"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 741
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
  • В царството на игрите:)
Не знам, ама леля Мария сигурно е най-добрата актриса от този филм. Някой знае ли как се казва и нещо повече за нея?
Комшийка е в селото на една приятелка /Гюешево/. Каза, че била същата в действителност. Даже по гласа я познала в сериала. Simple Smile

# 616
Галя се държи също мутренски, по подобие на възлюбения си-грубо и нетактично.И после-не била разбрала.Ами като не си разбрала-питай!Тя тръгнала да спасява другите от съмнителни типове, все едно нейният е друг......
Теодора най-накрая е с друг тоалет-този е по-хубав, ама защо реши да се кълчоти пред Начето не можах да разбера.

# 617
  • Варна/Филаделфия

Теодора най-накрая е с друг тоалет-този е по-хубав, ама защо реши да се кълчоти пред Начето не можах да разбера.
Е как защо?! Защото е СЕКСЕЕ! Joy
То това ще е при тях, той - некъпан, несресан и неадекватен, тя с кофти червило и врещяща, ще му се мята и кълчи, той ще се радва. Trollface мега скучни!

# 618
Значи не мислех снощи да гледам, но епизода започна веднага след Хелс китчън. Като я видя тая Тошка да се кълчи ми иде да си хвърля телевизора през балкона. Ей, няма по-противен персонаж, обаче залагам, че ще си падне по Филип.

# 619
Теодора поне един стриптийз да беше направила на момчето, пък тя да танцуварт двамата. Joy
Филип явно вече ще е играчът, заместникът на Марио Grinning
Стефания ревнува от малката като гледам.
А Галя себе си не оправи, ама другите ще спасява от мутри. Каква ирония... Joy

# 620
Галя всеки път си избира еднакъв тип мъже и после реве какви били, как пък не си хареса едно свястно и скромно момче? И това с намесването в отношенията на другите беше просто..
Същност някой знае ли каква е тази история с нея и ливанеца, която не искаше да разкаже на Жоро?

# 621
Ливанеца беше вероятно неин бивш и собственик на предишния й апартамент. Предоставил й го за временно ползване. В един момент се появи и почна да я изнудва, а тя си "откупваше" апартамент с оная си работа... Накрая пак Бранко оправи нещата.

# 622
А ясно, то това е било съвсем в началото значи Grin Бранко беше един образ и той..

# 623
Ливанеца беше вероятно неин бивш и собственик на предишния й апартамент. Предоставил й го за временно ползване. В един момент се появи и почна да я изнудва, а тя си "откупваше" апартамент с оная си работа... Накрая пак Бранко оправи нещата.

И противно на всякаква логика, когато Бранко и подари същия този апартамент, тя отказа.Той тогава Бранко каза, че май е писан на нейно име, ако не се лъжа, какво стана после не разбрах, ако някой помни по-добре да каже.Галя после май беше бездомна и се молеше на мопса да я приюти.
На мене Бранко ми харесваше като персонаж-играеше добре и с него не беше скучно, но и него го "командироваха".

# 624
Да, на нейно име е. С Бранко се разбраха да го пусне под наем, а да живее в този големия до летището. Поне такъв спомен имам Joy

# 625
Да, така се разбраха, защото й било неудобно да живее в апартамента (нейния) и без да му плаща. И той тогава й предложи това с летището и наема, т.е. все едно тя си плаща наема чрез (нейния) апартамент. Поне ми е такъв спомена, защото помня, че се бях очудила как пък не й беше неудобно да си "плаща" на ливанеца и то докато е във връзка. А съвестта й се събуди после след като Бранко нищо не искаше в замяна от нея. Thinking Иначе и на мен ми допадаше Бранко, най-много го харесвам от всичките на Галя + че й седяха добре като двойка. И като се стана на въпрос, не се ли чувства неудобно в апартамента на бившия си да живее и в неговото легло да спи с настоящия си. Ох, как искам Бранко да се върне и да ги подреди всичките.. Да видим Бранко с/у Жоро - единия с възки, другия също. Joy

# 626
# 627
А от колко часа ще го дават, защото тук пише че почва от 22:30 часа, а в програмата на Нова пише 22:00 часа?

# 628
  • Варна
А от колко часа ще го дават, защото тук пише че почва от 22:30 часа, а в програмата на Нова пише 22:00 часа?
22 почва хд май вчера беше извънредно по-кратко хд

да ви питам и аз нещо - как е истинското име на Сашо от сериала и наистина ли леля Мария в истинския си живот е от Варна Smile

# 629
Попаднах на нещо за Миленита (Йоана Жикова)
http://7dnisofia.bg/archives/46787

и наистина ли леля Мария в истинския си живот е от Варна Smile
Защо реши, че е от Варна? .. във Фейсбук пише, че е от Ямбол, но живее в София.

Общи условия

Активация на акаунт