Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~184

• 54 063
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Бризче за голямата дама разбрах от това как Сюрея и Ипек прихнаха да се смеят.....

Момичета, много се извинявам на всички симпатизанти на Бегюм, но тази жена ме изкарва от равновесие  - да ме прости Бог, дано да не го казвам на зъл час...че другата седмица и на мен ми предстои ЯРМ, точно в тази връзка....Но не приемам злобата на тази жена и обвиненията към Сюрея. Дали ако и моя тумор се е появил отново за това да виня Бегюм, че ме ядосва....Написах го много наивно, но е така....Вече съм сигурна, че дойде в конака, не заради Емир, а да си излее отровата върху Сюрея....Въпреки това на Бегюм пожелавам лечението да е успешно и да осъзнае и признае поне пред себе си какво направи в този ден....Да се обичат с Джан, да се женят, каквото искат да правят, само повече да не тровят Фарук и Сюрея.....
Радвам се, че Сюрея каза на Есма цялата истина. Сега дори Фарук да научи нещо по неведоми пътища, Есма надявам се няма да си изкриви дущата и ще признае, че тя е знаела....

# 601
Момичета, благодаря ви за веселата компания!:heartpulse:HeartpulseHeartpulseHeartpulseHeartpulse
Бризче, хиляди благодарности за преводите ти!
Лека вечер, момичета!

# 602
  • Варна
Цитат
Бризче отново хиляди благодарности за двата превода  Hug
newsm78
Ани, има и два по-малки, освен двата големи. Вероятно не си ги пропуснала, нали ? newsm78

# 603
  • Варна
Момичета, благодаря ви за веселата компания!:heartpulse:HeartpulseHeartpulseHeartpulseHeartpulse
Бризче, хиляди благодарности за преводите ти!
Лека вечер, момичета!

Деси, Hug Hug Hug
Пропуснах да ти благодаря за поздрава - кусура бакма, татлъм - ама започна серията и .....!!! Наистина ти благодаря от сърце.  bouquet

# 604
Бризче изчела съм всички преводи  Hug Hug
Сега повторно минавам да прочета коментарите, защото по време на гледането имам пропуски...Темата тази вечер е не по-малко забавна от епизода  newsm10 Страхотни сме момичета  newsm68
Злати видях, че и ти си се отбила - когато се прибереш ще ни изчетеш и ще изгледаш епизода с превод - чудесен е  newsm10
Някой ако иска да гледа епизода на турски....

https://youtu.be/aAnF4RE7UHQ

# 605
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет, привет!
Не съм влизала досега при вас, но разбрах, че сте големи фенове на Невестата и правите всичко възможно да научавате как се развива историята на часа. Много благодаря за усърдието на преводачите и особено много на Морски бриз! Да е жива и здрава! Ако трябва да кажа нещо повече засега - шапка свалям на такива като нея Hands Thumbsup
А за епизодите, какво да кажа. Привлича ме играта на актьорите и интригата. Добра режисура, добра камера, а музиката е чудесна. И искам да използвам слизането си при вас за да благодаря за преводите на песните. Много поетични текстове. заслужавало си е труда Hands Clap
Поздрави на всички и лека да ви е нощта! Hug

# 606
Най-вълнуващия момент  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

https://youtu.be/nchsvS25ZUs

vanina707 добре дошла при нас  Hug Чувствай се удобно  Hug

# 607
Много ми беше приятно!
Благодаря на всички момичета!
И си мисля, че в началото много плахо подходихме към филма.Може би само от любопитство към любимите актьори...А после...Наистина филма се оказа хубав!
Лека нощ.Утре ще си бърбориме на воля.
Ани не трябва да се отказваш от новата тема!

# 608
  • Плевен / София
а този за мен беше трагико- комичен... Wink

vanina707 добре дошла и от мен...
Скрит текст:
аз съм Гости
Наистина благодарение на Бризчето Heart по време на онлайна сме в "час" със случващото се....
Злати липсваше джанъм.....
Ани за темата...като започнем да разкостяваме утре серията ще си проличи дали ще я изпишем до 14.02...
Наистина вече лека нощ...

# 609
  • Варна
Песничката от серията:

Yüksek Sadakat - Aşk Durdukça

Хареса ми много как Фарук се "подкова" за да се справи с Адем. Peace Peace Peace Peace
Много точно постъпи с Рейхан, поставяйки ѝ ребром въпроса - или сама да се предаде или той ще я вкара в затвора с доказателствата, които има. При това много хитро ѝ наложи да каже, че съвестта я мъчи и затова се е предала. Така ще избегне всякакви подозрения от страна на Адем и всъщност няма да се оправдаят страховете на Есма и Сю, че Адем още повече ще се озлоби към тях и ще търси реваншизъм.  Peace В същото време и с Акиф беше готов така да го наречем План 2, ако Рейхан не направи тази стъпка. Акиф откри човек от затвора, който търси Адем/не съм много сигурна, но ми се стори, че някаква жена има забъркана там, но каква точно е на затворника мога да разбера ако пак изгледам момента, а нямам време/ Thinking Така че постла си мекичко Фарук и затова беше толкова спокоен на Съвета на директорите.
          Аз, обаче си мисля, че след като Фа прочете това писмо, от което разбра каква е била волята на баща му, той също да изпълни обещанието, което даде на Рейхан, а именно - да дадат на Адем това, което му се полага от наследството. Нали Есма точно това беше споделила с Къймет, че се притеснява, че синовете ѝ ще решат да дадат дял на Адем. Разбира се сега същите тези синове са в по-изгодна позиция и ще му дадат не точно онова, което той иска, а дял, който е равностоен, но такъв, че да не бъдат ощетени самите те.  Peace Адем да се раздели с мечтата да става собственик на конака. Joy Joy Joy Макар, че ще бъде наистина пресилено ако след като му предложат равностоен дял, той да продължава да настоява точно за конака, защото го е обещал на майка си - тогава със сигурност ще му се наложи да се "запознае" с писмата на баща си и да види що за чудо е била майка му.

Ох, много интересна и наситена беше серията!!!! Peace Иска ми се много неща да споделя, обаче времето наистина напредва и ще го оставя за утре и вдругиден. Тъкмо ще сте изгледали с превод как точно стоят нещата и ще можем да коментираме заедно.
        Сега ви пожелавам Лека нощ и приятни сънища - сънувайте любимия човек до себе си как ви поднася изненади като тези мили и сладки жестове, които Фарук прави за своята любима Сюрея!! Peace Peace Peace Peace

# 610
Бризче благодаря за видеото с песента - много нежна и подходяща за празника на влюбените сърца  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Изчетох с интерес разсъжденията ти  Hug Това което пишеш за План 2 в който участва Акиф не ми стана ясно, но утре ще го видим с превода.
На мен много ми хареса, че Есма и Сюрея започнаха да си говорят с погледи. Хареса ми, че най-после Есма се довери и разказа всичко на Фарук и разкри тайната с писмата. Есма и Рейхан се джафкаха точно като две жени и от това нямаше никакъв резултат...Докато съвсем друго се получи, когато Фарук се изправи пред Рейхан. Фарук не е лекомислен като Фикрет - малко е барут и пали от четвърт, ама мисля, че сега когато има повече информация, нещата ще изглеждат по друг начин....
А проблема Есма-Гарип - всяко чудо за три дни....Мисля, че и без Есма да ги беше предупреждавала, никой нямаше да направи нещо неприятно.....

Утре - вече днес е

Скрит текст:
Задушница - да си спомним за близките ни, които вече не са сред нас, но ще бъдат винаги в сърцата ни! Светла да бъде паметта им  Praynig Амин  Praynig

# 611

Не можах да бъда с вас, момичета тази вечер, но току-що ви изчетох! Толкова настроение тази вечер в темата. Направо ми извадихте потъналите гемии. Много ви благодаря!

Бризче, безценна си, мила моя. Пък и така хубаво преразказваш, превеждайки! Благодаря, специално!

Доволна съм, че Есма разбра да действията на Сюрея. 

Доволна съм, че запалката си изигра блестящо ролята под блестящите сценарий, режисура и изпълнение на стратега Фарук!

Хареса ми, че Ипек си угасна вулкана.   

Хареса ми поведението на Есма, видяно от клипчето.

И сигурно още много неща, соито ще ги видя при превода!

Лека нощ!

# 612
Добро съботно утро  Hug
Днес ще имам нужда от много кафета - предполагам и вие......

Криси - по въпросите, които си отбелязала имаме единомислие  от първо гледане.... Peace

Не можах да сложа рейтинга, защото там от където съм го вземала до сега още не е излязъл....Но с рейтинг или без рейтинг на мен епизода много ми хареса  newsm10 smile3521

Цитат
- Есть девочка. У нас всё серьёзно.

Този момент много ми хареса  Peace Ози го изигра чудесно..... Peace След изненадата, се държа много сериозно и показа съпричастност към първите трепети на сина си.....

Да не навлизам в подробности, но за този момент бях писала много отдавна...че Емир не е толкова малък и скоро ще дойде момента в който ще се влюби.....но продължава да подскача и да повтаря искам, искам....

На практика в този епизод ме подразни само Бегюм....Да, връщането на болестта е болезнен момент за нея. Но не се изненадах, че намери отдушник за състоянието си в лицето на Сюрея....Ще видим при превода какво изговори, но това, което ни разказа Бризчето е достатъчно да ме отблъсне от болката й.......Какво толкова се случи след като Сюрея й разказа за Джан....Бегюм повярва на него, а не на Сюрея и срещите им продължиха както и преди.....Не са се разделили, за да обвинява Сюрея. Но както и когато Сюрея отиде да си вземе дрехите и Бегюм се държа назидателно със Сюрея, в дома й, по същия начин Бегюм постъпи и сега....Отново в дома й, обвини Сюрея.....Но стана добре, че разговора им беше чут от Есма и Сюрея чистосърдечно разказа на султанката за какво иде реч....

А с този прекрасен момент ви пожелавам прекрасен ден и добро настроение  Hug

# 613
Добро утро! Hug

Ванина Hug wavey,радвам се да те ''видя'' в темата ни! Hug
Скрит текст:
Аз съм Злати! Peace Знаем се от темата за Мурат,в която пишехме! Wink Как си?

Бризче Hug,благодаря за поясненията от снощи!Сега ги изчетох! Peace

Ани Hug,благодаря за кафенцето! HugРейтинга излиза в 10ч. турско/наше 9ч.! Peace

Ето го! Peace

TOTAL
 1 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:41 23:43 9,02 18,75
2 ASK VE MAVI ATV 20:26 00:16 7,73 16,47
3 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:54 00:17 6,40 13,45
4 ARKA SOKAKLAR (OZET) KANAL D 20:00 20:41 5,98 13,96
5 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 5,76 15,38
6 SEVKAT YERIMDAR FOX TV 21:02 00:18 5,23 11,00

AB
1 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:54 00:17 10,51 23,19
2 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:35 23:50 6,93 15,26
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 6,45 20,34
4 ISTANBULLU GELIN (OZET) STAR TV 19:59 20:54 5,85 14,70
5 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:41 23:43 4,66 10,21
6 BEYAZ SHOW KANAL D 23:44 01:47 4,08 16,52
7 ASK VE MAVI ATV 20:26 00:16 3,91 8,84

20+ABC1
1 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:54 00:17 8,92 18,54
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 6,63 18,67
3 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:41 23:43 6,26 12,92
4 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:35 23:50 6,15 12,76
5 ASK VE MAVI ATV 20:26 00:16 5,53 11,70
6 ISTANBULLU GELIN (OZET) STAR TV 19:59 20:54 5,18 11,97
7 SEVKAT YERIMDAR FOX TV 21:02 00:18 4,26 8,85

Превод на епизода на руски ез.
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-78538620_456239731%2Ff146a … _-78538620_102383

Да почетем починалите близки! Praynig
Скрит текст:

# 614
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани,Злати благодаря за кафето и пожеланията....
Днес освен Задушница...
Скрит текст:
мир на праха им... Cry
е и Св. свещеномъченик Харалампий и Св. мъченица Валентина.
Скрит текст:
Денят е по-известен в народния календар като Чуминден и се празнува за здраве на хората, против чумата. За да се предпазят от болести, на този ден хората сутрин рано премитат къщата и двора, почистват, след това готвят гозбите. Стопанките правят обредни хлябове. На обяд се слага трапеза, като задължително трябва да присъства питка с мед, свински джолан в гърне или мусака и картофено пюре. Най-възрастната жена в дома прикадява трапезата, сипва от гозбите, чупи от питата с мед и разнася от тях за здраве из махалата.
Тъй като Св. Харалампий е открил и чудодейните свойства на меда, това е празникът на пчеларите. На този ден медът се освещава и част от него се пази като лек срещу шарка и други болести през цялата година.
Честито на именниците...
Рейтинга е хубав...Злати е по статистиката...на мен ми е писнало от статистически отчети...и се надявам да можем да глездаме сериала спокойно и историята да се развива логично...
Започвам да гледам превода...благодаря за линка...
Спорен ден...
п.п. Снощи сме изписали 9 стр...още толкова за коментара на серията и сме готови...
Допълвам поста си, защото никой не е писал...
Моите размисли и страсти за серията на  Невестата от снощи….
„..ако някой разбере жените съм готов да му издигна паметник…”  и Адем да каже нещо вярно…..трудно се угажда на жените….в един момент са доволни , в следващият могат да ти издерат очите….Това със запалката се получи много двузначно….Ако наистина Февзи имаше две запалки и беше оставил по една на Фарук и Адем /защото Фикрет има хармоника от него/  Адем остана без запалка, както остава без наследство….това си е неговото тълкувание….къде го удряш, къде се пука….на него все наследството му е в ума...
Стигаме и до скандала между Ипек и Фикрет…може да е всякакъв , но Фикрет поне едно е разбрал най после…Ипек не умее да обича…И друго нещо ми направи впечатление….И Баде и Ипек приеха постъпките на мъжете, че са вследствие на стореното и заявеното от Есма относно Гарип…като наказание…И сега ще кажа нещо, с което маже и да не сте съгласни, но това е усещането ми….не смятам, че един брак може да се закърпи …да се крепи само на факта, че се е родило дете….няма ли я любовта и хармонията между родителите едно дете е нещастно…още повече, че Ада се появи не вследствие на любовен акт….
Най после Есма поговори открито с Фарук  и му каза за писмото…в едно обаче е права…за мен разбира се…Адем го крепи гнева и отмъщението…ако разбере, че причината за тях е майка му…наистина не се знае в кого и в какво ще намери отдушник гнева му…най близко до него е Дилара…Есма помоли за помощ Сюрея…..и после защо да се чудим, че Сюрея е на всяко гърне мерудия…
Бегюм…образът и непрекъснато лъкатуши….ту е много добра…разбираща…ту изригва като вулкан…Всеки по различен начин приема лошите вести и моменти в живота си…Бегюм е от тези хора, които обвинява за случващото се все някой друг….за провала и с Фарук виновна е Есма…за „връщането” на болестта и Сюрея….Друг е въпросът, че професията и на лекар е достатъчно стресираща и не е необходимо Сюрея да добавя…а и в крайна сметка, както снощи някой писа…какво толкова направи Сюрея….изказа някакви съмнения…но не ги е разделила  с Джан…И отново Бегюм дойде в дома на Сюрея да и търси сметка….жалко, че не можа да разбере и оцени постъпката на Сюрея…
Разговорът между Емир и Фарук за неговите първи любовни трепети…как всичко било много сериозно….но момичето даже не знае за него…а „относно финансовата страна ще говорим после”…направо ме свали от стола…
Изненадата на Фарук за Сюрея беше много романтична…изпълнена с любов….за  така наречения годеж и срещата между новите свати….не знам…да се смея ли…да плача ли….както казах и снощи беше направо трагико комично….Но вече не се чудя на хипер активността на Бурджу понякога….
Радвам се, че Бегюм реши да продължи лечението си…защото надеждата винаги трябва да умре последна, а и тя е длъжна да се бори не само заради себе си…но и заради сина си…
"Животът е това, което ни се случва, докато си правим други планове." - Джон Ленън
Пак опнах чаршафа…но серията го провокира…
Стори ми се, че на моменти мамашите не превеждат всичко….при разговора на Бегюм със Сюрея и скандала на Ипек и Фикрет в началото на серията….Добре, че е Бризчето… bouquet bouquet bouquet
Спорен ден момичета...

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 12:17 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт