"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 819
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
Сега ми е много интересно сценаристите с кой мъж ще съберат Зара.. или ще си я оставят така, сама Grinning
Дадоха как Коко връща фигурата,даже имаше някакъв спор с човека от когото я взе,и мисля че Боби пак даде някакви пари,за да оправи нещата.Нещо такова беше,не си спомням точно
Значи аз съм пропуснала тази сцена..

# 391
  • София
На симона е такава роялта и тя се справя много добре. Харесва ми като персонаж от сериала.
 Митко също много добре се справя с ролята. Харесвам и майката на Митко.  Crazy

# 392
Симона и на мен ми е симпатична,въпреки че като започне да се обяснява нервно ходейки напред назад и ръкимаха като луда много ме изнервя.Стефания не е първа прелест,но като си спомня как изглеждаше,когато ходеше с Марио,сега ми е като цвете.

# 393
  • София
Искам Рая да се върне в сериала. И Дани да остане също.

# 394
И аз искам Рая да се върне-много я харесвах.А къде се изгуби Начето,не че ми е много симпатичен,но тези дни не са го давали.

# 395
О, как забравих леля Мария! Че тя е за Оскар просто! Smile Аз лично никога не бих успяла да вляза в такъв образ толкова убедително Smile

# 396
  • Варна/Филаделфия
Сериала се излъчва поне 2 години. Така че хронологично са поне 2. 😉

Ами не са повтаряли рожден ден на никой. Това ме навежда на мисълта, че годината е една. Но може и да греша, преди не съм гледала редовно.
Пък за майка и - вече си казах мнението по- напред в темата. Това си е техния начин на общуване. Марина в началото беше представена като маниакална истеричка Grinning

Леля Мария я обожавам! Heart
zuzi_3185, верно, че Стефи беше много зле преди! Joy бях я забравила! Joy с онази коса - отгоре къса, долу дълга Joy

# 397
  • София
О, как забравих леля Мария! Че тя е за Оскар просто! Smile Аз лично никога не бих успяла да вляза в такъв образ толкова убедително Smile

За мен тя е уникална! Слага в малкия си джоб всички млади участници в сериала. Peace

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 17:45 от Amiamo

# 398

Трета година започва сериала.😉
 Хронологията, времето, визите, РД- подробности.😁😂😂😂

# 399
  • Варна/Филаделфия
DiDi§, да, за различно време говорим Grinning

# 400
  • София
Стефка и Теда много тъпо ги направиха да се заобичат. Да не говорим, че Марио изневери на Джулия с Теодора и Стефка сега е първа дружка в квартирата с нея, едва ли не.

Зара и Лазар май ще съгрешат. Стела не случайно прави подмятания как ревнува.

# 401
Теда се гърчела с оранжевото костюмче... 😂😂😂 Много точно!
И наистина преиграва, 90% от времето го играе истеричка.
Добре, че оправиха външния вид на Калина, че беше за резил, особено като я снимаха в близък план....И по-добре е взела да се облича.Ама с Ясен са ми супер скучни.Както и Марио и Джулия-все едно и също-ревност и накрая се натискат върху бара.
Ами Боби и новата скумрия? 😫 Липсва ми Лиляна-там поне все ставаше нещо, а сега е пълна скръб. 😒

# 402
Теда се гърчела с оранжевото костюмче... 😂😂😂 Много точно!
И наистина преиграва, 90% от времето го играе истеричка.
Добре, че оправиха външния вид на Калина, че беше за резил, особено като я снимаха в близък план....И по-добре е взела да се облича.Ама с Ясен са ми супер скучни.Както и Марио и Джулия-все едно и също-ревност и накрая се натискат върху бара.
Ами Боби и новата скумрия? 😫 Липсва ми Лиляна-там поне все ставаше нещо, а сега е пълна скръб. 😒

А баба Станка, как не искаше да вижда Калинка,като разбра ,че била с фиктивен брак,а в последния епизод "само теб съм искала за снаха,вие с Ясен сте родени един за друг"-Лицемерка такваз...

# 403
  • Варна/Филаделфия
Калина ми е страшно симпатична (вече).
Но наистина са много скучни Ясен и Калина! А сега като заживяха там дано не дават нищо от апартамента Joy още по- скучно ще е.
Мисля, че Калина ще се върне в квартирата. Или ще започнат много рядко да ги дават.

Баба Станка - Лицемерката! Joy
Georgey King, ще ме умориш Joy

# 404
Представям си сцена в новата квартира на Калина и Ясен.Баба Станка излиза от спалнята си и заварва Калина и Ясен на калъп. Joy

Общи условия

Активация на акаунт