"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 856
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Айде ,Дани избра любовта пред парите  Grinning .Отиват в Прага на екскурзийка

# 346
  • Варна/Филаделфия
3 пъти връщах да чуя какво каза Боби в промото за понеделник Joy

# 347
Е това е супер тъпо!! Двама души ако се обичат, 9 месеца не са кой знае колко много. А шансът е един път! Ние с моя мъж бяхме в идентична ситуация, пуснах си го като пич и си го изчаках да се върне. Сега сме в пъти по-добре финансово и той професионално. Ама айде като на кино. То в тоя сериал ако някой направи крачка нагоре, веднага друг, най-често половинката му, го дърпа обратно в ямата. И те така. Ама това не е любов Simple Smile

# 348
Айде ,Дани избра любовта пред парите  Grinning .Отиват в Прага на екскурзийка
Не разбрах сега за постоянно ли ще заминават за Прага или за няколко дена?

# 349
Е това е супер тъпо!! Двама души ако се обичат, 9 месеца не са кой знае колко много. А шансът е един път! Ние с моя мъж бяхме в идентична ситуация, пуснах си го като пич и си го изчаках да се върне. Сега сме в пъти по-добре финансово и той професионално. Ама айде като на кино. То в тоя сериал ако някой направи крачка нагоре, веднага друг, най-често половинката му, го дърпа обратно в ямата. И те така. Ама това не е любов Simple Smile

Така е.  Сега и Митко няма са пусне Стефания.

# 350
Ако са решили да разкарат някой от сериала временно или посоянно, обикновено го "командироват" някъде-Теда за Бургас, Сабина за Златоград, Рая за Лондон, Бранко-Америка и т.н.
Как само познах за Даню, толкова е предвидимо всичко
Като нищо ще напиша някой друг сценарий за сериите-Стефания ще мрънка дали да заминава или-не, Митко ще се ядосва, че ще работи заради щурориите и, Калина ще се прави, че се заминава с апартамента, Кети започва да прави някакви номера и естествено със Симона се хващат за гушите.

# 351
 Аз пък си мисля, че като се опознаят повече Симона и Кети, може да се харесат и да са си приятели .. Както и с другите от компанията на Симона .. Но може и само аз така да си мисля 😁

П.с Какво стана с восъчната фигура?

# 352
  • Варна/Филаделфия
И аз си мисля, че в началото със Симона ще имат пререкания, но после ще се харесат.
Само да не я влюбят и нея в Асен като МарЯнка Joy

# 353
И Кети и Симонка ми идва да ги нашамаросам профилактично Simple Smile

# 354
  • Варна/Филаделфия
С глас ме разсмя! Joy

# 355
Кети малко или много има оправдание. Малко момиче без родителите си, сред нови хора, нова среда. Нормално е да се държи така. А Симона е най-неприятния персонаж. Лигла, невъзпитана и нахална. Аз не бих ги слагала под общ знаменател.

# 356
  • В сърцето на живота!
Кети малко или много има оправдание. Малко момиче без родителите си, сред нови хора, нова среда. Нормално е да се държи така. А Симона е най-неприятния персонаж. Лигла, невъзпитана и нахална. Аз не бих ги слагала под общ знаменател.

Не, грам не я оправдава, че е малка, без родители,сред нови хора и нова среда! Не е нормално още на първи-втори ден да се чудиш каква мизерия да направиш на останалите. Нищо в държанието й не намирам за нормално, точно обратно е. И като е малка, къде се навира между Митко и Стефи? На колко е Кети и на колко е Митко?! ooooh!
Симона си я харесвам с всичките й лудории. Да, лигла е, невъзпитана, нахална и какво ли още не.  Whistling

И на мен  bowuu  Joy

# 357
И какво точно харесвате на Симона?
За мен тя е по-голям дебил и от Коко. Той е простоват и лекомислен, но поне не е злобен.
А това недоразумение вечно е убедена , че някой и е длъжен.
Все чака пари от "бащата" , а когато един път трябваше да помогне с нещо, побесня.
Такова нагло, грубо, каруцарско държание у момиче ме отвращава. Rage

# 358
  • В сърцето на живота!
И това я прави лош човек ли?! Тя има достатъчно други добри качества, защо само лошите виждате? Всеки си има кусури.

# 359
Кои са хубавите и качества?
Аргументирай се.
Аз само това съм запомнила от нея.

Общи условия

Активация на акаунт