"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 728
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Как е истинското име на леля ви Мария?

# 631
Как е истинското име на леля ви Мария?
Мери Севова.

# 632
  • Варна/Филаделфия
Много малко приятели има леля Мария във фейсбук! При положение, че е най- добрият образ в сериала Joy
Това трябва да се поправи!

И аз много харесвах Бранко, въпреки че и той беше гадина Grinning Няма да се върне, според мен! Така ще си остане Галка с подарен апартамент. Дай боже всекиму Joy

# 633
  • В царството на игрите:)
Попаднах на нещо за Миленита (Йоана Жикова)
http://7dnisofia.bg/archives/46787

и наистина ли леля Мария в истинския си живот е от Варна Smile
Защо реши, че е от Варна? .. във Фейсбук пише, че е от Ямбол, но живее в София.

Хубаво, добре поддържано тяло, но когато и се види физиономията, магията отлита...Въпреки старанието в снимките, пак не е хубава - меко казано Sad

# 634
Много готин епизод, или по точно сцените със Зара и Стела в мола, и после с Галя и спагетите.. Hug
Зара много сладка!

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 00:15 от DebSs

# 635
То на повечето снимки на Миленита в тоя сайт не й се вижда лицето..защо ли Sweat Smile  Sweat Smile

# 636
Не знам, ама леля Мария сигурно е най-добрата актриса от този филм. Някой знае ли как се казва и нещо повече за нея?
никаква актриса не е, играе себе си-селската пръчка

# 637
То на повечето снимки на Миленита в тоя сайт не й се вижда лицето..защо ли Sweat Smile  Sweat Smile
то май само вие жените не виждате хубостта на Миленита,защото сте субективни. Била е на корица на списание Максим.Също така има участие в първи сезон първи епизод  на стински истории

# 638
Сцената със спагетите - най тъпата, която съм гледала скоро! Безсмислена и за мен дори гнусна. Зара наистина беше сладка, въпреки, че в първия кадър в гръб я помислих за Симона и си викам и една вечер починахме от нея,  няма да има и втора Simple Smile Много пъти съм чела някои от вас, да казват, че ще спрат да гледат филма, тази сцена за първи път ме наведе и мен на тази мисъл. Иначе вече се съгласих с Дебс за Зара, само ще допълня, че снощи осъзнах две неща. Каквато и да е ролята на Стела и дори и в глупави моменти като този, тя играе много добре. И обратното Галя не е добра актриса. Не може да излезе от амплоато си и тъжния кравешки поглед, дори когато трябва да е весела. Коко и Михаела когато седяха и се разправяха за картичката, между тях имаше една малка масичка. Мишето в един момент така я премести, че си помислих, че се готви да му посегне Simple Smile И си викам, Коки най - после ще изяде боя и то от най - дребния елемент Simple Smile

# 639
  • В царството на игрите:)
то май само вие жените не виждате хубостта на Миленита,защото сте субективни. Била е на корица на списание Максим.Също така има участие в първи сезон първи епизод  на стински истории
И това означава, че трябва да е хубава ли? Мога да дам доста примери за некрасиви жени по корици...Simple Smile И една мис България даже напоследък. По колкото и корици да е, пак няма да е хубава!!!
Но всеки си има вкус. Anguished Аз не умирам от завист във всеки случай Simple Smile

# 640
  • ВАРНА
Чак грозна не е в никакъв случай!   Леко странно лице има - Но има стотици грозилща - тя е принцеса направо пред тах!

Като цяло много добре ги избират в сериала жените и всички са приятно изглеждащи!  - Е без бабичките Мария и останалите 55+!

# 641
Не знам, ама леля Мария сигурно е най-добрата актриса от този филм. Някой знае ли как се казва и нещо повече за нея?
никаква актриса не е, играе себе си-селската пръчка

Е, и? Смятам, че е достатъчно трудно пред камери (твърдя го от опит) и дори и да си себе си, пак има моменти, в които някои неща може да не ти се получават. 

# 642
Баба ти Мария слага в джоба си като актьорска игра разни Зари, Гали, Аглики и сие.Много е повърхностно схващането, че актьорите трябва да са само добре изглеждащи.
Пример за това е и приятно изглеждащата Анна-Мария, която играеше меко казано като дърво.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 15:30 от #Frozen#

# 643
Аглика особено беше напълно излишен образ и актьор в този сериал. Язък за потеклото й...

# 644
  • Варна/Филаделфия

Като цяло много добре ги избират в сериала жените и всички са приятно изглеждащи!  - Е без бабичките Мария и останалите 55+!

След такива коментари ревем! Joy
Само това исках да обобщя, след 'кориците' и 'бабичките'.

Сцената със спагетите наистина беше дооста гнусна! Astonished

Много се изненадах на кутийката на Коко. Викам си 'брей, как пък нещо хубаво е направил и той веднъж?!'
И накрая - намерил я! Joy малко щеше да му е халосване с масичката Joy

Общи условия

Активация на акаунт