в художествената академия). Борис като и предлага пък каза, че и е първия мъж, което не е невъзможно на 22 да и е този първи път, ама все пак.
Между другото наистина окепазяват образа на Ани, в началото по-невинна я представяха. Обаче честно казано от далече и за всички си личеше, че прехвърчат флуиди между Борис и Катя и тя го усети, да не е глупава. Даже и Чочо беше питал Борис един път "Ти май много си  я харесваш"/ Е аз ако виждам такова нещо между годеникът ми и някоя друга, сигурно и аз бих изревнувала, донякъде я разбирам, то това тяхното бодеше очите. И разговорът им в последните серии как ако не били такива обстоятелствата, сигурно щели да бъдат заедно, това каза Катерина.
Та може физическа изневяра реално между тях да няма, но вече са си хлътнали емоционално.
И много ме издразни Борис като и обясняваше за връзките и нишките на въжето, как първата се била скъсала, едва ли не Анка виновна. Сега ако се разделят, ще натопят вината в нея, а реално първи той хлътна по Катерина.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 19:07 от Бенджолина

# 612
  • София
Мхм, ако Ани сега разбере, че е бременна няма да е сигурна от кого е.
И аз това си помислих.

Все си мисля, че със Снежи е замесен някой от братята, но дали е Марин или другият брат (на Васил баща му)?

# 613
Аз съм 90% сигурна, че Снежа е майка на Ана, а бащата е Марин.  Peace

# 614
Аз за Снежа го предполагам , но се колебая  между двамата братя  newsm78
Ще бъде много разхвърляно  ако се окаже ,че майката на Снежа и Ана е имала нещо с дядото .

Общи условия

Активация на акаунт