Боледуване на децата ни - тема 59

• 43 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Дани,струва ми се от ухото е проблема за тази продължителна Т при вас.ТО нали и ти беше така,та явно кара твоя бацил.

Аз също ще водя моят днес пак на контролен да видим изчистил ли е хриповете напълно,че има храчки още макар и малко вече ,но пък на моменти му е трудно да ги изкара.Важно е да знаем чист ли е вече дроба,че при него много пъти се е случвало да повтори след спиране на лекарствата.Да видим спираме ли вече напълно Вентолина.Хем и бележка да вземем и за тази седмица.Ще отидем пак в края на смяната обаче че понеделниците е фул.

# 601
Дани, тази темперарура ви свари. Какво е това нещо незнам, но сигурно и изследванията вече не са ви актуални. Като знам моя с една температура от 39 геадуса как качи црп и суе, но дано ви изпишат подходящ АБ и да свършват мъките

# 602
  • Варна
То наистина изследвания, пуснати в събота, пък резултатът излиза чак днес, по-добре да беше пуснала днес, да са актуални, за 2 дни нещата могат да се променят много. Направо какви са тези спешни отделения и доктори при вас, какво е това чудо? Пусни днес нови кръвни по-добре и дано ви уцелят терапията. Колко дни с Т стана общо?

# 603
Събота и неделя дойде ли мъчат само децата и си прехвърлят топката- почти навсякъде е така. Както казва един изключителен човек и педиатър: " Страх ги е"

# 604
Мен като дойдат празници и уикенд ми призлява...остана ми навика да смятам, пресмятам, обаждам се дори и да е здрав да попитам педиатъра кога ще отсъства, че много обича по училищни ваканции да си взема отпуска. Ето сега е карнавала тук и зачезна още четвъртък до сряда. Особено сега като ходи на градина.
Сега и аз се чудя за гърлен секрет, УНГ абсурд да пусне просто така, той и на мен не искаше последно малкия като беше със скарлатина хем ме дращеше гърлото, но съм нямала типични симптоми, а и гърлото било само зачервено. Може би и педиатъра може да му вземе гърлен секрет. Помня, че веднъж пращаше в лабораторията секрет за магарешка кашлица, тогава кашляше вече 2 месеца.
Днес сутринта пак го болеше за кратко корем като се събуди. Той след еднократното повръщане в петък повече не се беше оплаквал. Буквално след повръщането му светна. Но пък от храна ако е било и аз както Тета каза знам, че до час, два се проявяват симптомите, а и на него му се въртеше главата...
Дани дано не е ухото пък сега..но и аз съм за нови изследвания

# 605
Ох, Дани, той и не хапва душичката, тегаво му е явно много... Стискам палци, дано донесете положителни новини от лекаря!

# 606
Дани,бързо оздравяване на малчо  Hug

# 607
  • Северозапада
Дани, как сте? Води ли Дени на преглед?

# 608
Да не са ги хоспитализирали...и аз ги мисля.

# 609
  • Северозапада
И аз това си мисля Confused

# 610
  • Варна
И аз се притесних, затова погледнах във фБ, с ангина бил и му сменили АБ. Не са в болница явно. Дано да пише повечко тук.

# 611
  • shumen
Благодаря,момичета,че ни мислите.
Ходихме на лекар.Педи го прегледа и каза,че е с ангина.Изпрати ни и на УНГ и сме с лек отит,изписа му Отипакс и Аугументин на 8 часа по 5 мл.но има и боклук в дясното ухо и в Сряда пак ни вика да му го изчисти.За сега каза педи,ако не се оправи с Аугументина ще мислим друго лечение.
Лайт,Вие как сте?

# 612
Важното е да оправят детето...Sad

Ангина значи....ами или грип си мислех аз, или неточен АБ.
Ние веднъж така три дена на Ксимебек и Т все летеше нагоре, та на четвъртия ден го емнах на частен педиатър, смениха ни АБ с Аугментин, кръвни веднага и след един ден за проследяване и се оправихме.

Скрит текст:
Напоследък ме мъчат едни черни мисли, свързани със здравето на детето ми  ... и дали ще се справя с физическото му оцеляване буквално казано. Страх ме да не се разболее. Страх ме е, че като се разболее няма да намерим читав лекар, все черни картини в главата ми с ужасен край. Физически го усещам този страх ... Frowning1Worried

Дани, кръвните какво показват?
В крайна сметка е вирусно, така ли - тоест вирусен ларингит? А Т поспадна ли ви?

# 613
  • София
Тета, ужас, същата съм.

Скрит текст:
На моменти ми се замайва главата дори и имам чувството, че ще се строполя в безсъзнание.

Дани, на нас при отит ни изписват капки с локален АБ. Защо този доктор не му е изчистил боклука днес, че да не се мъчи детето? Бързо оздравяване ви пожелавам.

# 614
  • На брега на реката
Тета, това си е и моя кошмар. Особено в периодите, в които от всеки сопол правеше трахеит или бронхит и я виждах как се мъчи да диша. А голямата пък все ми боледуваше от някакви екзотики - болни стави, авитаминоза, гастрити. За какво помъкнах такова количество лекарства!? Така ще е явно цял живот, щом сме решили, че ще ставаме родители. После други ще са тревогите, не от това естество, но винаги ще ги има!
Дани, крайно време беше да ви сменят лечението. А с изследванията какво стана? Или на база на тях ви изписаха новия АБ.
Децата май закрепиха положението. Повече от 24 ч. без Т, лека кашлица остана и това е май. Аз обаче от снощи съм с болки в гърлото и течащ нос. Цялото боледуване протече без тези екстри и тъкмо си мислех, че съм оздравяла. А не е като да сме излизали, че нещо друго да съм лепнала. Отивам към ваната след малко, ще карам по ирландски с английска сол Grinning

Общи условия

Активация на акаунт