Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 014
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна/Филаделфия
Цвъто изнуди Снежи с ХЕИ. Ако е имало намек и за нещо друго то съм го пропуснала.

И аз така разбрах. Не беше забаламосване. Най- много за Иван да знае, но като унищожиха записите нали ще го гонят единодушно. Никаква тайна не знае Цветан.

Аз друго не разбрах. Нали всеки, който отпадне, губи своето право на наследство, но другите не разпределят частта му. Какъв е тогава зора да се 'ликвидират'? И в дружеството ли отиват парите на всеки отпаднал или как?

# 661
Искра Донова /Снежи/ ме впечатли още от рекламата на Савекс - "Може пък да му е сестра" - неповторима реплика.

# 662
Искра Донова /Снежи/ ме впечатли още от рекламата на Савекс - "Може пък да му е сестра" - неповторима реплика.
Ей чак като те прочетох вденах, че Снежи е едната от трите дами от рекламата на " Савекс"

# 663
  • България
Аз друго не разбрах. Нали всеки, който отпадне, губи своето право на наследство, но другите не разпределят частта му. Какъв е тогава зора да се 'ликвидират'? И в дружеството ли отиват парите на всеки отпаднал или как?
   Делят се между останалите. Ако никой от наследниците не издържи, парите отиват при селското сдружение.

# 664
  • Варна/Филаделфия
Някой беше попитал в началото адвокат Перперлиева дали може да вземе дяла на някой друг и тя каза 'Не'. Може би от там съм се заблудила.
Просто ламтят за повече пари, ясно Joy

# 665
Вече 20 епизода , а не е ясно какво е искал да каже авторът /адаптиращият/.
Ако идеята на дядото е била да ги събере и сплоти , то това ,което виждаме до сега /и което предполагаме/   рязко се разминава с този замисъл .
....   Делят се между останалите. Ако никой от наследниците не издържи, парите отиват при селското сдружение.
Ако е вярно  това , то самата идея за сплотяване е  смехотворна - та те ще се изядат .
Започва да ми става обидно ,че  ни третират по този начин .Все по-трудно ми е да се абстрахирам от  малоумието на преписвачите и само да гледам хубавите лица , тревичката и водичката .

# 666
Цвъто изнуди Снежи с ХЕИ. Ако е имало намек и за нещо друго то съм го пропуснала.

Като я заплашваше с ХЕИ, тя заяви, че е перфектна и няма от какво да се страхува. Тогава той каза, че перфектните хора нямат тайни. Може да знае, че е майка на Ани, но не знае кой е баща ѝ и не я брои за конкуренция.

# 667
  • Бургас
Според мен дядото е жив.
А според мен няма милион...  Laughing

# 668
Според мен дядото е жив.
А според мен няма милион...  Laughing
А може и двете.
И все си мисля, че ролята на баба Злата няма да е само да бае и говори странни неща, а си мисля че тя знае много повече и ако дядото е жив и няма пари то баба Злата е посветена в идеята на Дочо.

# 669

Като я заплашваше с ХЕИ, тя заяви, че е перфектна и няма от какво да се страхува. Тогава той каза, че перфектните хора нямат тайни. Може да знае, че е майка на Ани, но не знае кой е баща ѝ и не я брои за конкуренция.

Да, и аз така интерпретирах случката. ХЕИ е за пред Косьо и Ванката.
В промото за епизод 20 дадоха Снежи да се обяснява с Иван, дано разберем каква е работата.

Иначе според мен дядото е на ясно, че децата му не си говорят, не се виждат, не се разбират. Единствената причина да съжителстват заедно би била лично облагодетелстване. И се надява, че живеейки заедно и опознавайки се отново, ще започнат да се разбират.

Сериалът има много негативи, но за мен историята (с леки изключения) има логика.

# 670
  • Разпиляна във въображението

Като я заплашваше с ХЕИ, тя заяви, че е перфектна и няма от какво да се страхува. Тогава той каза, че перфектните хора нямат тайни.

ХЕИ винаги може да се заяде с нещо стига да поиска.

# 671
  • София
ХЕИ и според мен беше просто предтекст, с друго я заплашва/ изнудва Peace

# 672
  • София
В нови сериали има епизод 20 или 21(вече съвсем се обърках кой,какво е гледал).
Току що го гледах и
Скрит текст:
Снежа каза на Ани,че със Стани са първи братовчеди.А Борко награби Катя.
Снощи писах и без да искам си изтрих коментара.

Това в спойлера няма ли да е гадно измислено, защото Ани и Стани все пак спаха заедно.

Скрит текст:
т.е. тя е спала с първия си братовчед. Sick

# 673
А всъщност някой може ли да ми каже защо Милица е сърдита на баща и защо са скарани Милица и Марин - какво делят те двамата???

Снежа може би казва на Ани, че Станислав и е братовчед , като вижда на записа, че Ани се качва в колата му.

# 674
  • Варна
А всъщност някой може ли да ми каже защо Милица е сърдита на баща и защо са скарани Милица и Марин - какво делят те двамата???

Още не са дали отговор на този въпрос. Вероятно по-нататък.

Снежа може би казва на Ани, че Станислав и е братовчед , като вижда на записа, че Ани се качва в колата му.
Може и други работи да се е видяло, че правят в колата. ooooh!

От любопитство прехвърлих хърватския сериал, там няма скрит наследник.
Основно нещата се въртят около Катя и Боби, а в нашия вариант едва ли не са най-безинтересните. Определено са се отдалечили нашите сценаристи от оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт