"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 808
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Мисля и аз че баба Станка ще е една изключително нахална свекърва и Калина бързо ще избяга от там.

# 407
  • Варна/Филаделфия
Галя ще откаже на Жоро! Дано да му откаже! People No Good
А Коко няма да напусне, той ще е винаги там Grinning Ани ли ще го издържа?
Пък за баба Станка - никак не е нормално млада двойка, която ще се жени, да живее с бабата на който и да е.
Тя и да не е нахалница и лицемерка Joy пак е нелепо!

# 408
Тя пък баба Станка много ме издразни когато отиде в хостела, не стига че в приютяват всички ей така, че няма и къде да иде на първо време че и претенции. Марио като се пошегува че ще им готви тя нямала на всички да готви, как ходели насам натам е не че беше нормално де ама сякаш в нейния дом са тръгнали да се разхождат. Голяма чешитка. Да видим сега дали ще мелят брашно с Калина, като съжителстват и колко ще продължи.

# 409
Баба Станка вместо да отстъпи спалнята на младите,тя ще се търкаля из нея.Мисля си,че постоянно ще мрънка за нещо,тя още като влезе в апартамента започна де

# 410
Сериала започна много да ме натоварва, докато в началото ме разтоварваше, като изключим Поли и Събина. В момента във всеки епизод едно и също- Михаела постоянно се цупи на Дани, Стефания и Митко само се карат, Коки с неговите глупости съм без коментар, Симона само се кара със всеки, когато не е на нейното и още много други примери.

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 21:17 от stef4o9919

# 411
Според мен май идва краят на Галя и Жоро.
И според мен Коко няма да се изнесе, но пък как искам, нямате си и на идея. Joy
За баба Станка, там нещата предусещам как рязко ще се променят. Няма да е всичко цветя и рози. А и с този малък апартамент - никакво лично пространство.
Интересно какво ще преосмисля Боби? Да стават нещата по-сериозни м/у него и възлюбената му? Thinking

# 412
  • Варна/Филаделфия
Интересно какво ще преосмисля Боби? Да стават нещата по-сериозни м/у него и възлюбената му? Thinking

Или да хареса майка и Joy

# 413

може пък майка и да се сложи на Боби.Нали той е най-мъжествения персонаж в цялото реалити Simple Smile

# 414

може пък майка и да се сложи на Боби.Нали той е най-мъжествения персонаж в цялото реалити Simple Smile

Или тя ще му е бивше гадже.

# 415
  • В сърцето на живота!
На Жоро няма да му се хареса няква си там да променя клуба му. То пък една промяна...  Mr. Green
Възглавничките...  Joy

# 416
Тая пък на Сашо неговата къде е тръгнала реформи да прави на своя глава,ще кажеш ,че бара е на Сашо  ooooh!

# 417
Клубът на Жоро наистина изглежда много зле в този лайнян цвят.Интериорната дизайнерка обаче прави страшен кич с тези шарении.
Ох, Коко е вече крайно време редовно да си пие хапчетата.

# 418
Тоя приятеля на Лазар, нещо ми е странен.. В промото показаха, че утре сервиза на Лазар, ще е с разбити врати , а този "приятелят му"  отвори темата за това дали има застраховка на сервиза.. Май ще направи нещо.

Пък Жоро, прие дизайнерката.. сигурно, е видял деколтето и за това Grinning

# 419
  • В царството на игрите:)
Пък Жоро, прие дизайнерката.. сигурно, е видял деколтето и за това Grinning
А то беше потресаващо  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт