"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 853
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Да се аргументираме, добре, но не и за хора, които са така категорични в мнението. Какъв е смисълът? И длъжни ли сме да се аргументираме? Харесвам Симона като образ и като външен вид. Точка. Не дължа обяснение Simple Smile

# 361
И аз от нещо не се сещам за хубави качества. Ревнива е, егоистична, истерична е, да не забравяме как лъжеше, че е бременна, или пък как крадеше от супермаркет. Образ за пример.

# 362
На Кети няколко шамар ще й дойдат добре. Хората се помъчиха да я приобщят, да й покажат загриженост, а тя какво? Хукна да се навира на Митко,който сигурно е над 25-годишен. Ми хич не е малка и хич не е за съжаление.

# 363
И аз от нещо не се сещам за хубави качества. Ревнива е, егоистична, истерична е, да не забравяме как лъжеше, че е бременна, или пък как крадеше от супермаркет. Образ за пример.
Кога е крала? .. май съм пропуснала или забравила Grinning

# 364
В началните серии даваха как Симона и тогавашната и компания покрадваха от магазините, редовно се запиваха по купони и т.н.
На мен Симона не ми харесва с това, че когато родителите и откажат нещо се държи отвратително-вика, истерясва и се държи просташки.В момента, в който и кажат, че и осигуряват я апартамент за живеене, я пари се ухилва до ушите и им се хвърля на вратовете да ги целува.Особено предните серии, когато викаше нахилена:"Паричкииики.....!!!!!!", направо ми идваше да и забия един.
Като външност харесвам може би Галя, не ми харесва обаче чалго-мутреският и стил на обличане......

# 365
  • София
Жоро наистина си пасва много добре за ролята.
Ще стане интересно с новата служителка в бара на Асен и Симона. Тук ще има интрига!

# 366
И все пак за Симона - нали разбираме, че характерът ѝ до голяма степен е отражение на възпитанието или липсата на такова... Аз например никога не съм си позволявала да държа подобен тон на майка ми, колкото и да сме имали пререкания. И поредната грешка на Марина беше да ѝ хрумне да дават парите от наградата на Божидар само и само да вземат въпросния апартамент.

# 367
  • В сърцето на живота!
Да се аргументираме, добре, но не и за хора, които са така категорични в мнението. Какъв е смисълът? И длъжни ли сме да се аргументираме? Харесвам Симона като образ и като външен вид. Точка. Не дължа обяснение Simple Smile
Взе ми думите от устата.
Изказах мнение което не налагам на никого, както и не ми допада на мен да ми налагат такова.
Хора разни, свят различен. Smiley

# 368
На мен ми харесва Зара - не ми харесва само това, че пие повече от мъж, но характерът й - как държи на приятелката си - ми харесва. Дано само не изпростее и не си легне със  Лазарчо, че май натам отиват нещата . Тогава и нея ще нашамаросам Grinning

# 369
На мен ми харесва Зара - не ми харесва само това, че пие повече от мъж, но характерът й - как държи на приятелката си - ми харесва. Дано само не изпростее и не си легне със  Лазарчо, че май натам отиват нещата . Тогава и нея ще нашамаросам Grinning
Еее.. някой като мен .. И аз много я харесвам, тя ми е любима .. макар с някои забележки.
Много тъпо че напоследък по рядко я дават, а когато я дават в повечето пъти все пие .. Sad

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 21:21 от DebSs

# 370
Да, но пък има готин характер и е много красива

# 371
Ехее, каква дискусия се е заформила тук, да се включа и аз Grinning Няма образ, който да ми се откроява ярко. В един момент ще харесам някого и в следващия епизод рязко ще провалят образа му. Но има и такива, които не ме грабват, например Стефания. Не мога да я харесам и това е. Grinning
Не успях да изгледам серията, разбирам от вас, че Дани не е приел стажа, жалко, но предсказуемо. А за Стефания дадоха ли дали отива на интервю или само обаждането?
М/у другото напоследък много приятни и ненатоварващи са ми Джулия и Марио. Simple Smile

# 372
Сашо също е голяма скица, особено с изказванията си Simple Smile Направо ме разсмива.

# 373
А за Стефания дадоха ли дали отива на интервю или само обаждането?
Ходила е, но не показаха сцена от там. После е приела работата.
А, като се замисля в предния епизод в промото имаше кадър на който Стефания беше на интервюто.

# 374
Да нахвърлям малко мои наблюдения и да поразсъждаваме.
1. Според мен между Сашо и Джулия ще се заформи нещо в бъдеще. Сашо постоянно казва, че Джулия много му помага, а в предишния епизод, когато тя го предупреди, че Жоро ще го наблюдава, той пак каза нещо от рода „Знаех си, че Джулия е добър служител, но сега се уверих още повече..... ”
2. Дали Кети няма да се влюби в Асен, започвайки работа в бара?

Общи условия

Активация на акаунт