"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 745
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Може би, защото почва "Откраднат живот".Няма да я дават другата половинал Simple Smile
Как няма да я дават? Няма ли на следващия ден.. както беше през лятото.. :/

# 601
Ми не защото утре си започват по график в 22ч.Явно ще трябва да се задоволим с половин епизод днес.

# 602
Е, той "Откраднат живот" е до 21ч. По-скоро е заради тая глупост с кухнята...

# 603
Дано да са объркали нещо и да си е 1 час. Grinning
Бас хващам, че леля Мария ще хареса Кети за снаха Joy няма кой друг да е.
Да не стане така да са объркали дизайнерката и в същност да са харесали моделите на Стела и да я потърсят пак за нещо? Thinking
Интересно, каква помощ ще иска Галя от Жоро за едно от момичетата си, да вземе той ли да й е шеф - като знаем все пак с какво се занимава Joy А дали той знае тя с какво се е занимавала преди? Нали тя предложи на Рая преди време стриптиз бара, а пък тя била работила там или бъркам.. Thinking

# 604
Откраднат живот е до 21,00 ч.,а за кухнята е до 22,00 ч.Така,че СДН ще е цял епизод  Simple Smile

# 605
# 606
Може би, защото почва "Откраднат живот".Няма да я дават другата половинал Simple Smile
Как няма да я дават? Няма ли на следващия ден.. както беше през лятото.. :/

И аз имах предвид, че няма да я дават същия ден.То като сложиш и рекламите и половин час е нищо....
Сашко, мерси за информацията, не бях гледала програмата.

# 607
Оф незнам ,не мога нещо да копирам линка ,но на програмата която гледам аз  СДН започва в 22.00 ч

# 608
  • ВАРНА
Кети май ще се сдуши с леля Мария....

# 609
Е сега става забавно в игралната зала

# 610
  • ВАРНА
Леля Мария геймърка!  

Серията без Коко беше приказна макар и 25 минути.

# 611
Леля Мария: - "Сума народ избих" JoyJoy
Тя нали имаше много скътани пари, защо трябва да продава ниви и животни, за да и купят компютър.. Хм..

Утре някакъв ще притеснява Кети.. Сигурно някой бивш, нещо невижано до сега.. Rolling Eyes

# 612
  • Варна/Филаделфия

Утре някакъв ще притеснява Кети.. Сигурно някой бивш, нещо невижано до сега.. Rolling Eyes

Май беше онзи съученик, в който бяха на купон. Grinning

Галя много тъпо се намеси в отношенията на хората. Чак и вика 'не се притеснявай' Joy

Леля Мария просто строши както обикновено! Ти знайш ли ко и интересно туй бе?! И оперетата веднага стана отживелици Joy

Но нещо ревютата на Нова се разминават. Дали заради половиния епизод Thinking или просто не са го гледали. Joy

# 613
Не знам, ама леля Мария сигурно е най-добрата актриса от този филм. Някой знае ли как се казва и нещо повече за нея?

# 614
Не знам, ама леля Мария сигурно е най-добрата актриса от този филм. Някой знае ли как се казва и нещо повече за нея?
Казва се Мери Севова. Ето и фейсбук профила. https://www.facebook.com/meri.sevova.9

Общи условия

Активация на акаунт