Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 033
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Те това в колата не го ли правеха извън града, там не би трябвало да има камери.

Ох, аз не мога да тая нещо в мен така и да се чудя ще ме разкрият ли, няма ли.  Laughing Ще се побъркам.

# 676
  • USA
Точно това каза Снежи на Ани,
Скрит текст:
че Ани и Стани са първи братовчеди,затова е настоявала да стои далеч от него.В същото време дават Борис да казва на Катя,че между тях има химия,която не могат да отричат и я награби да я целува.А в промото на 21-ви епизод Снежи казва на Ани,че родителите й не са родителите,които мисли,че има.Тоест,ще се окаже,че Снежа е майката(каква изненадата),а бащата - най-вероятно Марин.

# 677
  • Разпиляна във въображението
Написаното и сега е като спойлер

# 678
Тази вечер кой епизод ще дават (20 или 21)?

# 679
Тази вечер кой епизод ще дават (20 или 21)?

20

# 680
Логично е да е 20 (4 седмици х 5 епизода/седм.)
И моля, стига с тези "неволни" подсказвания какво се случва в следващия епизод.

# 681
Благодаря за отговорите! Първо попитах, а после погледнах кога е стартирал сериалът. Simple Smile Обърках се, защото прочетох тук за промо на 21 епизод.

# 682
  • тук, на мястото си
Алис, гледаме ги предварително (някои от нас) и затова понякога се бъркаме, понякога без да искаме казваме нещо. Тази вечер е епизод 20.

# 683
Алфея, и аз така - изгледала съм всичко, което намерих в нета. Нямам възможност да го следя от 18 часа по тв.

# 684
  • България

....   Делят се между останалите. Ако никой от наследниците не издържи, парите отиват при селското сдружение.
Ако е вярно  това , то самата идея за сплотяване е  смехотворна - та те ще се изядат .
  Така го разбрах, когато четоха завещанието, а и действат по тази логика.
Може би, старецът е включил селското сдружение, за да обедини наследниците си срещу другите  newsm78.
   Ще видим. Според мен обаче, и пари няма, и дядото е жив  Grinning.

# 685
Точно така го представят  до сега , но това по никакъв начин не може да ги сплоти - всеки има интерес да остане сам и да вземе всичко .

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 17:23 от Ели-фен

# 686
Сигурна съм съм, че и пари има и дядото не е жив. Иначе нямаше да има официални завещания, официален нает за страшни пари, обслужващ адвокат и всички пинизи по милиона и придобиването му.

# 687
Как до сега на показаха ,че  някакви служби разследват произхода на  наследството . Дядото  е живеел в баракуда ,без баня и тоалетна... newsm78

# 688
  • ту тук, ту там
Баракуда?

# 689
В оригинала има ли завещание? Дядото жив ли е?

Общи условия

Активация на акаунт