"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 822
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
Аз също не харесвам Симона.  Не знам нищо хубаво от нея,  свързвам я единствено с просене на пари от бащата, купони и пиене.

Любим образ ми е този на Джулия и като проведение, а като визия да не говорим. Намирам я за много красива.
Харесвам и Калина като поведение, а Галя като визия.

# 376
Галя на мен отначало сякаш повече ми харесваше визуално, а и самия персонаж. Изключвам дрехите, не са ми по вкуса нещо Joy А и сега с тези устни, не мога да я възприема. Михаела обаче имам спомен, че първо като я дадоха ме впечатли как се облича. Не - някаква стил "емо", разголена и прочие.
DebSs, благодаря Simple Smile

# 377
Джулия по ме кефеше руса, сега някак си много тъмна идва и не й се отличава така лицето, а е много красива. Тъмното някак си не й ходи.  Галя ми идва много шарена. Мишето е сладка и много миличка. Теди нямаше нужда да я връщат отново, пълна скука - научила две три стъпки и голямата  реклама. Харесва ми Стела - има поглед на извънземно Grinning  Калина чат-пат става, ама като адвокат горката хич  я няма.  Коко няма да го коментирам.....   Дани  най-после ще го разкарат, жалко че и Мишето с него ще махнат. Стефания напоследък ми се струва много разлигавена. Марио - все тая..... За онез двете лапетии вече се изказах. Общо взето това ми е мнението. По принцип съм фенка на филмчето, но  започна да ми става нещо много скучен.....

# 378
  • Варна/Филаделфия
Аз ще ви кажа защо харесвам Симона. Първо - визията и много ми харесва.
Второ - много ме радва, че не е от лигите тип 'Теди', 'Стефи' и т.н., нито така изглежда, нито така се държи. Не се старае да се хареса на никой, ако има нещо за казване го казва направо. Няма увъртане, няма страдане и жални очички. Намахана мацка. Не казвам, че винаги е права, но точно това я прави добър образ. Има си яките моменти, има и не добри. Като кофти изказванията и постъпките по- скоро ме разсмиват, отколкото да ме дразнят.
Харесва ми, че е първосигнална и много емоционална.
Докзала се е като добър приятел във времето.
Препратките към началото с бременността и кражбите - ми малко не на място, защото е един от малкото образи, който израсна и не тъпче на едно място. Нито повтаря случили се вече неща, както е при останалите.
*
Това за паричките, което така ви възмути - ами тя е на 20. Имаше цъкания с език 'как Стела толкова работи работела на 20' пък 'Симона що искала пари от техните'.
Ами от кой да поиска?
Моето дете е на няколко месеца, но си мисля, че и на 30 години да стане, да ми поиска пари за квартира, ще му дам вместо да ида на екскурзия. Не е такава драма.
Пък Мони ще се радва, разбира се.
И не на последно място - играе супер реално! По- добре от доста български актьори! Щом на човек му идва да я шибне - тя си е свършила работата отлично!
Дълго стана Grinning Който има нерви да чете Grinning

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 06:26 от Mery D Eve

# 379
Симона не само търси пари от родителите си- тя живее с мисълта, че са й длъжни. Те ТРЯБВА да й дадат парите.  А, ако нямат, да намерят. Намирам я за изключително нагла и то  към родителите си. Непрекъснато изисква, а насреща никакво уважение към майка й.
Не ми харесва и как всичко решава с бой. Марианка я ядосва, трябваше да я набия, и т.н
И след като бара им върви супер, къде са парите от него?

# 380
+1

Аз живея с ММ от шест години вече на квартира, нито веднъж не съм си позволила да отида при майка ми и да и искам пари за наема. Било ни е трудно много пъти, как сме се оправили ние си знаем.

Дани наистина ли ще го махат? Чак не ми се вярва, противен ми е още от самото начало. А и от както е с Михаела все чакам да се появи от някъде Рая и да ги раздели.

# 381
Ако Рая се появи (което мисля, че няма да стане), Даню мисля, че ще зареже Михаела.Слаби са му ангелите.Много беше противен, когато го бяха вкарали в ролята на плейбой и ги сменяше всяка вечер.На Марио му отива-и вида му е друг и е по-нахакан.Даню обаче е един мопс, вкаран зорлем в такава нелепа роля.

# 382
  • Варна/Филаделфия
И аз от 19годишна живея сама, работех, учих, на 21 за година и половина собсвен малък бар имах (за тези, които казаха, че на 20 нищо не може да направиш) и не ми беше лесно. Ама тя не съм аз и според мен не бива всичко да индетифицираме със себе си. Мога да харесам някой и без да е като мен.
Барът и да върви супер първите месеци, че и година, всичко спечелено влиза отново в него. Не искам да кажа 'харесайте я и вие', напротив, даже е по- интересно всеки да си има различни любимци. Лично мое мнение си е това.
Нали затова сме се събрали - да коментираме нещо, което гледаме. Smirk

Дани и Михаела не отиват ли само на екскурзия? Изобщо не вярвам да го махат.
Абе той нали в началото пак беше плейбой. Все изпращаше мацки от квартирата Joy хич не му отива наистина Joy

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 10:35 от Mery D Eve

# 383
И аз смятам, че Симона играе много добре ролята си. Както и Сашо и Митко.
Съмнявам се да махнат Дани и Михаела...

# 384
Лично мен Симона ме дразни точно с тази своя неблагодарност. Няма грам уважение към родителите си, които й помагат. Съгласна съм, родителят винаги ще иска да помогне на детето си, но и детето трябва да има респект към тях. Съгласна съм с по-горе посоченото твърдение, че тя смята, че те са й длъжни. Ето, и на последната серия - чак сега я изгледах и най-пресен пример е -  отива при баща си и пак се започва с договарянето на пари - "наемам я, ама остава това ти да плащаш". Иначе има и проблясъци, както казах и по-рано, всеки от персонажите има своите проблясъци и тъмни страни. Simple Smile
Относно израстването от към работа - наясно съм, че може един млад и амбициозен човек да постигне нещо рано. Наясно съм и колко е трудно отначало, как имаш разходи, колко е необходимо (строго индивидуално) да се избие и инвестицията и чак тогава да заработиш на печалба - все пак и аз на 22 години заедно с ММ решихме да си отваряме фирма, а още и учех Grinning И точно поради тази причина искам да ги виждам по-реално нещата. А не мама и тати ми дадоха парите, гадже съм на този и оня и т.н. Не че ги няма и такива, ама в този сериал как пък един не постигна сам нещо. Примери много - Митко искаше пари от този и оня за сервиз, на Лазар баща му му даде, на Симона също. Стела предимно от гаджетата извлича ползи.. Та затова така ми се набиват нещата в очите Joy
П.П. Много ми хареса как живна темата и дискусията също. Малко обмяна на мнения и гледни точки.
П.П. 2 Май стана малко дълго, дойде ми музата да пиша, благодаря на търпеливите Simple Smile

# 385
  • Варна/Филаделфия
Последно казвам за Симона, че много и стана Grinning
Нали Боби беше напуснал Марина още като бременна или малко след това. Появи се в живота на Симона като почна сериала (хронологично е минала само 1 година). Това, до някъде, обяснява поведението и. Simple Smile
Все се каня да попитам, нали Коко щеше да търси някакъв баща. Там нещо позабравиха...

# 386
Все се каня да попитам, нали Коко щеше да търси някакъв баща. Там нещо позабравиха...
Както и не показаха дал е върнал восъчната фигура.. Мисля, че по едно време беше казал, че лицето е започнало да се разваля.. пък какво стана с нея? Нищо не показаха.

# 387
Сериала се излъчва поне 2 години. Така че хронологично са поне 2. 😉
И това по какъв начин оправдава поведението й?
А към майка й?
Или като се правиш на голяма и независима се държиш като такава, или си признаваш, че при най- малкия проблем тичаш при мама и тати.
Колко пъти сме чували репликата:" Споко, бащата ще намери решение."

# 388
Дадоха как Коко връща фигурата,даже имаше някакъв спор с човека от когото я взе,и мисля че Боби пак даде някакви пари,за да оправи нещата.Нещо такова беше,не си спомням точно

# 389
Аз харесвам най-много Симона, след това Стела. Като казвам, че ги харесвам, не казвам, че са най-добрите или най-страхотните, или каквото и да е най. Просто са ми винаги интересни, много пълнокръвни образи и не ме натоварват. А и, да ви кажа честно, смятам, че бащата на Симона ѝ е доста длъжен, ама хайде.
Също така, според мен, двете момичета най-добре играят. Най-много не харесвам Стефания. Едра, груба, пъпчива, с проскубана коса и с ужасен стил. Жалко иначе, защото добре играе, но ми е ужасно нелицеприятна. А Теодора доста преиграва и ако още веднъж я видя да се гърчи с това оранжево костюмче, направо има опасност да пробият дупка в телевизора. Аз не разбрах, те със Стефка кога се сближиха, нали не можеха да се гледат?

Общи условия

Активация на акаунт