Боледуване на децата ни - тема 59

• 43 945
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Северозапада
Честит празник, Лайт! На рожденика желая най-вече здраве, а здрав ли е, го чакат весели игри и безгрижно детство!

# 121
Честит Рожден Ден на малкото-голямо момче на мама !!!!
Здраве и радост му желая, на мама-много сили и кураж, и прегръдка пращам...YumFlowers Sunflower

# 122
  • На брега на реката
Да ви е жив и здрав, Лайт! И нека всякакви болежки да са зад гърба му и да се радва на безгрижни детски дни! Flowers Hibiscus Весел празник!

# 123
Честит празник Лайт! Жив , здрав и по-малко да боледува!

# 124
Колко дни право имаше за отсъствия ,поради семейни причини ?

# 125
  • shumen
Честит празник,Лайт.Жив и здрав да е и по-малко болести.
Досега спах и ми се спи още,което за мен не е присъщо,а и сили нямам.Ще я моля за снимка доки,а ако не ми даде ще отида и ще си я платя.

# 126
  • Варна
На моето днес му пуснах изследване на урина - единични левкоцити и толкоз. Значи няма проблем там. И сега кво? Възможно ли е да го боли от стискане, щото той винаги стиска до последно, сакън, да не избягат играчките?

# 127
Месечинке , според мен е възможно,но знам ли.
И моята стиска и винаги я карам да ходи и тя все в отговор ми казва,че не й се ходи ,но й хванах цаката - пускам тънка струя от мивката и от звука на течащата вода и работата става.

# 128

10 дена.

...не знам в даскалото важи ли правилото, че ако все пак броя на дните, през което детето е отсъствувало надвишават 10, да се носи и мед.бележка  /контактната/...

# 129

10 дена.

...не знам в даскалото важи ли правилото, че ако все пак броя на дните, през което детето е отсъствувало надвишават 10, да се носи и мед.бележка  /контактната/...
Благодаря  bouquet

# 130
  • София
Честит празник, Лайт. Жив и здрав да е юнака, да има щастливо детство. Тортата е разкошна.

# 131
Лайт,да ти е жив и здрав рожденика,от здраве да не се оттърва.Тортата е чудесна.

# 132
  • Варна
Уми, вие как сте, оправихте ли се?

# 133
Габи е на училище вчера и днес,да си вземе новите учебници и свидетелството.Като цяло е добре,изключая откъслечните прокашляния,но ще остане вкъщи до понеделник,когато тук започва вторият срок.В петък сме на алерголог.Аз си пуснах болничен,заради ухото и съм вкъщи.Ходих на контролно црп,в норма е.АБ ми свършва утре.

# 134
Лайт пожелавам ви много здраве и пак здраве, тортата е много хубава. Какъв е този крем?
Моето днес баш пред вратата на градината каза, че го боли корем...почудих се много, но реших да не се връщаме. Казах на учителката и ако има нещо ще ми звъннат. Когато се разболява го боли корем..и то все при ангина е било....

Общи условия

Активация на акаунт