Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 009
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • тук, на мястото си
И на мене ми харесва Искра Донова - и като глас, и като визия, и като игра.

# 646
  • Варна
А на мен ми хареса играта на Койна Русева, добре и се получава ролята според мен, кефя и се.

# 647
  • Варна
Ако я е осиновил, щеше да я е вписал в завещанието при останалите наследници.И да не забравяме, че кметът Цветан, знае тайната и изнудва Снежа с нея.

Не я е вписал в завещанието, защото пари няма.
Целта му е да сближи децата си. Ани няма общо с тях.

# 648
При такова завещание няма как да ги сближи. Можеше да ги помири, ако клаузите бяха или всички остават докрая и си взимат парите или никой не получава нищо, ако някой се откаже за да имат стимул да се разбират и подкрепят взаимно. Но понеже на филма му трябват интриги са решили, че дядото не е имал точно това в предвид.

# 649
  • София
Ако я е осиновил, щеше да я е вписал в завещанието при останалите наследници.И да не забравяме, че кметът Цветан, знае тайната и изнудва Снежа с нея.

Не я е вписал в завещанието, защото пари няма.
Целта му е да сближи децата си. Ани няма общо с тях.
На мен си се върти един момент от прочитането на завещанието, че адвокатката беше прекъсната с думите "да, да, знаем кои сме, не ни четете поименно, а давайте нататък" (нещо в този смисъл). Дали пък всички не се юрнаха за парите и не прочетоха подробно завещанието?

# 650
Според мен дядото е жив.

# 651
Всеки има копие от завещанието и може да си го чете и препрочита колкото си иска, не вярвам всички да
са се заблудили чак толкова и да не са видели пълния списък с наследници. Според мен, Ани е дъщеря на Снежа и Марин. Надявам се скоро да разберем. Що се отнася до мъжа за когото разказваше на Ани, онзи дето заминал, докато тя се чудела, то той може да е някой друг, появил се след раждането на Ани. Снежа даже каза "мама и татко бяха починали, ти беше малка...", така че, той най вероятно не е бащата на Ани.

# 652
  • София
Определено е интересен утрешният епизод.  Simple Smile

# 653
При такова завещание няма как да ги сближи. Можеше да ги помири, ако клаузите бяха или всички остават докрая и си взимат парите или никой не получава нищо, ако някой се откаже за да имат стимул да се разбират и подкрепят взаимно. Но понеже на филма му трябват интриги са решили, че дядото не е имал точно това в предвид.
Това преписано ,недопреписано сериалче си е издънка  още при основната идея . Ама нали решихме  да не се нервим на подробности , но понякога ми идва в повече тази "виртуозност " на сценаристите .
Започнах да гледам предварително епизодите и доста от сцените пропускам /превъртам/, това говори  лошо за качеството на филма ,  напъвам да го гледам от родолюбие , но ми е мъка .
Утре  ще е леко по-интересно  Peace

# 654
Това беше реплика към предното мнение, че дядото имал за цел да ги сплоти.
Ама то винаги уж по текущото промо изглежда, че нататък ще стане все по-интересно, а после развитието се оказва че го отпускат с капкомер и съответно новото промо пак изглежда многообещаващо.

# 655
  • USA
В нови сериали има епизод 20 или 21(вече съвсем се обърках кой,какво е гледал).
Току що го гледах и
Скрит текст:
Снежа каза на Ани,че със Стани са първи братовчеди.А Борко награби Катя.

# 656
21-ви ще е активен в неделя .

# 657
На мен ми е все по-интересно, но гледам най-вече заради Боби и Катя. Heart Eyes

# 658
  • Разпиляна във въображението
Цвъто изнуди Снежи с ХЕИ. Ако е имало намек и за нещо друго то съм го пропуснала.

# 659
  • София
Цвъто изнуди Снежи с ХЕИ. Ако е имало намек и за нещо друго то съм го пропуснала.

Това не си ли го измисли тя или съм се заблудила?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт