"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 738
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Хаа, ха, а защо тогава няма импотентни жени, а такива със стерилитет? Все пак това касае мъжете-образовай се преди да спориш за спорта 148 път.

Това съм го пропуснала-защо Боби има репродуктивни проблеми?Доколкото гледах-Симона му е дъщеря, какво се е случило?

# 586
  • Варна/Филаделфия
Стерилитетът на Боби е от по- късен етап. Предположиха, че е от стероиди и т.н. Правиха и тест за бащинство - Симона му е дъщеря.
Той каза на Миленита за проблема, тя е ок, защото не иска деца.

В една серия на Sex and the City Кари получи обрив на корема след предложение за брак. Grinning

# 587
Мерси, Мери.Да, има логика да е така.От една година гледам тук-там сериала, това съм го пропуснала.

# 588

В една серия на Sex and the City Кари получи обрив на корема след предложение за брак. Grinning
Ми то и спорът коя двойка е по-страстна е лееекичко взаимстван от "Приятели". Сценаристите явно страдат от креативна импотентност Simple Smile Simple Smile

# 589

Ми то и спорът коя двойка е по-страстна е лееекичко взаимстван от "Приятели". Сценаристите явно страдат от креативна импотентност Simple Smile Simple Smile
Като мереше булчинска рокля получи обрива.😉
Почти наизуст го знам вече този сериал. 😶

# 590
А защо изобщо намесихте това с роклята/предложението/обрива? Нещо не разбрах...

# 591
А защо изобщо намесихте това с роклята/предложението/обрива? Нещо не разбрах...
Галя се оплака че има някакъв обрив на корема..

# 592
  • Варна/Филаделфия

Верно, че така бешее! Grinning
Те нали все са от Сексът и градът, буквално им се случват нещата Joy

# 593
А, пропуснала съм. Благодаря за разяснението.

# 594
  • София

Toва стана и когато Джордж започна да натиска  Bree Van De Kamp (Отчаяни съпруги) - странно. После се оправи.

# 595
# 596
  • София
Хммм какъв ли ще е този разговор на Боби с тъщата ? Grinning

# 597
# 598
Е как от 22.30? Другата половина от епизода кога ще я дават?

# 599
Може би, защото почва "Откраднат живот".Няма да я дават другата половинал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт